Soru En son hangi filmi izlediniz?

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13

nextkmw9.jpg

nextlc1.jpg

Yorum: Arkadaşlar hoşça vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon filmi. Sıradışı ve heyecanlı.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
the bank job
güzel film, bir kaç sahne var hafızama kazınan ;)

imdb

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu ay sınırsız nete geçtim , bu aralar film manyağı oldum resmen .. bugün Usual Suspects 'i seyrettim gerçekden değişik tahmin edilemeyen bir sonla bitiyo..
The Usual Suspects (1995)

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Smoke Signals

MV5BMTU2NzU1NDIwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzY2ODAyMQ@@._V1._SX271_SY399_.jpg

imdb User Rating: 7.0/10

yorumum: Ben çok beğendim duygusal takılmak isteyenler için ideal

Filmdeki bütün oyuncular gerçek kızılderilidir.

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning

İzlemeden önce düşünün.. Kan ve vahşet sevmiyorsanız psikolojiniz bozulabilir..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
3801-jumper-b.gif

Oyuncular​

Hayden Christensen (Davey) , Samuel L. Jackson (Cox) , Diane Lane (Mary Rice)
Davey babasıyla birlikte yaşamaktadır. Fakat evde mutlu ve huzurlu değildir. İşler iyice kötüleşince Davey kaçmaya karar verir, ama nereye? Nerede yaşayabilir? Davey'nin sihirli cevabı, istediği heryerde olacaktır. Davey, özel bir yeteneği olduğunu farkeder, çok yüksek mesafelere zıplayabilmektedir. Başının belada olduğunu ise sonra farkedecektir.

Steven Gould'un kitabından sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini Doug Liman üstleniyor.

Gerçekten çok hoş bir filmdi.MAcerayı ve bilim kurguyu birlikte izlemek isteyenlere tavsiye ederim =)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
I Am Legend... İzlemeyenler mutlaka izlesin.. Will Smith'in kaçırılmayacak filmlerinden..

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
pathologyposter1.jpg

Pathology-Kadavra

Zaten şu sıralar çok az film izleyebiliyorum gittim bunu izledim. O kadar iyi bir film değil. O yüzden bundan önce izlediğim film Jumper ve benim gibi bilim-kurgu sevenler için süper bir film.

jumper.jpg

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sunshine - Gün Işığı 2007
Tür: Bilim-Kurgu/Gerilim

3508-sunshine-bb.jpg

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
en son az önce tekrar tekrar izlediğim LéoN filmini seyrettim seyretmeyenler cok şey kacırıyor..;)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
simdiyadaasla6eeca84f6eov4.jpg

Şimdi Yada Asla

Milyoner şirket sahibi Edward Cole (JACK NICHOLSON) ile işçi sınıfına mensup araba tamircisi Carter Chambers’ın (MORGAN FREEMAN) dünyaları apayrıdır. Yolları, bir hastane odasını paylaşmalarıyla kesişir ve iki ortak noktaları olduğunu keşfederler: “Tahtalı köyü boylamadan önce” hayatlarının kalan kısmını hep yapmak istedikleri her şeyi yaparak geçirme arzusu ve kendileriyle farkında olmadıkları bir barışma ihtiyacı.
Birlikte, hayatlarının araba seyahatine çıkarlar; ve bu süreçte dost olur, hayatı dolu dolu, içgörü ve mizahla yaşamayı öğrenirler.
Her macera, listelerine yeni bir madde ekler.

olsentwinsthenewyorkminte2.jpg

New York Zamanı

New York Zamanı ile Mary-Kate Olsen ve Ashley Olsen ikizler, yeni bir komedi ile tekrar karşımıza çıkıyorlar. başarılı bir öğrenci olan Jane Ryan, üniversite bursu kazanmak için düzenlenen bir yarışmaya katılmak için Manhattan'a gider ve asi ruhlu ikizi Roxy Ryan da onunla beraber yola çıkmıştır...sevdiği grubun klip çekimine sızmak için. Fakat bu yolculukta herşey olabilir -olacakta- içinde bir okul kaçacağı memurun, bir kaçakçının, iki yakışıklı çocuğun olduğu gürültülü bir kovalamacada kızlar bazen kardeşlerin en iyi arkadaşları olabileceğinin farkına varırlar.

blondeambitiongq9fc3.jpg

Sarışın Tutkusu

Acımasız iki yöneticinin uluslararası bir holdingi ele geçirme amaçlarına farkında olmadan alet olan genç bir kadının(Jessica Simpson) hikayesini anlatıyor. Nelson, Simpson’un büyükbabasını, Miller ise şirketin CEO’sunu canlandırıyor…

Veee :) En çok sevdiğim bir diğer film

24517168760c74d2853dbmj2.jpg

Burada olan Burada Kalır

Parti delisi karizmatik Jack Fuller ve ticaretle uğraşan Joy McNally'nin tesadüfi olarak Las Vegas’ta paylaştıkları gürültülü bir haftasonu, onlar için hayal meyal anlardan çok hatırlanacak izler bırakır…Bu iki tatilci New York’lu, hiçbir acı hissetmedikleri o anda Vegas-stili bir evlilik sözleşmesine imza atmamış olsalardı, kim bilir belki herşey farklı olurdu… Ama burası Vegas..

Üç milyon dolar kazanan çift… Ancak kazanan kim… Aslında Jack, Joy’un çeyrekliğini ödünç alarak kazandı… Ama Joy zaten makinenin başında oynuyordu… Ya da tam tersi miydi… Herneyse kime ait bu ganimet?

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
iki gün önce "Mumya : Ejder imparator'un mezarı" Film'ini izledim anca :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Shakespeare in Love - (1998)

shakespeare_in_love.jpg

Bayıldım, bayıldım! Büyük insanların büyük filmlerini izlemek çok mutlu ediyor beni. O muhteşem eserlerin nasıl doğduğunu bundan iyi anlatamazlarmış.

Benim gibi meraklıları varsa, kesinlikle tavsiye ediyorum. :happy:

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
The Condemned: IMDB: 6.0
MV5BNzkyOTczMjU0M15BMl5BanBnXkFtZTcwMDExMzM0MQ@@._V1._SX270_SY400_.jpg

The Golden Compass: IMDB: 6.4
MV5BMTU0MzYxMTI3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjY3NjA1MQ@@._V1._SX270_SY399_.jpg

Musallat: IMDB: 6.6 - Beyazperde: 6.7
MV5BMTcxNjcyNzMxNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzEzODI1MQ@@._V1._SX283_SY400_.jpg

3ünüde beğendim ama musallat bence çok güzeldi izlemediyseniz güzel korku izleyin...

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Rogue - Timsah: Nehrin Dişleri
İşin biraz suyunu çıkarmışlar.

3999-timsah-b.gif

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Neşeli gençlik..

Türk +16 bi filmdi.. tavsiye etmiyorum.. bende acaba Türkler nası +16 film yapabiliyo diye baktım.. sonuç : bu filmde yapamamış..

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Neşeli gençlik..

Türk +16 bi filmdi.. tavsiye etmiyorum.. bende acaba Türkler nası +16 film yapabiliyo diye baktım.. sonuç : bu filmde yapamamış..

Türklüğü ne kadar hızlı kötülüyebiliyosun bu filmide yapamamışmış sanki senin için yaptılar sende böyle yorum yapıyosun o filmi bende izledim gayet güzel bir filmdi sonunda The End yazmadı diye anlamadın demi bi zenci bi kıza asılmadı sende bu film ne ya dedin..! kendi kendine bence çok güzel filmdi dua et ülkende neşeli gençlik filmini yapabiliyorlar senin gibileri afrikaya yollamak lazımda o zaman kendi insanını kötüle.....

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türklüğü kötülemekle ne alaksı var , adam akıllı Türk filmlerini say desem sayıcağın bir elin parmaklarını geçmez... Eğer bir filme 1600 kişi 10 üzerinden puan verip o film ort. 2,5 alıyosa o film gerçekden kötüdür , Amerikan filmide olsa Türk filmide olsa bu değişmez... Tabi sana güzel gelebilir ben çoğunluk için söylüyorum , bence güzel sanane falan diceksen boşuna deme ..

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sadece bu film için demiyorum arkadaş Türkler yine film yapamadı demiş belki bu film kötüydü ama yine kelimesi ne oluyor tamam belki bu film çokta güzel değil ama türk filmlerine laf etmeyin ayrıca 1 elin parmakları kadamı güzel türk filmi var bence sen hiç türk filmi izlememişsin sana güzel türk filmlerini saymaya kalksam zaten sayfaya sığmaz hııı bide senin imdb ya da mynet beyazperde anketleri doğru neticeyimi veriyor sence 1600 kişide o filmi izledimi ya da filmi tam izledimi bence her anket doğru neticeyi verecek diye bişey yok sence bütün türk filmleri kötümü bir kaçtane örnek vereyim benim hoşuma giden türk filmlerinden (tabi bunlar çok küçük bibölüm abartmaya gerek yok bakalım bunların hepsi kötümü...

-Babam ve Oğlum
-Musallat
-Hababam sınıfı serisi
-Mutluluk
-Vizontele
-Beyaz Melek
-Semum (Bence En Gerçekçi Korku Filmi)
-Organize İşler
-Sıfır Dediğimde
-Kutsal Damacana

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
16 Blok
Televizyonda adam gibi seyredememiştim. Gerçekten güzel film.

2654-16blocks-p.jpg

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sadece bu film için demiyorum arkadaş Türkler yine film yapamadı demiş belki bu film kötüydü ama yine kelimesi ne oluyor tamam belki bu film çokta güzel değil ama türk filmlerine laf etmeyin ayrıca 1 elin parmakları kadamı güzel türk filmi var bence sen hiç türk filmi izlememişsin sana güzel türk filmlerini saymaya kalksam zaten sayfaya sığmaz hııı bide senin imdb ya da mynet beyazperde anketleri doğru neticeyimi veriyor sence 1600 kişide o filmi izledimi ya da filmi tam izledimi bence her anket doğru neticeyi verecek diye bişey yok sence bütün türk filmleri kötümü bir kaçtane örnek vereyim benim hoşuma giden türk filmlerinden (tabi bunlar çok küçük bibölüm abartmaya gerek yok bakalım bunların hepsi kötümü...

-Babam ve Oğlum
-Musallat
-Hababam sınıfı serisi
-Mutluluk
-Vizontele
-Beyaz Melek
-Semum (Bence En Gerçekçi Korku Filmi)
-Organize İşler
-Sıfır Dediğimde
-Kutsal Damacana

Bence o anketler çoğunlukla doğru çıkıyo tecrüberlime dayanarak söylüyorum.. Bende Türk filmlerini seyrediyorum , Babam ve Oğlum , Beyaz Melek , Kabadayı ,Semum beğendiğim filmler .. Ama bazen öyle filmler çıkıyo ki insanın tepesi atıyo , komedi filmi yapıcam diye binbir küfür , gençlik filmi yapıcam diye Türk kültüründe olmayan şeyler.. İşte o zaman bende aynen Türk filmi ne beklenirki diyorum ama bunu Türklüğü aşağılamak için söylemiyorum , kafa yapısını beğenmiyorum yapımcıların , gişe yapıcam diye yaptıklarına kızıyorum..
Ayrıca sırf mualefet olsun diye kötü bir filmede iyi denmez ki ..

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
American Beauty
american+beauty.jpg

IMDB: User Rating: 8.6/10 - Top 250: #38
Tür : Aile / Dram / Psikolojik

Kevin Spacey için izledim filmi.Ama türünün en iyi örneği bence.Size psikolojik açıdan çok şey katıyor,çok şey öğretiyor.Mutlaka izleyin...