Soru En son hangi filmi izlediniz?

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
The Good , The bad , The Ugly .. Çok güzel film western sevipde bunu seyretmeyen varsa çok şey kaçırmış ..

good_bad_ugly.jpg

Buono, il brutto, il cattivo., Il (1966)
arkadaşlar film budur:icon_:tam bir kült film.bugünde az önce tekrar izledigim Requiem for a Dream filmini seyrettim uyuşturucudan bi insanı sogutacak yegane film.müzikleride harika:happy:

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
@yndn ; senin yazdıklarımı anlamakta zorlandığını sanıyorum..

Ben Türkler yine film yapamadı demedim!.. bu filmde +16 yapamadı dedim.. evet yapamadılar çünkü bu filmde çok saçma sapan şeyler ve espiri olmayıp öyleymiş gibi gösterilen bölümler vardı..

Film'i elbette benim için (özel!) yapmadılar.. övüyosun ama senin içinde yapmadılar.. ben sadece yorum'umu ve fikrimi söyledim.. kötü bi filmede iyi diyemem ya..

arkadaş Türkler yine film yapamadı demiş

Lütfen benim yine yapamamış dediğim yeri gösterirmisin ?.. yoksa ; ortamı germek için iftira sebebiyle moderatörlere bildireyim mi ?..

Ayrıca bence sen film'de kaliteye bakmıyosun (yapım,senaryo vs.) çünkü senin için Türk olması o filmi baştacı yapıyo gibi.. ben seçiciyim arkadaş.. filmde kalite isterim varmı ötesi.. misal Türklerin Büyü filmi ile Testere filmi bir olabilir mi ?.. bu kıyaslamam yine benim Türk filmlerini kötülüyorum anlamına gelmesin.. Türkler'in çok şahane filmleri var tabi.. dediğin gibi bunlar saymakla bitmaz.. en çokta Türk Komedi'yi severim.. o diğerlerine göre biraz daha içimizden espiriler yapıyo..

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Neşeli gençlik..

Türk +16 bi filmdi.. tavsiye etmiyorum.. bende acaba Türkler nası +16 film yapabiliyo diye baktım.. sonuç : bu filmde yapamamış..

Arkadaşım Amacaım Ortamı Gerek Değil Senin Bu Alıntı Yaptığım Mesajından Anladıklarımı Yazıyorum...

''Türk +16 filmdi.. tavsiye etmiyorum'' demşsin tamam beğenmeye bilirsin hatta izlediğim en kötü en rezil filmdi diyebilirsin senin en doğal hakkın..

Cümlenin devamında ''bende acaba Türkler nası +16 film yapabiliyo diye baktım..'' demişsin bu ne demek eğer türkçeyle bir bağlantın varsa bu cümlenin sonundaki yapabiliyo kelimesinin aşağılama içerdiğini anlarsın yapıyoda değil yapabiliyo.. bence ince bir aşağılama var daha filmi kötülemeden türkler nasıl +16 film yapabiliyo demişsin.. ''sonuç Türkler bu filmide yapamamış'' eğer bu yorumu bir yabancı bir insan yapsa özellikle yunan,ermeni,rus,amerikan vs yapılmayan hakaret edilmeyen küfür kalmaz ama bize gelince kendimize b..k sürmeyi çok severiz... tekrar söylüyorum amacım ortamı germek değil zaten ortamı germek gibi bir amacım olsa argo konuşup hakaret ederdim en azından bu durumda sinirlerime hakim oluyorum senin yorum yapabilme hakkın varsa benimde sana cevap verebilme hakkım var haberin olsun...

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Genel olarak Türkler yapabiliyo mu ? diye yazmadım.. dikkat edersen +16 yapabiliyomu dedim.. evet +16 yapamıyolar.. yaptıkları şey filmde kızları dikizleyip arkalarından laf atmaları.. vs.vs. Benim Türk sinemasını eleştirmem çok doğal bu senin niye zoruna gitti anlamadım.. sen Türküm filmlerimi överim anti görüşe tepki gösteririm diyosan bende eleştiri yapabilirm.. sonuçta izleyici kitlesiyiz dimi.. iyisiyle kötüsüyle eleştiricez ki daha iyileri çıksın..

arkadaş Türkler yine film yapamadı demiş

Tekrar soruyorum.. yine yapamamış dediğim yeri gösterirmisin ?.. bunun cevabını alamıyosam iftiradan dolayı gereksiz polemik yaratmış oluyosun ?.. ilk diyen sendin.. buraya kadar bu mesajından dolayı geldik..

alttaki dediklerim aynen geçerlidir..
Ayrıca bence sen film'de kaliteye bakmıyosun (yapım,senaryo vs.) çünkü senin için Türk olması o filmi baştacı yapıyo gibi.. ben seçiciyim arkadaş.. filmde kalite isterim varmı ötesi.. misal Türklerin Büyü filmi ile Testere filmi bir olabilir mi ?.. bu kıyaslamam yine benim Türk filmlerini kötülüyorum anlamına gelmesin.. Türkler'in çok şahane filmleri var tabi.. dediğin gibi bunlar saymakla bitmaz.. en çokta Türk Komedi'yi severim.. o diğerlerine göre biraz daha içimizden espiriler yapıyo..

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Banka işini izliyorum şu anda bir yandan bilgisayarla ilgilenip bir yandan film izlemek saçma oluyor çünkü filmden birşey anlamıyorsunuz... :D

Sakin Radon... Sana katılıyorum... ;)

Smile
Smile:)
Smile

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
demin Goodfellas 'ı seyrettim 1990 yapımı (seyredicek yeni film kalmadı arşivde :) ) acayip sıkıcı , Robert Deniro oynuyo diye seyrettim , ama işe yaramaz bir film.. 5/10 veririm anca..
Goodfellas (1990)

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fight Club
fight-club3.jpg

IMDB User Rating: 8.7/10 (274,503 votes)
Top 250: #23

Dehşet bi filmdi yaa :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Maskeli beşler - Kıbrıs (Geçte olsa) :D

aegeangirl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi tattooist (dövmeci)i izledim bence güzeldi özellikle dövme merakı olanlar yapanlar için hoş bi film.oyuncularında maşallahı var hani:)

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
En son Hancock'u seyrettim...
Ondan önce de Kung Fu Pandayı...

İkiside güzel filmdi...

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
The Strangers

the_strangers_poster3.jpg

IMDB: 6.7

İzlediğim en saçma gereksiz filmlerden bi tanesi.ilk defa bi korku-gerilim filminde uykum geldi.Filmin bi amacı yok çekilmek için bi nedeni yok anlatmak istediği bişe yok sadece sizi 1saat germek istemişler o bile yok yani tavsiye etmiyorum...

__MeMoM__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LOST hakkaten kalitesi tartışılamayacak kadar mükemmel bir dizi...
İkincisi en son izlediğim film Mistik Olay oldu harbiden kalite filmdi doğrusu

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
The Mummy Tomb of The Dragon Emperor

Mumya tutkunu olduğum için Rachel Weisz olmasada izledim..

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
You Don't Mess With The Zohan

update02_zohan.jpg

Adam Sandler'ın tüm filmlerini izlemiş bir fanatiği olarak bu filmine bayıldım yine cinselliği komediye uydurabilmiş 10/10

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
az önce rurouni kenshin'in ikinci oav'ını seyrettim. sağlam duygusal bir anime olmuş.

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Vacancy

Yönetmen:
Nimród Antal

Senaryo :
Mark L. Smith

Müzik:
Paul Haslinger

Görüntü yönetmeni:
Andrzej Sekula

Tür:
Gerilim

Yapım:
ABD 2007 80 dakika (Renkli)

Dil:
İngilizce

Dağıtıcı Firmalar:
Warner Bros

vacancyDVDart.jpg

Konu:

Araları açık bir karı kocanın arabasının gecenin geç bir saatinde gözlerden uzak bir taşra yolunda bozulması akla hayale gelmeyecek bir kabusa yol açar. Çift şeritli ıssız ve karanlık bir otoyolda arabasız kalan David Fox (Luke Wilson) ve yakında boşanacağı eşi Amy (Kate Beckinsale) geceyi tuhaf ama zararsız görünümlü bir adam (Frank Whaley) tarafından işletilen döküntü bir motelde geçirmeye mecbur kalırlar. Son derece kirli ve her yeri dökülen odalarında sürekli didişen çift, gizli bir bölmede, rahatsız edici derecede gerçekçi görünen, ev yapımı işkence filmleri bulurlar. Kanlı mı kanlı bu video filmlerinin o an içinde bulundukları odada çekildiğini anlayınca, David ve Amy aralarındaki sorunları bir kenara bırakıp oradan kaçmak için el ele vermedikleri takdirde sadist film yapımcısının bir sonraki kurbanları olacaklarını anlarlar.

Gerilim filmi sevenler kesinlikle kaçırmasın.. !

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Johnny Cash'in hayatını anlatan "walk the line" filmini izledim. Bilgi için

Şimdi de 30 Days Of Night filmini izlicem :)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
alvinnnnhjzl1.jpg

Tür : Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi : 14 Aralık 2007
Yönetmen : Tim Hill
Senaryo : Jon Vitti , Will McRobb , Chris Viscardi
Görüntü Yönetmeni : Peter Lyons Collister
Müzik : Christopher Lennertz
Yapım : 2007, ABD

Seslendirenler : Jason Lee (Dave) , Justin Long (Alvin (ses)) , Matthew Grey Gubler (Simon (ses)) , Jesse McCartney (Theodore (ses))
Global bir fenomen olarak televizyonlarda yıllardır jenerasyondan jenerasyona aktarılan “Alvin ve Sincaplar”, CGI teknolojisi ile live action film olarak beyazperde ile buluşuyor.
Üç sincap kovuklarında mutlu mesut yaşarken, evleri yılbaşı ağacı satan bir firma tarafından kesilir. ve Ian Hawk’a gönderilir. Hawk Los Angeles’ta müzik piyasasında çalışmaktadır ve Dave Seville’in yakın arkadaşıdır. Dave başarılı bir müzik kariyeri yapmayı hayal etmekten asla vazgeçmeyen bir şarkı yazarıdır. Jett Records’a bir şarkısını sunar ama eline tutuşturulan bir sepet kek ile reddedilir… Oradaki yılbaşı ağacında yaşamaya devam eden zavallı sincaplar ise sıcak kurabiye ve keklerin kokusuyla sepete doluşuverirler ve macera başlar.
Her biri ayrı bir tip ve ayrı bir karakter olan bu sincaplar gerçekten de çok sevimli tasarlanmış. İzlemeye değecek komik bir çizgi film.

p13984lt1.jpg

Tür : Romantik / Komedi / Fantastik / Romantik Komedi
Yönetmen : Donald Petrie
Senaryo : I. Marlene King , Amy B. Harris
Görüntü Yönetmeni : Dean Semler
Müzik : Teddy Castellucci
Yapım : 2006, ABD

Oyuncular
Lindsay Lohan (Ashley Albright) , Chris Pine (Jake Hardin) , Samaire Armstrong (Maggie) , Bree Turner (Dana) , Faizon Love (Damon Phillips) , Missi Pyle (Peggy Braden) , Chris Carmack (David Pennington) , Makenzie Vega (Katy) , Carlos Ponce (Antonio)
Ashley her konuda şanslı biridir. Yağmura yakalanmaz, elini kaldırması meydandaki bütün taksilerin farkedip durmasını sağlar, asansör istediği anda gelir ve boş olur, kendi okuduğu okul olmamasına rağmen lisede kraliçe seçilir… Jake ise tam aksine her türlü şansızlıkların onu bulduğu kişidir. Yoldan geçen arabalar onu ıslatır, kazalar geçirir, elektrik çarpar, tutuklanır, dayak yer… Jake menajerliğini yaptığı amatör grubun demosunu plak şirketi sahibine dinletmek için çabalamaktadır. Ashley ise patrona parti düzenlemektedir. Bu partide karşılaşan çift öpüşünce şansları birbilerine geçer ve hiç alışık olmadıkları bir durumla karşı karşıya kalırlar. Ama gerçek çok geçmeden anlaşılır…

thejunomovieposter292x4uh3.jpg

Tür : Dram / Komedi
Yönetmen : Jason Reitman
Senaryo : Diablo Cody
Görüntü Yönetmeni : Eric Steelberg
Müzik : Matt Messina
Yapım : 2007, ABD , 92 dk.
Oyuncular
Ellen Page (Juno MacGuff) , Michael Cera (Paulie Bleeker) , Jennifer Garner (Vanessa Loring) , Jason Bateman (Mark Loring) , Allison Janney (Bren MacGuff) , J.K. Simmons (Mac MacGuff) , Emily Perkins (Punk Resepsiyonist)
Konu
Lise öğrencisi olan Juno, sıkıntı ve meraktan, okuldan arkadaşı Bleeker ile birlikte olmaya karar verir. Ancak hiç olmayacak bir zamanda umulmadık bir şekilde hamile kalır. En yakın arkadaşı Leah ile bu konuya bir çözüm bulmaya karar verirler. Bebeğini dokuz ay boyunca karnında taşıyacak ve onu varlıklı bir aileye verecektir. Juno bu olaylar esnasında oldukça olgunlaştığını hissetmeye başlar.
Roma Film Festivali’nde En İyi Film Ödülünü kazanan film, Independent Spirit Awards 2008 isimli ödüllerde en iyi kadın oyuncu, En İyi Film, En İyi İlk Senaryo, En İyi Yönetmen dallarında ödüle aday gösterildi.
Film 65. Altın Küre Ödülleri’ne de 3 dalda aday oldu.

45tregdfvcvccvvvvwo7.jpg

Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008
Yönetmen : Tom Putnam
Senaryo : Heidi Ferrer
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular
Paris Hilton (Cristabelle Abbott) , Joel Moore (Nate Cooper) , Christine Lakin (June Phigg) , Adam Kulbersh (Cole Slawsen) , The Greg Wilson (Arno Blount) , Johann Urb (Johann) , Samantha Bailey (Küçük Kız) , Lorraine Smith (Lorraine Smith)
Filmin merkezinde “on üzerinden on numara” bir kadın olan Cristabel Abbott; onun daha az talihli arkadaşı June Phigg ve ikisinin tam ortasında kalan sırılsıklam aşık bir erkek vardır. İlkokul yıllarından beri Cristabel’in sevgilisi olma isteğiyle yanıp tutuşan talihsiz Nate Cooper’ın , hayallerinin gerçek olmasının tek bir yolu vardır. Erkeklerin kendisinden bucak bucak kaçtığı June’a acele bir erkek arkadaş bulmak zorundadır. Bunu başaramadığı takdirde hayallerinin kızını elde etme şansı sıfırlanacaktır.
June artılarından çok eksileri olan, evde kalmış, hiçbir erkeğin kendisiyle ilgilenmediği bir kızkurusu olduğundan ona gönüllü bir partner ayarlamak ve bulmak dünyanın en güç ve en zorlu görevidir. Nate aşkı uğruna imkansızı başarmayı deneyecektir.