- Reaksiyon puanı
- 493
Tammy
orta sınıf bir film.
![Tammy_poster.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fupload.wikimedia.org%2Fwikipedia%2Fen%2F4%2F40%2FTammy_poster.jpg&hash=57ebc8ebebdf52b88024156af1dc632f)
orta sınıf bir film.
Bende perşembe günü gitcem hayırlısıyla şuana kadar kötü yorum okumadım film hakkında bilim kurgu hayranı olarak seveceğimi düşünüyorumBen ilkine tek başıma gittim =) Bu akşam ikinci kez gittim, çok başarılı.
Kurgu değil bilim kısmının ağırlıklı olması çok hoşuma gitti, üstüne bir de duygusal açıdan da çok etkileyici olmayı başarmış.
İlk bölümler biraz vasat gelmişti bana ve ilk izlediğimde de film arası tam bu geçişim ortasında idi (bu akşam nedense farklı yerde verdiler arayı) ikinci bölümde acayip kopmuştum.
Interstellar
Ben böyle bir film görmedim arkadaş muhteşem bir senaryo muhteşem oyunculuklar vs vs sadece kaçırmayın filmi diyorum10/10
dublajı varmı
dublajı varmı
Yav dublaj film mi olur ! vallahi böyle şeyleri görünce sinirleniyorum her seyin doğalı orjinali zaten bizim ülkede dublaja değer mi var ? kimi bulurlarsa ona seslendirtiyorlar bana göre film dediğin orjinali ile güzel asıl o zaman oyunculujklar ön plana cıkıyor
Zaten scarlet le laf söylesen yokLucyde Scarlet oynuyor diye sinemada izlemistim. Filmi gectim Scarlet var be abi nasil o kadar dusuk puan verirsiniz. Scarlet yani![]()
Kesinlikle katılıyorum.Interstellar
Ben böyle bir film görmedim arkadaş muhteşem bir senaryo muhteşem oyunculuklar vs vs sadece kaçırmayın filmi diyorum10/10