Ramazan başlngıcında izledim film 93 yapımı ben 99 doğumluyum nasıl izleyem 93 filminiHocam erken izlemilsin Con Air i)))))
[emoji33] [emoji33] [emoji33]Ramazan başlngıcında izledim film 93 yapımı ben 99 doğumluyum nasıl izleyem 93 filmini
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
![]()
The Maze Runner (2014) Labirent: Ölümcül Kaçış
![]()
Baştan sona bir gizem var; bu gizem de izlettirmeye yetiyor filmi.
47 Ronin
Gerçek bir hikayeden alınan filmleri ayrı severim. Bu da gayet güzeldi zaten Japonları da severim. Çok güzel film olmuş öneririm.
8/10
2 puanı da niye kırdın derseniz, oyuncular hep Japon, ama film İngilizce. Gişe kaygısından güzelim filme bu konuda yazık etmişler Japonca çok güzel giderdi.
47 Ronin
![]()
Gerçek bir hikayeden alınan filmleri ayrı severim. Bu da gayet güzeldi zaten Japonları da severim. Çok güzel film olmuş öneririm.
8/10
2 puanı da niye kırdın derseniz, oyuncular hep Japon, ama film İngilizce. Gişe kaygısından güzelim filme bu konuda yazık etmişler Japonca çok güzel giderdi.
Sonu çok hoşuma gitmişti. Devamını dört gözle bekliyorum.![]()
Hocam 8 verdim ama o kişisel puan belki herkese göre o kadar bir film olmayabilir ama balon da değil bence. Gerçek derken demek istediğim gerçek hikayeye dayalı onu kast ettim tabi kiyapma hocam, balon film. hayaletler ejderha kadınlar falan nasıl gerçek bir hikaye oluyor anlamadım doğrusu
afişteki şu iskelet adam da 3 saniye görünüyordu galiba![]()
@MerveOzgur korku filmi denince "The Conjuring" ten başkası yalan ama yalnız izlemeyin ben den söylemesi...
The Maze Runner (2014) Labirent: Ölümcül Kaçış
![]()
Baştan sona bir gizem var; bu gizem de izlettirmeye yetiyor filmi.