aynen hocam tabi o zamanlar bilgim yoktu bu kadarcollin o filmde ilk kez izlemiştim şimdi her filmini izlerim![]()

aynen hocam tabi o zamanlar bilgim yoktu bu kadarcollin o filmde ilk kez izlemiştim şimdi her filmini izlerim![]()
ne zamandır pinin yaşamını izleyecektim, dün akşam izleyeyim dedim 40 dk zor dayandım nolacak acaba diye bi gram merak uyandırsa sonuna kadar giderdim ama o etkiyi de yapmayınca direk sildim.
3D olarak izlenmesi gerek görsel bir şölen ve gerçek bir hikaye.ne zamandır pinin yaşamını izleyecektim, dün akşam izleyeyim dedim 40 dk zor dayandım nolacak acaba diye bi gram merak uyandırsa sonuna kadar giderdim ama o etkiyi de yapmayınca direk sildim.
izlemedim , ancak yorumlara çokça rastladım.İzleyen var mı? Uzun zamandır izlemek istiyorum bugün bakıyım bari.
![]()
dediğim gibi; bi gram nolacak acaba etkisi oluştursaydı izleyecektim, "bu ne la" dedirttiği için bana direkt sildim.Yapma be hocam. Olaylar sonuna doğru çözülcekti.![]()
izlemedim , ancak yorumlara çokça rastladım.
genel görüş iyi ve farklı olduğu yönde.
Spring Breakers
http://www.imdb.com/title/tt2101441
![]()
film aşırı durağan başlıyor.
ilerleyen dakikalar da Alien/james franco'nun da dahil olması ile biraz daha ilgi çekici bir hal alıyor.
ancak tatminsiz bir finalle bitirmişler.
5/10
[MENTION=297276]YEMEKTEYİZHASAN[/MENTION] ,izlemedim , ancak yorumlara çokça rastladım.
genel görüş iyi ve farklı olduğu yönde.
3.gün bugün düşeliTorrent'e düşmedi mi daha bu film?![]()
3.gün bugün düşeli![]()
Bunun yerine "the man from earth(dünyalı)" ü izleminizi mutlaka tavsiye ederim.
@YEMEKTEYİZHASAN ,
Ben izledim, açık konuşayım çok övüyorlardı fakat hayal kırıklığına uğradım.
Kötü film değil ama inanılmaz yavaş akıyor, uyumamak için 3 kere yüzümü yıkadım.
Şişirmiş bir film olduğunu düşünüyorum, en fazla 6.5/10 veririm.
Bunun yerine "the man from earth(dünyalı)" ü izleminizi mutlaka tavsiye ederim.
aldanma hocam, yaz filmi ama depresif , finale doğru biraz daha tat veriyor.Akşam bakayım, oyuncu kadrosu çok sağlam:thumbup:
aldanma hocam, yaz filmi ama depresif , finale doğru biraz daha tat veriyor.
aynen sorma ama alien var rapçi o gelsin biraz canlanıyor güzel bir final var en azından farklı diyelim yada.
Fragmandan sonra ilgini çekti film.hakkında biraz bilgi verir misin beğendin mi nasıldı ?