Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@zoki
İzlerken ortalarında biraz sıktı ama genel olarak güzel film tavsiye ederim + Bugüne dek izlediğim hiç bir filmde bu kadar kelle uçurma sahnesi görmemiştim..
Gerçek bir hayat ve başarının hikayesi.
İnsan isteyince neler yapabiliyor ? Hiçbir şey için asla geç değildir hislerini sonuna kadar iliklere işleten bir film.
Vince Papale 30 Yaşında Eagles seçmelerini kazanıp 3 sene müthiş bir performans göstermiş,inanılmaz adam.
Efsaneler arasında yeri varmış.bi zahmet...
AFM sinemaları Site sinemalarıyla sidik yarıştırmaya başlamış. Bütün filmler üniversite öğrencilerine 7tl Bi' girip bakayım dedim ben de filme ama altyazılı olana daha 1 saat vardı çabuk olsun deyip türkçe dublaja girdim. Sakın böyle bir hata yapmayın Russel Crowe'u Tamer Karadağlı seslendirmiş O "Kriptonun geleceğini düşünmek zorundayız." Derken çok güldüm bir garip geldi Onun dışında filme gelirsek bence diğer aksiyon filmlerinden pek farkı yoktu yine bildiğimiz hollywood 10 üzerinden 6 veririm
Teldeki adam (2008)
"Man on Wire" (original title)
Documentary | Biography
İMDB: 7.9
Çok enteresan gerçek bi hayat hikayesini yaşayanlar anlatıyor. Yaşayanların çektiği video görüntülerle ve fotoğraflarla harmanlanmış güzel kurgulanmış etkileyici bi film tavsiye ederim. Heyecan dozu hiç azalmadan filmi bitirdiğinizi anlamayacaksınız..
snatch mafya tarzı filmlerden hoşlanıyorsanız bu filmi izlemenizi öneririm aynı zamanda olayları komik birşekilde anlatmış ayrıca jason statham,brad pitt in olması filmi ayrı bir havaya sokmuş http://www.imdb.com/title/tt0208092/
7/10
Japon ların Tayvan ı ele geçirmesi sonucunda yerli halkla olan savaşı anlatıyor.Savaş sahneleri kaliteli ama tek taraflıydı hep vahşi kabilelerin gözünden gördük savaşı, bol bol kelle uçtu.
Hızlı öfkeli 6 yı izledim az önce bence gitgide özünden uzaklaşıp saçmalaşıyor hiç beğenmedim neresini söylesem... Bir sonraki filmin nasıl olacağını şimdiden tahmin edebiliyorum
Şu aşkı meşki filme sokmasalar benden 6.9 alırlardı. Üzülerek 6 puan ile uğurluyorum. O değil de [MENTION=38650]zoki[/MENTION]'nin de dediği gibi adam iyi oynuyor.
5.5/10
Sonu çizgi dizi tadı verdi. Hani kötü adam en sonda yenilir de daha bitmedi geri döneceğim der ya, aynen öyle.
Yine abartılı sahneler, gerçeğe aykırı senaryo vs.
Han'ı da diriltecekler sandım ama olmadı.