T800
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
El Cin
tam bir rezalet. filmin ilk yarısı gülmekten çenemize kramp girdi. ikinci yarısı uyumuşuz. abartmıyorum.
sen bu filme para mı verdin, o parayı bana versen daha iyiydi en azından boşa değil, mideme giderdi![]()
el-cin
Hayatımda izlediğim en iğrenç 3 film arasına kesin girer. Yüksek dozda ses, biraz makyajla korku filmi olmuyor. 20 lira çöp oldu.
El Cin
tam bir rezalet. filmin ilk yarısı gülmekten çenemize kramp girdi. ikinci yarısı uyumuşuz. abartmıyorum.
Takip etmiyosun sayfayı![]()
arkadaşlara laf anlatamadık ki. korku filminde ne buluyor anlamıyorum. iyi ettim de sabote ettim filmi. tüm salon kırıldı gülmekten![]()
Gerilim - Korku vazgeçilmezdir.Ama gel gör ki bizimkiler yapamıyorlar.
Ben "Halka 1-2 ve Aynalar" filmlerinin dışında işe yarar bir gerilim ve korku filmi görmedim.
Çok iyi filmler var,ama şimdi listesini yaparsak uzun sürer.![]()
muhtmelen hepsini izlemişimdir![]()
İzlemediğin elbette vardır.
Hep yönetmen veya senarist olmak istemişimdir.![]()
Hocam sinemaya olan büyük ilgimden dolayı,çok fazla film ve dizi izliyorum.Yanlış anlama,neyse iyi geceler.
yönetmen veya senarist olmak istiyorsan film izlemene gerek yok. yoğunlaş bir konuya, ver ayarı gitsin
ama hasan karacadağ gibi bir yönetmen olacaksan olma daha iyi.![]()
film iyiye benzio izlemeye başladım 1 saat sonra fikrimi belirticemmy name is khan and i'm not a terrorist filmini izledim muhteşem bir film herkese tavsiye ederim. hint filmlerini pek sevmem ama bu film harika olmuş.
BENİM ADIM KHAN VE BEN TERORORİST DEĞİLİM.
![]()
imdb puanı oldukça düşük ancak farklı bir konu ve senaryo var.
oldukça eğlenceli ancak fazlasıyla argo bir film.
ben çok beğendim keyifli ve komik bir film.