- Reaksiyon puanı
- 16,127
film eleştirmenleri bunu konuyu görünce gıcık mı kapıyorlar? yoksa severler mi? onların para karşılığı yaptığı işi bedava hatta üste para verip yapıyorsunuz...
Hocam 4 puani nereden kirdin? Lucy nin göz rengini mi begenmedinLucy 2014
![]()
Son zamanlarda izlediğim harika senaryolu bir film.Final mesajı dışında oldukça beğendim.
Kesinlikle bu sıralar sinemada ki filmler içinde ilk tercih olarak izlenmeli diyorum.
96/100
final sahnesine doğru olayı kopardılar ondan dolayı benim gözümde 100'lük bir film değil.Hocam 4 puani nereden kirdin? Lucy nin göz rengini mi begenmedin![]()
En son bu iki filmi izledim ikisde birbirinden muhteşem film.Şiddetle tavsiye ederim.Aksiyon-komedi-macera hepsinden var.Sizde benim gibi önyargıdan dolayı izlemiyorsanız hiç durmadan direk indirip izleyin.Şiddetle tavsiye ederim:thumbup1
Bana göre gayet güzel bir filmdi 5 puan biraz az gibi.IMDB'de bile 7.1 puan.Renkler zevkler meselesi var orası ayrı...Non stop
Klasik liam neersen filmiydi bu filmi izledim mi diye baya bi düşündüm benzer senaryoya sahip filmleri var ve sıkıcı 5/10 bile fazla
Bu tarz birkaç tane filmi olduğu için puan kırdım yoksa izlenilebilir ama yinede çok beğenmedim açıkçası![]()
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
En son bu iki filmi izledim ikisde birbirinden muhteşem film.Şiddetle tavsiye ederim.Aksiyon-komedi-macera hepsinden var.Sizde benim gibi önyargıdan dolayı izlemiyorsanız hiç durmadan direk indirip izleyin.Şiddetle tavsiye ederim:thumbup1UANIM: 7.9/10
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bana göre gayet güzel bir filmdi 5 puan biraz az gibi.IMDB'de bile 7.1 puan.Renkler zevkler meselesi var orası ayrı...
puanın kaç bu filme? bigün açmıştım ilk 5 10 dk baktım kapadımNo One Lives (Herkes Ölecek )
Başlangıçta sıradan bir gerilim filmi gibi gözükse de birden durum değişiyor.
![]()
patlatamazlar mıydı ?![]()
İnanılmaz Örümcek Adam 2
Görsellik filan iyi tamam ama bana çocukça geldi. Seri 3-4-5 filan diye devam eder herhalde. 10/6
Bide şunu gördüm güldürdü
![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
Kaptan Amerika: Kış Askeri
Örümcek adama ve ilk filme göre daha iyiydi. Efektler, görsellik işleniş fena değil. Sadece son bölümde 3 gemi yan yana uyduya bağlanıp, o kadar insanı ordan seçip o ağır silahlarla nasıl tek tek vuracaktı anlamadım orası saçma olmuş. 10/6.5
o zaman izlenecekler listeme aldım10 üzerinden 6,5 veririm.![]()
The Expendables 3
![]()
Filmin özellikle son yarım saatlik dilimi gerçekten aksiyona değerdi.
Onun dışında ekleyebileceğim şeyler,2. filmden güzel olduğu ve hep dediğim gibi kadro senaryoyu eziyor.