BlackXr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
listeye aldım
Aynen bende izledim. Fakat sonların da biraz saçma geldi.biraz önce lucy i izledim bilim kurgu olarak çok hoş olmuş ama mantıksal olarak aklıma yatmadı.
Saçmalık başka hiçbir birşey değil.sex tape, sacma bır fılm.. 3/10
Saçmalık başka hiçbir birşey değil.
NFL bilgisi olanlar filmden daha büyük keyif alacaktır.
Birleşen Gönüller filmini izledim bugün. İyi ki de izledim.
Türk filmi deyince ön yargılar olabiliyor ama bu film olmuş. Çok etkileyici bir filmdi..
Müzikleri, oyunculukları beğendim. Tüm oyuncular rolünün hakkını verdi fakat Fikret Hakan'a ayrı bir parantez açmak lazım. Duruşuyla bile etkiliyor insanı.
Serbian Filminden sonra ruh halini merak ediyorumA Serbian Film
Srpski Film
Nasıl izledin o filmi ya her şeyi geçtim bebeğe tecavüz ediyorlarA Serbian Film
Srpski Film
Nasıl izledin o filmi ya her şeyi geçtim bebeğe tecavüz ediyorlar
Serbian Filminden sonra ruh halini merak ediyorum
@Seyhoo sağlam mide var sende dostum.
bunu film diye sunanın zaten...
yanlış anlamada benim gözümde bu şey film kategorisine giremez.iğrençlik.İzlerken bir ara sınırları zorladım. Sabahtan kalma açmaları yerken tecavüz sahnesi denk geldi. Gerçekten sağlam mide varmış ama bu filmlerde etkilenmemek içler acısı ben şahsen dram filmlerine ağlayan biriyim hachiko yeşil yol black gibi filmlere salya sümük ağlamışlığım var
yanlış anlamada benim gözümde bu şey film kategorisine giremez.iğrençlik.
ve izlemedim youtube'dan şöylece bir bakındım.
sende pek bulaşma derim bu tür şeylere.
ona harcanan filme,paraya ve zamana yazık olmuş vermek istedikleri mesaj bu filmler zararlı ama o olaya çok girmişler içine batmışlar 1980'deki belgeselci ayağına yerli kızlara tecavüz edenler ile aynı kafadalar...yanlış anlamada benim gözümde bu şey film kategorisine giremez.iğrençlik.
ve izlemedim youtube'dan şöylece bir bakındım.
sende pek bulaşma derim bu tür şeylere.