mavinok.ta
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 13
sayende iyice meraklandım en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum teşekkürler
yuureii dedi ki:Death Proof
Bence izlemeye değmez. Quentin Tarantino ismi zaten film hakkında bilgi veriyor.
souris46 dedi ki:Bu sabah bir film seyrettim en son adı : Sappho--2008 Yunan yapımı
içeriği +18 limitli bir film
İki sevgilinin bir yunan adasına gittikten sonra insanlarla yaşadıkları ilişkiler anlatılıyor.Ama yoğun şekilde bizim kültürümüzün bir çok yanını kendi kültürel miraslarıymış gibi sergiliyorlar filmde
Bir tek şeyi bizim toplumdan almamışlar filmde oda bayanların lezbiyen davranışları
O da birşey mi ben Geleceğe Dönüş serisini HD gördüm dumur oldummuratcanberber dedi ki:Total recall'ı seyrettim 1990 yapımı ama adamlar o zamanlar bile HD teknolojisi ile çekmişler.
m1903 dedi ki:O da birşey mi ben Geleceğe Dönüş serisini HD gördüm dumur oldummuratcanberber dedi ki:Total recall'ı seyrettim 1990 yapımı ama adamlar o zamanlar bile HD teknolojisi ile çekmişler.
yndn dedi ki:esaretin bedeli ve Incredible Hulk esaretin bedeli orta dercede bir filmdi hulk kötüydü sırf edward norton için izledim ama bence daha güzel yapabilirlerdi yani o kocaman yeşil yaratık uçağa vuruyo evleri yıkıyo tankı parçalıyo geliyo parmağı kadar kıza bakınca sakinleşiyo bi ara kendimi ferdi tayfur filminde gibi hissettim zaten köprüde birbirlerine koşuyolar filan
yuureii dedi ki:yndn dedi ki:esaretin bedeli ve Incredible Hulk esaretin bedeli orta dercede bir filmdi hulk kötüydü sırf edward norton için izledim ama bence daha güzel yapabilirlerdi yani o kocaman yeşil yaratık uçağa vuruyo evleri yıkıyo tankı parçalıyo geliyo parmağı kadar kıza bakınca sakinleşiyo bi ara kendimi ferdi tayfur filminde gibi hissettim zaten köprüde birbirlerine koşuyolar filan
imdb en iyi 250 film:
http://www.imdb.com/chart/top
The Shawshank Redemption (1994) Sıra:2 Puan: 9.2/10 Toplam Puanlama: 335,179
http://www.imdb.com/title/tt0111161/
"Esaretin Bedeli" IMDB'de 2. sırada ve en çok oylanan film. (Yanlış anlaşılma olmasın herkesin zevkleri farklıdır. Bilgi olsun diye yazdım. Hiç de boş bir film değil onu belirtmek isterim.)