Soru En son hangi filmi izlediniz?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
JqMVXNr.jpg

Mou gaan dou / Infernal Affairs

2006 yapımı köstebek / the departed filmi 2002 yapımı bu filmden çalınmış. Keşke ilk bu filmi izleseydim de daha sonra diğer filmi izleseydim dedim kendi kendime. Çok iyi filmdi. 9/10

Köstebek filminin gözümde hiçbir değerinin kalmadığını da söyleyebilirim. :D
köstebek filmini baya sevmiştim hala hatırlarım.
aynı senaryo dediğine göre final de aynı sanırım, şaşırtmayacağından köstebek kadar etki bırakmaz bende :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
köstebek filmini baya sevmiştim hala hatırlarım.
aynı senaryo dediğine göre final de aynı sanırım, şaşırtmayacağından köstebek kadar etki bırakmaz bende :D
Bende o yüzden diyorum keşke köstebek filmini izlemeseymişim. :( Ama bunlardaki başkanlar daha başarılı bence. :P

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1

''Kimsenin kolayca ve içi rahat bir şekilde seyredemeyeceği filmler'' yapan Haneke'nin son filmi.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Demin izledim, güzeldi. :D

The_Dictator.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=297276]Captivate[/MENTION] o yılın en iyi filmi seçilmişti

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
4V9owCV.jpg

Les Misérables (2012)

hikayeyi her ne kadar ezbere bilsekte aldığı puan ve devasa oyuncu kadrosuyla izlemeyi zorunlu kılıyordu. gel gelelim hiç ummadığım şekilde bir müzikalle karşılaştım. oysa ki tam da epik atmosferli bir eski dönem filmi izleme havasındaydım. yine de artık bir kere başladım diyerek ve daha önce bir kaç tane müzikal film izlediğimi ve zamanla alışıldığını bildiğimi varsayarak kendimi zorladım ama bir noktadan sonra patlama safhasına geldim ve kapattım.

müzikal filmlerin sıradışılığını seven meraklısı da vardır illaki ama ben şunu kesin olarak söyleyebilirim; müzikal, film ruhuna aykırı. en dehşetli sahnenin bile etkisini balon misali uçuruyor.

juk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
4V9owCV.jpg

Les Misérables (2012)

hikayeyi her ne kadar ezbere bilsekte aldığı puan ve devasa oyuncu kadrosuyla izlemeyi zorunlu kılıyordu. gel gelelim hiç ummadığım şekilde bir müzikalle karşılaştım. oysa ki tam da epik atmosferli bir eski dönem filmi izleme havasındaydım. yine de artık bir kere başladım diyerek ve daha önce bir kaç tane müzikal film izlediğimi ve zamanla alışıldığını bildiğimi varsayarak kendimi zorladım ama bir noktadan sonra patlama safhasına geldim ve kapattım.

müzikal filmlerin sıradışılığını seven meraklısı da vardır illaki ama ben şunu kesin olarak söyleyebilirim; müzikal, film ruhuna aykırı. en dehşetli sahnenin bile etkisini balon misali uçuruyor.

bende aralıkta beklerken martta çıkacağını öğrenince şoka uğradım ama neyseki ocak ta izledim

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
the thieves / Doodookdeul
http://www.imdb.com/title/tt2330866/
image002.jpg

filmi oldukça beğendim, 2 ödül de kazanmış hak ediyor.
lakin finali sevmedim açıkçası.sevmedim de değil beklediğim bir son ile bitmedi...
seni seviyorum der yakalanır hiçe giderse zavallı zampano benim için rahat etmez arkadaş :sneaky2: beğenmedim bu yüzden finali yoksa filmde kusur bulmadım , abartılı binalardan binalara geçilen sahneler dışında.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Uzun Hikaye... Osman Sınav yapar da kötü olur mu arkadaş! :)

uzun_hikaye_640x390.jpg

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Biraz eski bir film ama eğlendirici bir film. Hele Hoca (Kemal KURUÇAY) daha bir başka...

images

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
images

denizi, ozgurlugu sevenler icin mukemmel bir film..

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] güzel filmdi. Ama Tuğçe Kazaz olmamış oraya...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla ben sevdim Tuğçe'yi. :)

Zaten pek fazla oynamamış. Filmin 4'te 1'inde var. İlk yarım saat.

Kitap gibi konuşması bile yeter. :P

[video=youtube;r87swYZBaGs]http://www.youtube.com/watch?v=r87swYZBaGs[/video]

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@ynsemrekose Evet en iyi yabancı film seçildi.
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Hocam bugün yarın Sefillere gidiyim diyordum çeldin aklımı :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
@ynsemrekose Evet en iyi yabancı film seçildi.
@topalsolucan Hocam bugün yarın Sefillere gidiyim diyordum çeldin aklımı :)
müzikal türü sinema seviyor ve izlerim diyorsanız gidin herkes beğenmez bu türü. :)
ben açıkçası keyifli buldum.son olarak hikaye de oynamalar yapıldığı gerçeği var bilginiz olsun.

Reaksiyon puanı
31
images

denizi, ozgurlugu sevenler icin mukemmel bir film..
Bu filmi daha önce indirmiştim ama hiç izleme hevesim olmadı senin yorumu görünce az önce izlemeyi bitirdim nedenini bilmiyorum ama beni oldukça çok etkiledi seninde söylemiş olduğun gibi muhteşemdi :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Sefiller

15 dakika dayanabildim
müzikal pişmanlıktır :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
@zoki bu film bir harika dostum. :D

Sonda trenden inen hatun elemanın karısı mıydı ya anlamadım :D yoksa bankadaki hatun muydu? :D

Bir de bu filmi de listeye aldım ben.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
@zoki bu film bir harika dostum. :D

Sonda trenden inen hatun elemanın karısı mıydı ya anlamadım :D yoksa bankadaki hatun muydu? :D
Bir de bu filmi de listeye aldım ben.
yorumunu bekliyorum filmi izledikten sonra beğenirsen izleyebilirim korku türü iyi olabilir.
ben karısı diye düşündüm :D çünkü yıkıldı adam o kadını görünce.son olarak karısının küllerini veren adam da emin değildi o kadın olduğundan.
sağlam kore filmlerine devam diyorum :D ama listede şu anlık yok önerilere açığım...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
yorumunu bekliyorum filmi izledikten sonra beğenirsen izleyebilirim korku türü iyi olabilir.
ben karısı diye düşündüm :D çünkü yıkıldı adam o kadını görünce.son olarak karısının küllerini veren adam da emin değildi o kadın olduğundan.
sağlam kore filmlerine devam diyorum :D ama listede şu anlık yok önerilere açığım...

Doğru valla :D şimdi tekrar baktım o sahneye bankadayken bizim eleman bir küle bakıyor bir kadına. :D

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
images

Rurouni Kenshin

10 üzerinden 10 veriyorum filme süperdi izlemeyen varsa izlesin :)