- Reaksiyon puanı
- 2,077
Transformers 5 i izledim bugün yani kötü değildi ancak olay örgüsünde havada kalan şeyler vardı bence görsel olarak güzeldi izlenebilir
!
İzlediğiniz filmlere bir, iki satır yorum yazarak diğer üyeler için film hakkında bilgi edinmesini sağlayabilirsiniz.
film izlemeyi sevmem, gerçeklerden uzak, hayal aleminde, olmayacak şeylere ergenler gibi sevinip, üzülmek, dikkat kesilmek hiç de hoş olmasa gerek. film , maç izlemek yerine bilimle, teknolojiyle, ilimle ilgili meseleler daha çok ilgimi çeker. size de tavsiye ederim. sağolun anlayışınız için.
kültür ve sanat sadece film izlemek, müzik dinlemek mi oluyor. kitap okumak, teknoloji takibinde bulunmak, bilimsel ve ilimsel haberlerden faydalanmak kültür sanat olmuyor mu ?... güldüm biraz cevabınıza. demek istediğim aslında gerçekçi yaşamak, kendimizi kandırmamak idi. zaten film ve müzik endüstrisinin ilk amacı propaganda ve kültür erozyonuna sebep olmaktır. bunu sadece ben demiyorum, son zamanların çok tartışılan bir konusudur bu hayatın.kültür sanat denilen bir kavram var, biliyorsunuzdur da hatırlatayım.
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Evet boş konulu filmler olduğu gibi boş konulu kitaplar boş teknoloji haberleri de olabiliyor. Filmlere gelirsek insana çok güzel mesajlar, dersler veren gerçek olaylardan esinlenilen birçok film var. Film izlemeyi sevmem demeniz değil film izlemeyi boşuna yapılan bir eylem gibi göstermeniz çok yanlış. Belki önyargınız yüzünden zevk alamıyorsunuz çok üzücü.film izlemeyi sevmem, gerçeklerden uzak, hayal aleminde, olmayacak şeylere ergenler gibi sevinip, üzülmek, dikkat kesilmek hiç de hoş olmasa gerek. film , maç izlemek yerine bilimle, teknolojiyle, ilimle ilgili meseleler daha çok ilgimi çeker. size de tavsiye ederim. sağolun anlayışınız için.
Huzur bozucu ve kışkırtıcı, hakaret içerikli mesaj yazılması yasaktır. Kurallara uymayanlar için gerekli aksiyon alınacaktır.
Forum Kuralları
Saygılar....
Sevgiler...
DansRenk...