Soru En son hangi filmi izlediniz?

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
The-Rover-Movie-Poster-Art-Outtakes06.jpg

The Rover - Takip

İmdb puanı 6,7. Oha dedirtecek bi puan. Post-apokaliptik bilim kurgu diye bişey uydurmuşlar. Millete bu ne diye kafa yoruyor muhtelemelen.

Başı sonu saçma sapan bi film. Diyaloglar kötü. Kurgu kötü. Hadi sonunda ilginç bişey bekliyorsun ama oda yok. En saçma Türk filmi buna on basar. Adamlar 10-15 kişi, tek mekan (Çöl) zaten fazla konuşmada yok. Sonuç : Film TIRT. 10/2

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
tropa_de_elite_two_o_inimigo_agora_e_outro_ver3.jpg

Tropa de Elite 2 - Özel Tim 2

Brezilya filmi. Adamlar gerçekten baştan sona aksiyonu bol bir yapmış. Gerçek olaylara dayanıyormuş konusu. 10/7,5

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=216045]KUZEY TEKİNOĞLU[/MENTION]
Azazil'i nerede izledin acaba ?

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Edge of Tomorrow

[video=youtube;vw61gCe2oqI]http://www.youtube.com/watch?v=vw61gCe2oqI[/video]

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
transformers-kayip-cag-36.jpg

Transformers: Kayıp Çağ - Transformers: Age of Extinction

Hint filmleri gibi nerdeyse 3 saate yakın film olmuş. Yine görsellik süper. Bu kadar aksiyona daha iyi bir senaryo olabilirmiş. 10/7,5

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
transformers-kayip-cag-36.jpg

Transformers: Kayıp Çağ - Transformers: Age of Extinction

Hint filmleri gibi nerdeyse 3 saate yakın film olmuş. Yine görsellik süper. Bu kadar aksiyona daha iyi bir senaryo olabilirmiş. 10/7,5
Torrent mi, sinema mi?

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Torrentde de var, ama benim depo depo üyeliğimde var.

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
84.jpg

Filmin ilk yarısı baya saçmaydı ve sadece Scarlett Johansson u izleyin havası vardı ikinci yarısı ise bilim kurgu açısından fena değildi diyelim IMDb de şu an 6,6 da bende 6 verirdim filme

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
148-290x405.jpg

Geçenlerde izledim mükemmel bir filmdi ağlattı.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Transformers: Age of Extinction filmini de izledik. Darisi X-Men nin basina.

Film güzeldi. Her film oldugu gibi gene bir güzel kizimiz vardi. En çok hosuma giden bölümlerde efsane savascilarin ortaya cikisi ve Lockdown un rüzgar icinden Optimus Prime a dogru yürüyüsüydü. Güzel bir is cikarmislar. Megatronsuz olmaz tabi. Geldi gene tipini...Neyse :D

Sana puanim 9 kanka :)

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sinemada korku filmi izlemem ama izlediğim pek sarmayan film olarak derin kabus insana istediğini vermiyor :) parama acıdım

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Edge of Tomorrow

Neredeyse bire bir aynısı var olan bir film. Sadece konunun temeli farklı. Sonu iyi olmamış; çünkü paradoksa düşmüş. Ancak ikinci zaman çizgisi ile açıklanabilir. Benim bildiğim yapıtların içinde bir Lost dizisinde vardı. Bunu konu alan bir film çekilse gerçekten güzel olurdu bence.
Bu türün filmleri hepsi mantıken sorunlu. Ama bu açından en saçmaları da Deja Vu ve The Lake House'dir. Hele ki The Lake House saçmalığın dibine vurmuştur. Zaten romantik bir filmdi, neden seyrettim ben bile bilmiyorum.
Neyse puanım:
7/10

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Edge of Tomorrow

Neredeyse bire bir aynısı var olan bir film. Sadece konunun temeli farklı. Sonu iyi olmamış; çünkü paradoksa düşmüş. Ancak ikinci zaman çizgisi ile açıklanabilir. Benim bildiğim yapıtların içinde bir Lost dizisinde vardı. Bunu konu alan bir film çekilse gerçekten güzel olurdu bence.
Bu türün filmleri hepsi mantıken sorunlu. Ama bu açından en saçmaları da Deja Vu ve The Lake House'dir. Hele ki The Lake House saçmalığın dibine vurmuştur. Zaten romantik bir filmdi, neden seyrettim ben bile bilmiyorum.
Neyse puanım:
7/10

Deja Vu daki mantık sorunu neydi merak etim.
Bu sorumu yanlış anlama sadece merak ettim bu tarz filmler hep ilgimi çekmiştir.
Geleceğe Dönüş serisi favori filmlerim arasındadır mesela..
gelecek , geçmiş işte zaman yolculuğu bence çok ucu bucağı olmayan açık konular.
bilmediğin bir şey ve mantıksız olan ne?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Deja Vu daki mantık sorunu neydi merak etim.
Bu sorumu yanlış anlama sadece merak ettim bu tarz filmler hep ilgimi çekmiştir.
Geleceğe Dönüş serisi favori filmlerim arasındadır mesela..
gelecek , geçmiş işte zaman yolculuğu bence çok ucu bucağı olmayan açık konular.
bilmediğin bir şey ve mantıksız olan ne?
Adam geçmişe o patlamanın olması sayesinde gitti ve patlamayı engelledi. Patlama olmayınca kimse o adama gidip de o teknolojiyi sunmayacaktı; yani geçmişe gidemeyecekti. Burada çelişki var. Ayrıca adam milleti kurtarayım derken kendisi de öldü. Geçmişteki hali ise feribot başkası (kendisi) tarafından kurtarıldığı için ölmeyecek. Bu durumda adamdan iki tane var ve birisi ölü. Yani ölü olan bu dünyaya ait olamaz.

Filmler hakkında ağır tatkaçıran veriyoruz; umarım kimse için sorun olmaz. :)

İki zaman çizgisini işleyen film yok demiştim; unutmuşum. Donnie Darko gibi bir başyapıt var.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
The Station Agent: Film güzeldi sıkılmadan izledim. Aksiyondan uzak bir şekilde yaşayan 3 kişinin yaşamından kısa bir kesit anlatılmış. Ben 10 üzerinden 7 puan verebilirim ama filmlerde aksiyon vb. şeyler isteyenler izlemeye bile kalkmasın çünkü sıkılırlar. Film çok durağan işlenmiş.

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Adam geçmişe o patlamanın olması sayesinde gitti ve patlamayı engelledi. Patlama olmayınca kimse o adama gidip de o teknolojiyi sunmayacaktı; yani geçmişe gidemeyecekti. Burada çelişki var. Ayrıca adam milleti kurtarayım derken kendisi de öldü. Geçmişteki hali ise feribot başkası (kendisi) tarafından kurtarıldığı için ölmeyecek. Bu durumda adamdan iki tane var ve birisi ölü. Yani ölü olan bu dünyaya ait olamaz.

Filmler hakkında ağır tatkaçıran veriyoruz; umarım kimse için sorun olmaz. :)

İki zaman çizgisini işleyen film yok demiştim; unutmuşum. Donnie Darko gibi bir başyapıt var.

Şimdi bu filmde benim aklıma takılan tek mantıksız şey şu olmuştu "ya adam ölmeseydi ne olacaktı?"
Sonra düşününce iyi ki ölmüş yoksa seninde dediğin gibi aynı adamdan 2 tane olacaktı (işte mantıksız olan bu)

Diğer konulara gelince bana gayet normal geldi.
Cihazla ilk defa bir insan geçmişe gönderiliyor daha öncesinde bunu sade suçluların tespiti için yapıyorlarmış aslında adama cihazı göstermelerindeki neden suçluyu tespit etmek, adamı geçmişe kendi istediği için gönderdiler (gizli saklı)

Ve şöyle de bir şey var hatırladığım kadarıyla geçmişe gittiğinde geçmişte olduğunu hatırlayan ve farkında olan sadece kendisi diğer insanlar için bu normal bir gün gibi oluyor.
Eğer yaşasaydı işte böyle böyle bir cihazınız var deyip ters köşe yapabilir, suçların önlenmesinde bunu kullanalım diyebilirdi. şimdi cihazın sahiplerine göre aslında o adamla hiç konuşmadılar ve büyük bir olay olan bir canlının geçmişe gittiğini bilmiyorlar o cihazı hala suçlu tespiti için kullanacaklar :D

çok karışık aslında ama uzun uzun konuşulabilecek konular..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Paralel Evren

Akıllıca kurgulanmış ve gayet güzel bir şekilde işlenmiş bir senaryo. Son ana kadar neyin ne olduğu belli olmayan filmleri seviyorsanız listenize eklemenizde fayda olacaktır. 10/8,5

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Bugün Labirent:Ölümcül Kaçışı izledim ve gayet iyiydi, benzer konular tabiki de var ama devamında neler olacak merak ettiriyor!