Soru En son hangi filmi izlediniz?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bana çok ağır bir dram filmi lazım hachiko black yeşil yol tarzı salya sümük misali :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Seyhoo,
Umudunu kaybetme veya benjamin butonun tuhaf hikayesi filmini tavsiye ederim :)

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Bana çok ağır bir dram filmi lazım hachiko black yeşil yol tarzı salya sümük misali :)

Seven Pounds yada Merhaba Hayalet (Kore Filmi) olabilir :)

Merhaba Hayaleti izlersen eğer öncelikle şunu söylemek istiyorum lütfen ön yargılı olma ve filmi "off bu ne yaaağğğ" deyip kapatma :D çünkü olay filmin sonunda ortaya çıkıyor :D ben çok ağladım ya ulan neyse :D :S

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bak Umudunu Kaybetme de güzeldir ama onda ağlanmaz ya :))

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Seven Pounds yada Merhaba Hayalet (Kore Filmi) olabilir :)

Merhaba Hayaleti izlersen eğer öncelikle şunu söylemek istiyorum lütfen ön yargılı olma ve filmi "off bu ne yaaağğğ" deyip kapatma :D çünkü olay filmin sonunda ortaya çıkıyor :D ben çok ağladım ya ulan neyse :D :S

Bak Umudunu Kaybetme de güzeldir ama onda ağlanmaz ya :))

Seven Pounds inşallah ağlatır onu yarın izleyeyim yarın ağlamam lazım çünkü :D Hachiko Yeşil Yol Black bunları o kadar çok izledim ki artık ağlatmıyor kredilerimi tükettim yani :D

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
papillon_still.jpg

Muhteşm bir kitabın harika film uyarlaması.Harkulade oyuculuklar ve zamanına göre düşünüldüğünde ne kadar başarılı olduğu daha iyi anlaşılan bir film.İzlemekte geç kalmışım.İki usta oyuncunun harika performansları bile yeterdi ama ortada çok iyi bir senaryo ve çok önemli mesajlar da var.Tavsiye edilir. 8,5/10

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Seven Pounds inşallah ağlatır onu yarın izleyeyim yarın ağlamam lazım çünkü :D Hachiko Yeşil Yol Black bunları o kadar çok izledim ki artık ağlatmıyor kredilerimi tükettim yani :D

Eğer zamanın varsa şimdi Merhaba Hayalet i izle derim :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
papillon_still.jpg

Muhteşm bir kitabın harika film uyarlaması.Harkulade oyuculuklar ve zamanına göre düşünüldüğünde ne kadar başarılı olduğu daha iyi anlaşılan bir film.İzlemekte geç kalmışım.İki usta oyuncunun harika performansları bile yeterdi ama ortada çok iyi bir senaryo ve çok önemli mesajlar da var.Tavsiye edilir. 8,5/10

BU filmi izlemiş olmam lazım hapisane filmlerinin hepsini izledim ama yabancı gelmiyor bu surat papillon muydu ?

Eğer zamanın varsa şimdi Merhaba Hayalet i izle derim :D

Mesela ben aynı yıldızın altında filminde ağlamadım sadece son sahnesi güzeldi o kadar yani ama kötü film değil o tarz değilse izlerim mutlaka bunuda :)

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Mesela ben aynı yıldızın altında filminde ağlamadım sadece son sahnesi güzeldi o kadar yani ama kötü film değil o tarz değilse izlerim mutlaka bunuda :)

ben o filmi izlemedim bu nednle benzer mi bilmiyorum ama bence ağlarsın :D sonunda kesin ağlarsın :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Ammar
Ammar.jpg

İnternet yok diye laptop'da ne varsa izledik.
Korku filmi diye açtık komedi filmi çıktı , zaman kaybı bakmayın bile.

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0
-The Fault İn Our Stars-

Şahene bir film. 2-3 kez izledim ilk ikisnde ağladım. Oyunculuklar gayet iyiydi. Tavsiyemdir izleyin mümkünse tr dublaj izlemeyin.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Draft Day
Draft_Day.jpg

Adamlar spor filmlerini gerçekten çok iyi yapıyor. :)
Az NFL bilginiz var ise büyük bir keyif ile izleyeceksiniz.

emrekey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün dünyayı esir alan terörrün bu filmden esinlendiğini düşünmeye başladım gerçekten bire bir benziyor.

.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Transformers 4 : Age of Excitation izledim cidden yok böyle film enfes nefesimi kesti resmen tavsiye herkese
9/10

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
How To Train Your Dragon
How_to_Train_Your_Dragon_2014.jpg

Herkes genelde 2. filmi de beğenmiş ancak ben hala ilk filmin daha iyi olduğunu düşünüyorum. :)
Yine de iyi bir film sadece ilkine göre aşağıda kalmış,benim gözümde.

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Dün Malefiz ve Kick-Ass'ı izledim.
gayet iyiydi izlenir yani :) zamanım boşa gitti dedirtmeyen filmlerden.

bugünde Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 ye ve Transformers'a bakacağım...

akıncıdadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
I Am David : Çok başarılı duygu yüklü bir film, sakin ilerleyen sıcak bir film.. Çocuğun oyunculuğu görülmeye değer ayrıca sonunda sizi şaşırtacağını garanti ederim.
Highway : Bastırılmış acıları paylaşmak ve özgürlüğü içinize çekip hissetmek isterseniz bu film bire bir. Filmin görsel zenginliği film boyunca gözü çarpıyor.

İkisinin ortak yönü : Dram filmi ve Yol filmlerinden olması.

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
hb3linruc6cl024irwsm.jpg

Bilim-kurgu filmlerini severim.Bu da gayet güzel eğlenceli bir filmdi.Konu itibariyle filmi izlerken aklıma oynadığımız bilgisayar oyunları geldi.Filmdeki bayan oyuncu da gayet güzel oynamış , sırıtmadı.Tavsiye ederim. 8,2/10