mavinok.ta
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 13
sayende iyice meraklandım en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum teşekkürler 

yuureii dedi ki:Death Proof
Bence izlemeye değmez. Quentin Tarantino ismi zaten film hakkında bilgi veriyor.
souris46 dedi ki:Bu sabah bir film seyrettim en son adı : Sappho--2008 Yunan yapımı
içeriği +18 limitli bir film
İki sevgilinin bir yunan adasına gittikten sonra insanlarla yaşadıkları ilişkiler anlatılıyor.Ama yoğun şekilde bizim kültürümüzün bir çok yanını kendi kültürel miraslarıymış gibi sergiliyorlar filmde![]()
Bir tek şeyi bizim toplumdan almamışlar filmde oda bayanların lezbiyen davranışları
O da birşey mi ben Geleceğe Dönüş serisini HD gördüm dumur oldummuratcanberber dedi ki:Total recall'ı seyrettim 1990 yapımı ama adamlar o zamanlar bile HD teknolojisi ile çekmişler.
m1903 dedi ki:O da birşey mi ben Geleceğe Dönüş serisini HD gördüm dumur oldummuratcanberber dedi ki:Total recall'ı seyrettim 1990 yapımı ama adamlar o zamanlar bile HD teknolojisi ile çekmişler.![]()
yndn dedi ki:esaretin bedeli ve Incredible Hulk esaretin bedeli orta dercede bir filmdi hulk kötüydü sırf edward norton için izledim ama bence daha güzel yapabilirlerdi yani o kocaman yeşil yaratık uçağa vuruyo evleri yıkıyo tankı parçalıyo geliyo parmağı kadar kıza bakınca sakinleşiyo bi ara kendimi ferdi tayfur filminde gibi hissettim zaten köprüde birbirlerine koşuyolar filan![]()
yuureii dedi ki:yndn dedi ki:esaretin bedeli ve Incredible Hulk esaretin bedeli orta dercede bir filmdi hulk kötüydü sırf edward norton için izledim ama bence daha güzel yapabilirlerdi yani o kocaman yeşil yaratık uçağa vuruyo evleri yıkıyo tankı parçalıyo geliyo parmağı kadar kıza bakınca sakinleşiyo bi ara kendimi ferdi tayfur filminde gibi hissettim zaten köprüde birbirlerine koşuyolar filan![]()
imdb en iyi 250 film:
http://www.imdb.com/chart/top
The Shawshank Redemption (1994) Sıra:2 Puan: 9.2/10 Toplam Puanlama: 335,179
http://www.imdb.com/title/tt0111161/
"Esaretin Bedeli" IMDB'de 2. sırada ve en çok oylanan film. (Yanlış anlaşılma olmasın herkesin zevkleri farklıdır. Bilgi olsun diye yazdım. Hiç de boş bir film değil onu belirtmek isterim.)