Soru En son hangi filmi izlediniz?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
6hK4yaV.jpg

Can Dostum (2011)

Filmin afişinden midir bilmiyorum, kasvetli bir konu ve aşırı dramatik finali olan bir film olarak düşünmüştüm bu filmi hep, o nedenle izlemeyi hep erteledim. Gel gelelim daha filmin ilk dakikalarında öyle olmadığını görüp derin bir nefes aldım. çünkü o tarz filmle bünyeye cidden zarar veriyor. :) Gayet samimi ve sade anlatılmış hikaye. konuyu abartı dram ile hiç duygu sömürüsüne girişmemişler. Yüzünüzde tebessüm ile izleyebileceğiniz sımsıcak bir film. 8/10

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Daire-The-Loft-afis-poster-fragman-cover-trailer-banners-teaser.jpg

The Loft - Daire

Oyuncu kadrosu iyi. Konusu farklı, finali itibari ile ters köşe yapan bir film. Yalnız bazı yerlerde kopuklarlar olmuş, iyi bağlayamadıkları yerler olmuş. 10/6

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Self/Less
Son günlerde izlediğim en iyi film diyebilirim konu işleniş oyunculuk gayet güzeldi 8/10

Manwe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fury , En son izlediğim değil ama yakın zamanda izlediğim en güzel film.II.Dünya savaşı çok güzel anlatılmış.Kesinlikle izleyim derim. 9/10

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
bec80eeba8caca6585b950b90bcb13d7.jpg

Bir kaç sefer izledim. En son yine bu filmi izledim. Mutlaka izlemelisiniz.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Frankie Dunn ringlerde yaşadığı yıllar boyunca müthiş dövüşçüler yetiştirmiştir. Öğrencisi olan boksörlere öğrettiği en önemli ders ise kendi hayatı için de temel kabul ettiği, herşeyin üzerinde kendini korumaktır. Onu kızından soğutan ve uzak tutan acı deneyimi yüzünden uzun zamandır hiç kimse ile yakın olmamaya çalışmaktadır. Tek arkadaşı Scrap, onun spor salonuna göz kulak olmakta ve kaba dış görünümünün altında 23 yıldır yakasını bırakmayan bir affedilme beklentisi olduğunu bilmektedir ve bir gün Maggie Fitzgerald spor salonuna gelir.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Transporter: Refueled
The_Transporter_Refueled.jpg

ben puanımı söylüyorum, yorumumu siz anlayın.
49/100

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Son şans dün bunu izledim.

Billy Hope kariyerinin zirvesine çıkmak için çabalayan başarılı bir boksördür. Ailesinden yana da her şeyin yolunda gittiği kusursuza yakın bir hayat sürerken karısının trajik ölümüyle sarsılan Billy, kendini alkol ve uyuşturucu batağında bulur. Düştüğü deliğin en dip noktasıyla ise kızının velayetinin elinden alınması ve evini kaybetme ihtimalinin ortaya çıkmasıyla tanışır. Billy bu noktada eski bir boksör olan Tick ile buluşup ondan kendini eğitmesini ister. Tick genç adamı yalnızca boks alanında değil ruhsal anlamda da geliştirmeye çalışır. Billy üst seviyede profesyonel bir boksör olup hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken kızını geri kazanmak için de mücadele edecektir.
Yönetmenliğini başarılı yönetmen Antoine Fuqua'nın üstlendiği filmin senaryosu Sons of Anarchy dizisinin yaratıcısı Kurt Sutter'a ait. Filmin oyuncu kadrosunda Rachel McAdams, Jake Gyllenhaal, Naomie Harris, 50 Cent ve Forest Whitaker gibi yıldız isimler bulunuyor.

86a9a93951e1afeb9d0ee5d6602f31cd.jpg

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Jai Ho!

F59chkT.jpg

Beğenerek birden fazla izlediğim film :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
hala izlemedim bu filmi. oscar alan popüler filmlere hep ön yargılı bakıyorum. oscar almasaydı çoktan izlemiştim. ama kaçara yok, bir gün izlerim. :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
hala izlemedim bu filmi. oscar alan popüler filmlere hep ön yargılı bakıyorum. oscar almasaydı çoktan izlemiştim. ama kaçara yok, bir gün izlerim. :)

En kısa zamanda ön yargını bir kenara bırakıp izler, sonrada yorumlarsın :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
zGOj7tG.jpg

Adalet (2014)

Denzel reyizin kötü filmine denk gelmedim daha. Orta halli bir aksiyon filmi ama oyunculuklar gerçekten çok kaliteli. Filmin giriş ve gelişmesi gayet sürükleyiciydi, finali sanki daha iyi olabilirmiş. 7.5/10

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Tomorrowland
Güzel ve eğlenceli bir filmdi ailecek izlenebilecek türden ben beğendim biraz çocuksu ama verdiği mesaj güzel. 7/10

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
bu gün forrest gump'ı izleyecektim bayram temizliği yüzünden çalışan elektrik süpürgesi yüzünden pek birşey anlamadım 15dk. falan izledim sonra kapattım o sayılır mı?:laugh:

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Me and Earl and the Dying Girl (2015) 6/10 vakit geçirmek için izlenebilir

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Selfless-new-poster-Ryan-Reynolds-2015-2.jpg

Self Less

Dram, gerilim, bilim kurgu, aksiyon hepsi bir arada akıcı bir film olmuş. Konusu daha önce izlediğimiz Arnold Schwarzenegger'in 6. gün filminin konusunu az andırsa da, yinede işlneişi ile farkındalık yaratmış. Ortaya sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film çıkmış. 10/7,5

- - - Mesaj Güncellendi - - -

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

rien-a-declarer-la-maison-du-bonheur-les-chtis.jpg

Tayinim Çıktı - Bienvenue chez les Ch'tis

Kimsenin gitmek istemediği Kuzey Fransız kasabasıne tayini çıkan bir postane müdürünün hikayesi. Sımsıcak bir aile filmi olmuş. Oyunculuklar, ortam abartısız espriler ile film kendini sonuna kadar seyrettiyor. Sizi sürekli içine çekiyor. İzleyin pişman olmazssınız. 10/8

---------------------------------------------------------------------------------------

1907941_644816265622960_4528205526936527299_n.jpg

Kajaki

Afganistan'ın Kajaki Barajında görev yapan küçük bir İngiliz birliğinin yaşadıklarını konu alan bir film. Konusu gerçekten yaşanmış. Mayın patlaması sonucu askerlerin yaralanmaları filn çok gerçekçi olmuş. Savaşın kötü yönlerini anlatan bir film. Öyle ahım şahım aksiyon filan beklemeyin. 10/6

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yQET8Kx.jpg

Reis Bey (1988)

Bu zamana kadar nasıl göz ardı etmişim bu filmi bilmiyorum. Oyuncuların ağzından çıkan her söz, her cümle bir atasözü, bir özlü söz edasında. Necip Fazıl Kısakürek'in harika eseriyle, Haluk Kurdoğlu'nun enfes ses tonu ve oyunculuğuyla adeta beni yıktı geçti bu film. dünden beri bazı replikleri kendi kendime tekrarladığımı fark ettim. 8/10

[video=youtube;y8FXgoHc0ss]https://www.youtube.com/watch?v=y8FXgoHc0ss[/video]

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
file_605284_entourage-movie-poster.jpg

Entourage

Diziyi izlemesemde konuyu az çok anladım. Ortalama bir film. Belden aşağı espri ve kimi yerde + 18 görüntüler olduğu için ailece seyretmeyi tavsiye etmiyorum. 10/6

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

the-target-pyojeok.27780.jpg

The Target - Hedef - Pyo Jeok / Pyojeok

Nedense korelilerin yaptığı filmlere ısınamadım. Beğenenlere saygı duyuyorum. Yorumlara bakıp izliyorum ama bol aksiyonluda olsa keyif vermiyor. Oyunculuklar bir hint sineması kadar değil. Bazı oyunculuklar abartılı. Senaryoda kopukluklar var. Başroldeki oyuncu o role yakışmamış. O aksiyona yeterli gelmemiş. 10/5.5