Soru En son hangi filmi izlediniz?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Cop Car

Durağan, sıkıcı.
4.5/10

Seventh Son

Hikaye, hava olarak Yüzüklerin Efendisi'ne benzettim. Ama yüksek beğeni alamayacak kadar zayıf veya basit.
5/10

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Terminator Genisys

İlk filmi seyretmem gerekti öncelikle. İlk iki filmi çok iyi bilmiyordum çünkü. John Connor'u gelecekten gelen adamın peydahladığını böylece öğrenmiş oldum. Bu da bir mantık hatası. Son film de mantık hatalarıyla dolu. Paralel evrenler de kurtaramaz. Sıkıcı değil, güzel ama filmin adının büyüklüğü yanında basit kalmış.

6/10

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
SPOOKS-Posters.png

Spooks: The Greater Good

İki ülkenin casus birimlerinin çekişmesi. Kit Harington filmde ikinci planda kalmış biraz. Yaşlı karakter daha ön plandaydı bence. Aksiyon normal seviyede. Sizi hep ters köşe yapacak hissi uyandırıyor ve bazı yerlerde yapıyor. 10/6,5

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Marsli

Hep aynı çizgide ilerliyor gerilim yok hiç. adam tek başına bi gezegende ve evindeymis gibi rahat :) müzikleri falanda beğenmedim :)

Onun dışında eğlenceli keyifli bi bilim kurgu filmi

Xpand 3d izledim ve 3dsi bana kötü geldi 2d sürümünü bekleseydim keske.

10/7

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Danny Collins
Başlangıç daha iyi olabilirdi sanki ama film çok iyidi Al Pacino reyis çok iyiydi tavsiyedir 8/10

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Marsli

Fena değildi ama hiç heyecan yoktu özellikle de filmde çalan müzikler sinir bozucuydu

boranztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhurlu kosk tam bir basyapit arabaya carpan insanlar mi dersiniz renkli bulut efektiyle canlandirilmis cinin kizi soymasi mi dersiniz oyuncak tabancalar vs. Kesinlikle izleyin

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Pasifik savaşı
TV'de yayınlandığında izlemedim içimde kalmasın diye bir baktım internetten hoşuma gitti! Güzel flim yapmışlar. Bu arada ımdb:8.0

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Straight Outta Compton. Müzikleri ve hikayesi ile süper bir film olmus.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Turbo Kid
Yorumlara kanıp seyrettim ne yazıkki vakit kaybı izlemeyin izlettirmeyin.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
548476.jpg

Momentum

Kurgu ve senaryosu ile aksiyonu bol olan, abartılı sahneleri olmayan bir film. Sonuna kadar kendini seyrettiriyor. Olga Kurylenko'nun oyunculuğu etkileyiciydi. 10/7

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
The Dictator

Sonundaki Amerikayı anlatan kısım hariç , yapmacık, bel altı saçma sapan espirilerle dolu film. Çok da gülmüyorsunuz... 4/10

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Mad max Fury road
diyalog olarak biraz eksik diyebilirim (önceki filmler gibi) ama görsel olarak müthişti!

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Spare Parts
Bunca zaman beklettiğime inanamıyorum muhteşemdi teknolojiye ilgi duyan herkes sevecektir 8/10

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
ca7ff71c6cc7e16057a0316a6f73bf3e.jpg

Dün bunu izledim. 3d olarak sinemada gayet güzeldi.

Imdb 8.3

Özet & detaylar Alıntıdır.

Mars gezegenine astronotların gönderildiği bir görevde, Mark Watney isimli astronot şiddetli bir fırtına sonrası öldü sanılarak ekibi tarafından terk edilir. Fakat Watney hayattadır ve kendisini Mars’ta yapayalnız bulur. Elindeki sınırlı olanaklarla, zekasını ve dayanıklılığını kullanarak dünyaya yaşadığına dair bir sinyal göndermeye çalışır. Milyonlarca mil uzakta NASA ve uluslararası bilim insanları durmaksızın bu ‘Marslı’nın eve dönmesi için uğraşırken, ekip arkadaşları da tehlikeli bir kararın eşiğine gelecektir...
Geçtiğimiz yılın en sevilen bilimkurgu kitaplarından biri olan Andy Weir imzalı The Martian, ülkemizde de yakın zamanda "Marslı" adıyla basılmıştı. Marsta mahsur kalan maharetli astronot Mark'ın günlüklerinden derlenen çetin bir hayat mücadelesini anlatan filmin başrolünde Matt Damon yer alırken kadroda kendisine Sean Bean, Kate Mara, Jessica Chastain, Jeff Daniels ve Michael Pena gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise türün sevilen yönetmeni Ridley Scott var.

Purki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir Özel Eğitim Filmidir.

Yağmur Adam (1988 yapımı)
ımdb:8/10
10 oscar ödülü almış bir film..

Charlie (Tom Cruise) başkalarının düşüncelerine saygı duymayan bencil, üçkağıtçı ve fırlama bir şehir çocuğudur. senelerdir görmediği babasının öldüğünü ve 3 milyon dolar miras bıraktığını öğrenir, cenazeye gittiğinde sadece kendisine 1949 model bir Buick Roadmaster marka araba bıraktığını ve tüm mirasını daha önce varlığından bile haberdar olmadığı ağabeyi Raymond'a (Dustin Hoffmann) bıraktığını öğrenir.Raymond engellilerle ilgilenen bir klinikte bakıma muhtaç, Otistik bir dahidir. Mirastan biraz daha pay almak için abisini klinikten kaçırır seyahate çıkarır, abisinin yaşamı zorlaştıran alışkanlıklarıyla, takıntılarıyla çileden çıksa da otistik abisinin matematik ve hafızalama konusundaki insanüstü yeteneği karşısında hayretler içerisine düşer. Las Vegas'taki kumarhanelerde abisinin bu az bulunan kabiliyetinden yararlanarak hile yapmaya ve büyük paralar kazanmaya çalışır...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
rain man iyiye benziyor unutmazsam hafta sonu bakarım

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Vacation
Vacation_2015.jpg

merak ettiğim bir filmdi.ancak beklentimi karşılamadı orta sıralarda vasatın üstünde bir film olmuş.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Due Date
Gülmek istiyorsanız güzel bir tercih bazı absürd sahneler haricinde harikaydı :) 7.5/10