Soru En son hangi filmi izlediniz?

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
RED 2. Jet Li'nin bir kaç dövüş sahnesi dışında beğenmedim. (Yaşam Şifresini tavsiye ederim)

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
man-of-steel-poster-henry-cavill.jpg

İmdb si 7.5 iyiydi fena değildi şuan kadar bildiğim Superman hikayelerinin çok dışarısına çıkmışlardı.Vakit ayirip izlemem deydi bence :)

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Az önce Genç Çıraklar'ı izledim, eğlenceli bir film...Birazdan Maskeli Süvari'ye geçeceğim. :)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
The_Wolverine_posterUS.jpg

Wolverine

Başlarda gizemli ve iyi başlamasına rağmen sonlara doğru iyi bitiremediler bence. 10/6

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
napcaz-%C5%9Fimdi.jpg

TV'de izledim bence 5,5-6 falan... Sanki (İsmini bulamadım,internette de bulamadım 4 eski arkadaş bir arkadaşlarının düğününden önce çok lüks bir otele -bekarlığa veda partisi- gidiyorlar. Otelde bir tanesi uyuşturucu çıkarıyordu sanırım.. Uyuşturucu yüzünden ne yaptıklarını hatırlamayarak, Gürültü yüzünden odayı kontrole gelen otel görevlisi bir şeklilde -ortadaki cam sehpaya mı düşüyordu ne- ölüyordu (Par.alayıp araziye götürüyorlardı sanırım.... Sonra cesetleri farkeden/bulan herkesi öldürmek zorunda kalıyorlardı ve bu iş arkadaşlarına kadar varıyordu ve gömüyorlardı.

Filmin ismini bilen söylesin de ben de rahatlıyayım :)

Zannedersem Cameron Diaz oynuyordu ya da ben yanlış hatırlıyor olabilirim ama sarışın bir aktristi.

İşte sanki ben o filmden esinlenmeler hissettim. Ama enteresan bir filmdi...

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Thor: The Dark World
thor-2-dark-world-poster.jpg

İçin beyaz perde karşısındaydım bu gün her zaman ki marvel göz doldurucu aksiyonuna sahipti ama bu sefer komedi içerikli güzel sahneleri vardı özellikle 2 3 sahnede gerçekten iyi güldürdü gerçekten keyif aldiğim bir film oldu tek eksisi ise bence 3D olarak izledim filmi ve bana 3D yönünde zayif geldi Gravity bu açıdan mütişti :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
taken-poster.jpg

Taken
Mükemmeldi
Fransız filmi olduğu için Müslümanlığa karşı mesajlar çok normal ama yinede güzel bir film ayrıca sakın 2. Filmi izlemeyin

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
c2f2BlV.jpg

Pek fazla türk filmlerini izlemem, ama bu film gerçekten çok güzel. Bana göre 10/9

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Halo-4-Safaga-kadar.jpg

Halo 4:Forward Unto Dawn

Ulen puanı alınca bende bişey var sandım. Film 50 dakikadan sonra başlıyor sonra zart diye bitiyor sanki reklama arası gibi. En heyecanlı yerinde film biter mi ya? Tamam ikincisi gelecekte birinciden de bişey anlamalı di mi insan? Adam gibi bir film ve konu bütünlüğü olsa anlıcam. Herşey ikinci filme kalmış arkadaş. 10/5

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Besharam
besharam.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2576450/

film hakkında daha sonra bir yorum yazmayı düşünüyorum.
Ranbir kendini izletiyor.
kısaca değinirsem,ranbir'in filmdeki imajını beğenmedim, ve fantastik ögeler ve kurgu da katılmış bunlar da hoş değildi.
ancak genel olarak çok iyi bir film. :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Dscumum.jpg

[h=1]THOR 2 THE DARK WORLD[/h]birinci filmden daha güzeldi.
tavsiye ederim.

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Thor 2 The Dark World
Hoşuma gitti.Sonunda ki video Thor 3 kesin çıkacak diyor veya gene Avengers serisi ile devam ederler...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Secondhand Lions
m4O1qIE.jpg

Film çok güzeldi. Fazla bir aksiyon bekleyenler filmi izlemeye başlamasın ama baştan söyleyeyim. Yavaş ve tadında ilerleyip biten bir film. Bittiğinde keşke bitmeseydi dediğim filmlerden. :)
10/8,5