- Reaksiyon puanı
- 68
bu adamın filmlerini çok beğeniyorum
filmi mutlaka izleyeceğim.
Net'e düştü. Ama şu an ki altyazı çok yeterli değil. Yeni alt yazı hazırlanıyor. Beklemende fayda var.
bu adamın filmlerini çok beğeniyorum
filmi mutlaka izleyeceğim.
P.K.
Aamir khan'dan muhteşem bir film daha.
Sanırım 3 idiot'dan sonra en sevdiğim 2. filmi oldu.
Ben de dün izledim Pk yı, gerçekten harika bir film.
PK
Aamir khan abicim bu adam işi biliyo çok güzel film olmuş 2014 ün en iyisi diyebilirim
Ben şuan 720p indiriyorum kickass da buldum. Daha yüksek çözünürlüklü sürümü mevcut mu acaba ? Altyazısiz veya ing altyazı olabilir.beyler bu sürümü mü izlediniz?
PK.2014.Non-Retail.1080p.BluRay.6CH.ShAaNiG
video kalitesi ve altyazı nasıl acaba? bluray çıkmasını bekliyordum ben
Iptorrent te encode edilmemiş 23gb lık .m2ts sürüm bile varBen şuan 720p indiriyorum kickass da buldum. Daha yüksek çözünürlüklü sürümü mevcut mu acaba ? Altyazısiz veya ing altyazı olabilir.
beyler bu sürümü mü izlediniz?
Ozlem'in sunumunu indirdim ben fena kalitesi yoktu.beyler bu sürümü mü izlediniz?
Ben hintfilmizle.com dan indirip izledim 720p gayet de güzeldi, bu sürüm hoşuma gitmedi.beyler bu sürümü mü izlediniz?
Redirected
İmdb puanı çok fazla. Başlangıç kısımlarında tamam güzel bir izliyorum diyecekken. Sonra saçma sapan absürt bir film haline geldi. mantık aramayın abuk subuk bir film. 10/5.5
Whiplash: Sınırları zorlamayı sevenler ve müziği(özellikle caz müziği) sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film. 10/8
PK=Peekay Aamir Khan varsa izlememek hata zaten. İşin içine hafif uzaylı havası katılarak dinleri eleştirmiş biraz. Daha doğrusu dini kullanan din adamlarını. Diğer filmleri gibi hiç sıkılmadan izledim. 10/8,5
Diğer filmleri gibi bu da çok güzeldi
PK
Yine bir Amir Khaan Klasiği. İyice kendini aştı artık. Fantastik, komedi dram. Hem ağlatıp hem güldürebilen güzel yapımlarından olmuş. 10/8,5