Soru En son hangi filmi izlediniz?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
John Wick

Nb1OdUv.png

Aksiyonu bol film arıyorsanız tavsiye edilir.

Bunun dışında pek iz bırakan tarafı yok.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Dün tekrar Demonic'i izledim muhteşem bir korku filmi izlemenizi önerebilirim rahatlıkla...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=374564]MerveOzgur[/MENTION] korku filmi denince "The Conjuring" ten başkası yalan ama yalnız izlemeyin ben den söylemesi...

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Kara Deniz (Black Sea 2014)
Bu sabah izledim, tavsiye ederim ;)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Az önce dünya savaşı z izledim ilaç kısmından sonra ağlayasım geldi la. Ayrıca cast müziği ve son bölümde adamın anlatırken arkada çalan müzik harikaydı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
The Maze Runner (2014) Labirent: Ölümcül Kaçış

yRMYNXN.png

Baştan sona bir gizem var; bu gizem de izlettirmeye yetiyor filmi.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Dünya savaşı Z izledim bende bradd pit iyi bir iş çıkardı gene..

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
47 Ronin

47-Ronin.jpg

Gerçek bir hikayeden alınan filmleri ayrı severim. Bu da gayet güzeldi zaten Japonları da severim. Çok güzel film olmuş öneririm.

8/10

2 puanı da niye kırdın derseniz, oyuncular hep Japon, ama film İngilizce. Gişe kaygısından güzelim filme bu konuda yazık etmişler Japonca çok güzel giderdi.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
47 Ronin

Gerçek bir hikayeden alınan filmleri ayrı severim. Bu da gayet güzeldi zaten Japonları da severim. Çok güzel film olmuş öneririm.

8/10

2 puanı da niye kırdın derseniz, oyuncular hep Japon, ama film İngilizce. Gişe kaygısından güzelim filme bu konuda yazık etmişler Japonca çok güzel giderdi.

Birebir aynı düşüncedeyim. :)

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
The Maze Runner : 8/10 çok beğendim gizemli bir film heyecanla izliyorsunuz ne olacağını kestiremiyorsunuz ve olanlar sizi şaşırtıyor.
*
Dünya Savaşı Z : 9/10 Bradd pit yine iyi iş çıakrmış film hiç sıkmıyor hatta gerileceğiniz sahneler bile var.Grafikler fln çok iyi.
*
Zindan Adası : 7/10 Biraz kafa karıştıran gizemli bir film bazı yerler sıkıyor ama sonra güzel bir film olduğunu anlıyorsunuz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Gece Vurgunu | Nightcrawler

jMGUuIL.jpg

Farklı senaryosuyla tavsiye edebileceğim güzel bir film.

Başroldeki adam rolünde o kadar başarılı, o kadar gerçekçi ki adama gıcık oldum halen de gıcığım. :sneaky2: :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
47 Ronin

47-Ronin.jpg

8/10

yapma hocam, balon film. hayaletler ejderha kadınlar falan nasıl gerçek bir hikaye oluyor anlamadım doğrusu :D

afişteki şu iskelet adam da 3 saniye görünüyordu galiba :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sonu çok hoşuma gitmişti. Devamını dört gözle bekliyorum. :)

Dylan O'Brien için izlemiştim. Çok iyi bir oyuncu, kendisine teen wolf dizisinden hayran kalmıştım oyunculuğuna. Bir çok filminide izledim, bu filmde de rolünü çok başarılı yaptığına inanıyorum. Hatta filmi 2 kere izledim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
yapma hocam, balon film. hayaletler ejderha kadınlar falan nasıl gerçek bir hikaye oluyor anlamadım doğrusu :D

afişteki şu iskelet adam da 3 saniye görünüyordu galiba :D
Hocam 8 verdim ama o kişisel puan belki herkese göre o kadar bir film olmayabilir ama balon da değil bence. Gerçek derken demek istediğim gerçek hikayeye dayalı onu kast ettim tabi ki :D
Afişteki adamı ben de anlamadım koymuşlar iyi güzel 3 saniye görünüyor sonra yok :D

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Gri Kurt : 8/10 Film bir hayatta kalma senaryosu üzerine kurulu.Bir uçak kutup taraflarında bir yerlere düşüyor sanırım etrafta aç kurtlar ve hayatta kalmaya çalışan bir grup insan var güzel bir film tavsiye ederim.

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
e2.png

En Şiddetli Sene -​
A Most Violent Year

Dürüst bir iş adamının, iş dünyasının kanunsuz ortamında kendinden ödün vermeden işini ayakta tutmasını anlatan bir film. 10/5
Kamyonların kaçırılması ve faillerin yakalanamaması çok saçma. Aynı polisler iş adamını didik didik arıyor ve sıkıştırıyor. Ayrıca filmin sonunda kaçırma işini geçekleştirenlerin adi suçlu ve plansız olmaları da cabası.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

housebound.jpeg

Housebound

Başlangıcı ile zaten bi gizem uyandırıp, meraklandırıyor. Gerilimin dozu iyi ayarlanmış. Ben çok da komik sahne göremedim. Sonunu iyi bitirmişler. Ne beklerken ne çıkıyor. Oyunculuklar, mekan uyyumlu olmuş. 10/7

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sabotage-full-izle-844.jpg

Sabotaj -Sabotage

Hadi sonuna kadar gayet iyi gidiyor aksiyon filan tamam ama o bitiş ne öyle ya. O sonu görünce çok şey mantıksız geliyor. Niye bu kadar insan öldü, niye öldü ben şahsen anlam veremedim. 10/5.5

Madem Arnold Amca o parayı ailesini öldüren kişiyi bulmak için arkadaşlarından çaldın. Git o sana sadık arkadaşlarınla o katili öldürsene. Herkesin birbirine düşmesi çok garipti.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
zz30.jpg

Kanserden ölmek üzere olan oldukça zengin bir adam, daha önce uygulanmamış bir tedaviyi kabul eder ve kendini genç bir bedenin içinde buluverir. Fakat hiçbir şey göründüğü gibi değildir, bu bedenin kökenleri hakkında bilgi sahibi oldukça, onu öldürmek üzere olan gizli servisin farkına varır. Filmin başrollerini Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Ben Kingsley paylaşıyor, yönetmenliğini ise Tarsem Singh yapıyor.

7/10

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Fury: 10/7

Ehh, savaş filmi ama pek savaş beklemeyin.

Ghajini: 10/9

Bu film bi muhteşem dostum (: dram, komedi, kurgu. Hepsi yerli yerinde.

Prometheus: 10/6,5

Uzay film meraklılarının ilgisini çeker ilk başta benim gibi ama filmde çok sayıda saçma sapan bilinç altı mesajı var. Çaktırmadan değil göstere göstere veriyorlar. Konu ve kurgu çok sıkabilir.

Tron Efsanesi: 10/6

Tamam görsel efekt iyi ama filmin konusu insan gerçekçiliğine o kadar aykırı ki, bilim kurgunun cılkını çıkartmıştlar. Filmin içine girmek neredeyse imkansız. Film sarmıyor yani.

Can Dostum: 10/8

Gerçek bir fransız hikayesine dayanıyor film. Oyunculuk, konu, işleyiş oldukça iyi. Bazen böyle filmler izlemek iyi geliyor. Sürekli bilim kurgu, macera bi yere kadar.

Mad Max Fury Road 2015: 10/8

Tam bir aksiyon ve heyecan filmi. Kostümler, mekan, konu...Ne çok uçuk ne çok olağan. Zevkle izlenebilir.

Dejavu 2006: 10/7.5

Farklı konulu filmler özel ilgi alanıma girmeye başladı. Buda onlardan biri. Değişik bir aksiyon, polisiye filmi. Ama öyle çok da aman aman bir film değil.

Kader 2014: 10/8

Sanırım ilk kez bi film de üst üst "yook artık" dedim. Farklı konulu filmlerden kastım bu ve zindan adasıydı. Bu film tam bir akıl deryası. Zaman yolculuğu ve beyninizin yanması için bu filmi kesinlikle izleyin.

Zindan Adası: 10/8.5

Filmin sonunu anlayan kimse yok. Kötü olduğundan değil, mesajı doğru anlayamamaktan. Muhteşem bir akıl oyunu filmi. Merakınız varsa muhakkak izleyin, düz bi adamsanız izlemeyin (:

Bay Hiç kimse: 10/4

Farklı konulu filmlerden biri olarak buldum ve izledim. İzlemez olaydım. Bi konu bu kadar mı rezalet işlenir. Uzun lafın kısası bu filmden uzak durun. 4 puan verdim o da emeğe saygı diyelim.

Hızlı ve Öfkeli 7: 10/8

Serinin önceki filmlerini de izlediyseniz fazla lafa gerek yok. Durmayın gönül rahatlılığı ile izleyin.