Soru En son hangi filmi izlediniz?

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6

İdare eder izlenebilir bir film.
Gece izlediğimden 3 kere uyuyakaldım izlerken 4. seferde bitirebildim :D
ama film kötü olduğundan falan değil yorgun başladığımdan hep..

IMDB 6,3 yeterli bi puan..

Ama bunu izleyeceğinize, eğer izlemediyseniz "Dabbe: Cin Çıkarma" izleyin daha iyi.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Rush

Gerçek bir hikâye. Oyuncular gerçek karakterlere çok benzemiş.
7/10

Sephirot1403

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

İdare eder izlenebilir bir film.
Gece izlediğimden 3 kere uyuyakaldım izlerken 4. seferde bitirebildim :D
ama film kötü olduğundan falan değil yorgun başladığımdan hep..

IMDB 6,3 yeterli bi puan..

Ama bunu izleyeceğinize, eğer izlemediyseniz "Dabbe: Cin Çıkarma" izleyin daha iyi.

Gece gece korku filmi cok sakincali ama heyecanli izlerken yaninzda biri olursa cok daha iyi gecer zaman

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ROq3zLH.jpg

Kevin Costner'dan beklenileceği gibi kaliteli bir film. 10/8
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi izleme listene eklersin. :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Dağ
"Bir ölür; bin diriliriz."
Dag-423276.jpg

Bu filmin reklamı nedense hiç yapılmadı ya da ben görmedim. Çatışma sahneleri güzel, işleniş güzel, her şey bir kenara filmde bir ruh var ve bu benim için yeterli.
8.5/10

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Birleşen Gönüller filmini izledim bugün. İyi ki de izledim.

birlesen-gonuller.jpg

Türk filmi deyince ön yargılar olabiliyor ama bu film olmuş. Çok etkileyici bir filmdi..

Müzikleri, oyunculukları beğendim. Tüm oyuncular rolünün hakkını verdi fakat Fikret Hakan'a ayrı bir parantez açmak lazım. Duruşuyla bile etkiliyor insanı.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Birleşen Gönüller filmini izledim bugün. İyi ki de izledim.

birlesen-gonuller.jpg

Türk filmi deyince ön yargılar olabiliyor ama bu film olmuş. Çok etkileyici bir filmdi..

Müzikleri, oyunculukları beğendim. Tüm oyuncular rolünün hakkını verdi fakat Fikret Hakan'a ayrı bir parantez açmak lazım. Duruşuyla bile etkiliyor insanı.

Fragmandaki animasyonlar çok hoş. Sanırım film Hollywood stüdyolarında çekilmiş.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Evet, öyleymiş. :)

Çekimleri Kasım 2013'te Bulgaristan'da başlayan filmin savaş sahneleri Hollywood'un ABD dışındaki platolarından biri olan, Cehennem Melekleri, Herkül, 300 Spartalı, Conan gibi filmlerin çekimlerinin yapıldığı Nu Boyana stüdyolarında çekildi.

Gerçek bir hikayeden alınan ve Senaryosunu Serkan Birlik ve Özge Aras'ın yazdığı filmdeki 1940'lara ait sahnelerin büyük bölümü, olayların geçtiği mekanlara uygunluğu bakımından Bulgaristan'ın Sofya, Lukoit, Zherevna gibi çeşitli şehirlerinde gerçekleştirildi. 1992'lere ait sahneler için Gürcistan Batum, Balıkesir, Tuz Gölü, Eskişehir Çifteler, Kayseri Develi ve Erciyes, Nevşehir Göreme ve Ürgüp, Kocaeli ve İstanbul'un çeşitli mekanlarında set kuruldu. Bütçesi 10 milyon TL'yi aşan ve çekimleri 16 haftada tamamlanan sinema filminin sürgün sahneleri ve esir kampı için İstanbul'da özel platolar kuruldu. Uzun araştırmaların ürünü olarak dikkat çeken kostüm tasarımları 1940'lar Nazi Almanya'sı, Sovyet Rusya, Kuzey Kafkasya, Kazakistan ve Türkiye gibi geniş bir coğrafyayı yansıtıyor. Filmin müzikleri dünyada ve Türkiye'de tanınan ünlü Yunan müzisyen Evanthia Reboutsika tarafından yapıldı.

[video=youtube;-B5mWrwPYQs]http://www.youtube.com/watch?v=-B5mWrwPYQs[/video]

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Teenage Mutant Ninja Turtles
Teenage_Mutant_Ninja_Turtles_2014.jpg

3D bekleyenler boşuna beklemesin arkadaşlar.
senaryo acayip zayıf kalmış.2. filmde umarım daha iyi toplarlar.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bu hafta iki filmi birden devirdim[emoji4] Camp X Ray vede Herkül:Özgürlük savaşçısı.Cam X Ray e puanım 7.5/10 Herkül e ise 6.4/10.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Horns
Horns.jpg

Farklı bir senaryo kesinlikle izlenmeli. :)
91/100

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Nasıl izledin o filmi ya her şeyi geçtim bebeğe tecavüz ediyorlar

Serbian Filminden sonra ruh halini merak ediyorum :)

Valla verilen mesaj güzel ben beğendim filmi etkilendimde ama çok aman amanlık bir durum yoktu arkadaşlar çok abarttı aga bi izlede göreyim sabah seni falan hatta blurayini torrentten indirdim izledim. Çoğu kişinin midesinin kaldıramayacağı yerler var. Ama kimse izlemesin psikolojiniz bedavadan bozulur hani derler ya meraktan yada taraktan. Valla ikisindende gelir başınıza benim gibi ruhsuz bile etkilendi ama yarın unuturum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dubstep müziğide kıyakmış beğendim beynimde çalkalanır bütün gece :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] sağlam mide var sende dostum.
bunu film diye sunanın zaten...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
@Seyhoo sağlam mide var sende dostum.
bunu film diye sunanın zaten...

İzlerken bir ara sınırları zorladım. Sabahtan kalma açmaları yerken tecavüz sahnesi denk geldi. Gerçekten sağlam mide varmış ama bu filmlerde etkilenmemek içler acısı ben şahsen dram filmlerine ağlayan biriyim hachiko yeşil yol black gibi filmlere salya sümük ağlamışlığım var :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
İzlerken bir ara sınırları zorladım. Sabahtan kalma açmaları yerken tecavüz sahnesi denk geldi. Gerçekten sağlam mide varmış ama bu filmlerde etkilenmemek içler acısı ben şahsen dram filmlerine ağlayan biriyim hachiko yeşil yol black gibi filmlere salya sümük ağlamışlığım var :)
yanlış anlamada benim gözümde bu şey film kategorisine giremez.iğrençlik.
ve izlemedim youtube'dan şöylece bir bakındım.
sende pek bulaşma derim bu tür şeylere. :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Zaten film sektöründe gelinen son nokta bu bence o kadar film izledim ama bunun gibisini izlemedim gelinen gerçekten son nokta :) Sakın izlemede zaten midelik bişey yok psikolojin kaldırmadığı zaman sıkıntılı :) Sırpların kendini ifade ettiği bir film işte ne kadar pislik olduklarını anladık ama anlatılmak istenen güzel gerçekten yinede kesinlikle tavsiye etmiyorum

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
cakma-poisler-boxer-on-gosterimi_14082014112217.jpg

Çakma Polisler

Keyifli bir komedi idi. Andy Garcia'da konuk oyuncu gibi ayrı bir keyif tatmış filme. 10/7

Eylulun_Oglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zihin-okuyucu--mindscape-turkce-dublaj-izle.jpg

Konu güzeldi ama konuyu işleme sıkıntısı çekilmiş gibi geldi bana. Aynı konu çok daha güzel işlenebilirdi diye düşünüyorum. Şahsi puanım 7/10

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Sevmek Zamanı

Ahh ah çok fena oldum ya.
Neden yasaklandığına şaşmamalı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ona harcanan filme,paraya ve zamana yazık olmuş vermek istedikleri mesaj bu filmler zararlı ama o olaya çok girmişler içine batmışlar 1980'deki belgeselci ayağına yerli kızlara tecavüz edenler ile aynı kafadalar...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
sunshine_ver4_xlg.jpg

Bilim-kurgu, uzay filmi sevenler için güzel film.

Bu aralar çok film izliyorum.Beğendiklerimi yazayım insanlar sebeblensin.

Dawn of the planet of the apes (birincisini izlemeden bunu izlemeyin.İkiside harika.)

Machine (Robotlarla ilgili güzel bi bilim kurgu)

Animatrix (Matrix üçlemesini izleyen ve hikayenin derinliğine daha da fazla vakıf olmak isteyenler için)

Franklyn (Çok değişik bir film.Son 20 dakikaya kadar filmin senaryasonu kafanızda toparlayamıyorsunuz, herşey son 20 dakikada açıklığa kavuşuyor.İzleyin)

13 Sins (Manyakça bi film.Boş vakitte izlenebilir.İnsanoğlunun para için neler yapabileceğini gösteriyor)

Hours (Paul Walker'ın son filmlerinden.Gerçek hikaye.)

Welcome to Jungle (Eğlenceli ve komik bir film.Boş vakit geçirmek ve kafanızı dağıtmak için güzel)

Deliver Us From Evil (Korku temasına değişik bir yaklaşım.Aman aman bi korku değil ama kendini izlettiriyor.)