Soru En son hangi filmi izlediniz?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
film kendisine mi motive edip izlettirecek yoksa verdiği mesaj ile seni mi motive edecek ?

ben motiveden şunu anlarım. hayat gayemde işler yolunda gitmez, o konuda morel verici bir film izlerim. mesela futbolcu olmak isteyen ama umutsuzluğa kapılan birisinin Gol filmini izlemesi gibi.

o nedenle sordum motive derken tam olarak hangi konuda diye.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben motiveden şunu anlarım. hayat gayemde işler yolunda gitmez, o konuda morel verici bir film izlerim. mesela futbolcu olmak isteyen ama umutsuzluğa kapılan birisinin Gol filmini izlemesi gibi.

o nedenle sordum motive derken tam olarak hangi konuda diye.

yani insanı tekrar iştiyaka getirecek tarzda filmler motive edicidir dediğin gibi.

bir de konusuyla oyuncu performansıyla kendini izlettiren filmlere motive edici diyorum ben :) ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama bende böyle bir ayrım da var :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
kacis-plani-poster.jpg

Daha önceden izlemiştim. Gene Televizyonda denk geldim izledim.
Russell Crowe büyük aktör.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
oblivion u izledim fena değil di. Konusu diğer filmlere nazaran daha başarılı ve farklı. Biraz durağan bir film aksiyon sevenleri tatmin etmeyebilir :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=113964]rtgrlndr[/MENTION] [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] tamda üstüne basmışsınız hocam :) açık olmak gerekirse depresif bir durumdayım bazen küçük bir sahne insanın hayatına yön verir ya (iyi yönde olması iyi olur :) ) o tarz birşeyler arıyorum ...

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
moskovanin-sifresi-temel-tek-parca-full-izle.jpg

Sırf devam filmi olsun ayagına çekilmiş İlk filme göre çok kötü bu sefer güldürmedi :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
uzun_hikaye_640x390.jpg

Tuğçe kazaz'ın berbat oyunculuğuna rağmen Kenan kurtarmış filmi.Finali dışında gayet iyi bir film.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
el-cin

Hayatımda izlediğim en iğrenç 3 film arasına kesin girer. Yüksek dozda ses, biraz makyajla korku filmi olmuyor. 20 lira çöp oldu.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
uzun_hikaye_640x390.jpg

Tuğçe kazaz'ın berbat oyunculuğuna rağmen Kenan kurtarmış filmi.Finali dışında gayet iyi bir film.

Genelde Türk filmlerini sevmeyen birisi olarak iki hafta önce izlediğim bu filmi gerçekten çok beğendim. Her şeyi kararında yapmışlar. İzlediğimde beni gerçekten etkiledi. İzlemeyenler mutlaka izlemeli diyebilirim.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Genelde Türk filmlerini sevmeyen birisi olarak iki hafta önce izlediğim bu filmi gerçekten çok beğendim. Her şeyi kararında yapmışlar. İzlediğimde beni gerçekten etkiledi. İzlemeyenler mutlaka izlemeli diyebilirim.
film dediğiniz gibi güzel.Kenan'ın oyunculuğuna ise bayıldım.ancak Tuğçe berbat etmiş.
ve finali silik olmuş bana göre tamam filmin başı ve sonu aynı yapmak istemişler ama hem klişe hem havada sorular kaldı :)

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
film dediğiniz gibi güzel.Kenan'ın oyunculuğuna ise bayıldım.ancak Tuğçe berbat etmiş.
ve finali silik olmuş bana göre tamam filmin başı ve sonu aynı yapmak istemişler ama hem klişe hem havada sorular kaldı :)

Bazı filmlerde yönetmen filmin sonunu tam getirmiyor. Belki de sonunu bizim hayal gücümüze bırakmıştır. Bir taraftan da babasının yaptığı hatalara düşmemesi için ikinci bir şans elde ettiğini de düşünüyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
movie_43_0.jpg

imdb puanı oldukça düşük ancak farklı bir konu ve senaryo var.
oldukça eğlenceli ancak fazlasıyla argo bir film. :)
ben çok beğendim keyifli ve komik bir film.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Jack-Reacher.jpg

Jack Reacher

Film fena değildi. Görevimiz Tehlike serisi gibi bundan da bir kaç seri çıkacak izlenimi oldu bende, final öyle hissettirdi bana. Fİlm konusu itibari ile hoştu, ilk baştaki, gizemi biraz daha sürdürebilirlerdi. 10/7

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Hugo.jpg

Dün akşam Kanaltürk'te izledim. Merakta olduğum filmlerdendi.Güzel mi ? Türün hayranları için olabilir ama benim için hayal kırıklığıydı. Beklediklerimi bulamadım.Belki de konusu, içeriği vs. hakkında etrafta araştırma yapmadan izlediğim içindi. Ben filmden fantastik biraz da bilimkurgu bekliyordum. Ama hiçbiri yoktu.

http://www.imdb.com/title/tt0970179/

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
movie_623_thumbForVideoPanel.jpg

Mama
Uzun yıllar sonra beni ilk kez korkutan bir film oldu.beklediğime değdi açıkçası. :)

Reaksiyon puanı
16,128
kimliksiz youtube'ta cikti karsima mobil olarak kullanilamaz diyor du mobilden izledim 10/10 iyi film izlerken uyutmadi...