Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scent of a Woman
Eğer benim gibi favori oyuncusu Alpacino olan biriyseniz ve izlemediyseniz gidip direkt izlemenizi öneririm, izlediğim en iyi 3 film arasına koyabilirim kendisi.
Başlarda belki size biraz sıkıcı gelebilir fakat filmi bitirince diyorsunuz ki; keşke unutsamda tekrar izlesem
Passengers'ı izledim. Aslında tam sevgiliyle izlenecek filmmiş. Daha karanlık ve psikolojik derinlikli olabilirmiş. İkinci yarıdan itibaren tipik holywood filmine dönüyor. Yine de güzeldi ama romantik film derim bilimkurgu yerine.
Enola Holmes Sıradan Bir Sherlock Filmi Olarak İzlemeyin Hanry Cavillin Sherlocku İdare eder yan karakter olarak kalmış sanki millie boby brownu odak almış andventure tarzında gençlik filmi olarak izlenebilir
Bu filmi ailemle izledik.Ama film boyunca what dedin gülüm kafasındaydık? Hayır olayın bütününü anladım ama çok büyük eksikler kaldı.Doğru düzgün anlayanda yok heralde anlatabilen bulamadım varsa anlayan spoiler tagıyla yazsın.Spoiler tagı nasıl atılıyor biri bana da öğretsin