Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk filmi daha önce izlemiştim. 2. filmin çıktığını bu konuda gördüm, ayıp olmasın bunu da izleyeyim dedim. Klasik gerilim filmlerinden biri olmuş. Bir grup insanı kapalı bir yere topla, tek tek avla. Boş bir film.
beklediğimden daha iyi çıktı diyebilirim.
ana konu yanında hikaye odaklı yan rollere de hafiften girilmesi hem süreye oynamış hemde konuyu sıkıcı olmaktan çıkarmış diyebilirim.
merak edenler felaket türünü sevenler için fena bir film değil.
Interstellar (Yıldızlar Arasi) 'ni izlemek için beyaz perde karşısındaydım. Evet Inception ve Batman in yapımcısını gördük oyu 9.1 gördük koşa koşa gittik ve hak ettiği puanda bir filmdi gerçekten. Eğer bilim-kurgu türü film severiyseniz kesinlikle kaçırmamanız gereken bir film.Bu aralar izlediğim iyi filmlerden kesinlikle birisiydi.Benimde oyun 10/9 dur kaçırılmaması gereken bir filmdi bence
Diğer Herkül filmlerine göre daha bi hoşuma gitti. Nedeni birliktelik ve daynışma mesajı vermesi. Bazı yerlerde ters köşe yapmasıda iyiydi. Filmin son bitiş sahnelerinide iyi yapmışlar ya. Kahramanlıklarını aslında nasıl başarmışlar en sonda saklı. 10/7
Yalan Dünya herşey yalan. Konusu ve başlangıcı iyiydi ama sonu öyle değil malesef. O kadar teknolojiye sahip bir topluluk nasıl oldu da en son bi sınırı geçmeyle tekrar özüne döner orası ilginçti. Filmin sonu saçma idi. 10/5
Ben ilkine tek başıma gittim =) Bu akşam ikinci kez gittim, çok başarılı.
Kurgu değil bilim kısmının ağırlıklı olması çok hoşuma gitti, üstüne bir de duygusal açıdan da çok etkileyici olmayı başarmış.
İlk bölümler biraz vasat gelmişti bana ve ilk izlediğimde de film arası tam bu geçişim ortasında idi (bu akşam nedense farklı yerde verdiler arayı) ikinci bölümde acayip kopmuştum.