Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TV'de izledim bence 5,5-6 falan... Sanki (İsmini bulamadım,internette de bulamadım 4 eski arkadaş bir arkadaşlarının düğününden önce çok lüks bir otele -bekarlığa veda partisi- gidiyorlar. Otelde bir tanesi uyuşturucu çıkarıyordu sanırım.. Uyuşturucu yüzünden ne yaptıklarını hatırlamayarak, Gürültü yüzünden odayı kontrole gelen otel görevlisi bir şeklilde -ortadaki cam sehpaya mı düşüyordu ne- ölüyordu (Par.alayıp araziye götürüyorlardı sanırım.... Sonra cesetleri farkeden/bulan herkesi öldürmek zorunda kalıyorlardı ve bu iş arkadaşlarına kadar varıyordu ve gömüyorlardı.
Filmin ismini bilen söylesin de ben de rahatlıyayım
Zannedersem Cameron Diaz oynuyordu ya da ben yanlış hatırlıyor olabilirim ama sarışın bir aktristi.
İşte sanki ben o filmden esinlenmeler hissettim. Ama enteresan bir filmdi...
İçin beyaz perde karşısındaydım bu gün her zaman ki marvel göz doldurucu aksiyonuna sahipti ama bu sefer komedi içerikli güzel sahneleri vardı özellikle 2 3 sahnede gerçekten iyi güldürdü gerçekten keyif aldiğim bir film oldu tek eksisi ise bence 3D olarak izledim filmi ve bana 3D yönünde zayif geldi Gravity bu açıdan mütişti
Ulen puanı alınca bende bişey var sandım. Film 50 dakikadan sonra başlıyor sonra zart diye bitiyor sanki reklama arası gibi. En heyecanlı yerinde film biter mi ya? Tamam ikincisi gelecekte birinciden de bişey anlamalı di mi insan? Adam gibi bir film ve konu bütünlüğü olsa anlıcam. Herşey ikinci filme kalmış arkadaş. 10/5
film hakkında daha sonra bir yorum yazmayı düşünüyorum.
Ranbir kendini izletiyor.
kısaca değinirsem,ranbir'in filmdeki imajını beğenmedim, ve fantastik ögeler ve kurgu da katılmış bunlar da hoş değildi.
ancak genel olarak çok iyi bir film.
Film çok güzeldi. Fazla bir aksiyon bekleyenler filmi izlemeye başlamasın ama baştan söyleyeyim. Yavaş ve tadında ilerleyip biten bir film. Bittiğinde keşke bitmeseydi dediğim filmlerden.
10/8,5