Soru En son hangi filmi izlediniz?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
the amazing spider-man filmini izledim. bir spider-man fanı olarak izlemeyin izletmeyin diyorum. orjinal konuyu o kadar kötü değiştirmişler ki bir an twilight mı izliyorum diye şüphe ettim.
orjinaline küfretmek için yapmışlar flimi.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
the amazing spider-man filmini izledim. bir spider-man fanı olarak izlemeyin izletmeyin diyorum. orjinal konuyu o kadar kötü değiştirmişler ki bir an twilight mı izliyorum diye şüphe ettim.
Sırf emma stone için seyrettim :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
tam aksine bende eski serisinden daha başarılı buldum.
orijinalinde olduğu gibi komik bir spider man ve başarılı bir görsel efekt vardı. :)

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
örümceğime laf ettirmem, heleki daha bi güzel geldi bana ilkinden.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
bu aralar death note (anime) takılıyorum. dizi-mag.com adresinde var tavsiye ederim siz de izleyin... Ardından filmini izleyin

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Brave _

Güzel bir animasyondu. Ben filmin böyle devam edeceğini düşünmemiştim. Ama, animasyon olarak çok güzeldi. Tavsiye ederim; 6 / 10

Young Adult _

Charlize Theron'un mükemmel oyunculuğu ile ilginç bir konusu var ve güzel anlatılmış. İzlemenizi öneririm. 7 / 10

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
ZzZZ2.jpg

Berbat bir film izlemeyin izlettirmeyin. :D Ne konu var ne birşey...
bir yanda çakışmalar bir yanda kartelmiş bir yanda sahil bir yanda hayaller :D
ne boş filmdi lan bu. :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
20219840.jpg

Film başlangıç olarak biraz durgundu ama Kenan'ın oyunculuğu sayesinde mükemmel bir hal alıyor, her zamanki oyunculuğunu bu filmde de konuşturmuş Kenan, toplum bilimlerinden sadık dostluklara, sıcak arkadaşlıklardan mertliğe bütün temalar işlenmiş. İzlenesi bir film.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
The+Usual_Suspects.jpg

Olağan Şüpheliler, İmdb'de en iyi 20 film içinde.

Filmin Özeti

Beşi de birbirinden yetenekli ve kendi alanlarında uzman sabıkalı, basit bir kaçırma olayından sonra gözaltına alındıklarında hiçbiri olaya bir anlam veremeden boş gözlerle birbirlerine bakmaktadır. Hikayeyi araştıran ajan David Kujan Kaliforniya San Pedro Limanı'nda 27 kişinin ölümü ile sonuçlanan gizemli patlama ile bu beş kişinin bağlantısı olduğunu varsaymaktadır. Elinde kalan tek canlı tanık Verbal Kint hikayeyi baştan sona soğukkanlılıkla kendisine aktarmaktadır fakat tüm soru işaretleri bir kişinin üzerinde yoğunlaşır: "Keizer Soze".

Tavsiye ettiğim bir film ben çok beğendim :).
İmbd puanı 8.7
Benim puanım 9.4

İzlemeyenler bence hemen izlesin :)

Puanlar yerinde, beğendim filmi :)

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet bende çok beğendim filmi :)
Geç izlediğim için çok pişmanım.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
from-hell.jpg
imdb puanı 6.8 fena değil güzel bir film ama aile ile birlikte izlenilebilecek bir film değil. Filmin Özeti: Sadece efsanesi hayatta kalacaktı. Jack The Ripper, Londra'nın caddelerine terör getirmekteydi. Şeytani tavırları onun deliliğinin bir sebebi olduğunu gösteriyordu. Depp ve Graham bu sürükleyici macera filminde muhteşem bir performans sergiliyorlar (People). 1888 yılında Londra'da fakirler şehrin çeteler tarafından rahatsız edilen derme çatma binalarında yaşamaktadırlar ve Mary Kelly'nin (Graham) küçük arkadaş grubundan birisi öldürülür. Kötü ruhlu katil, dahi ama aynı zamanda problemli bir insan olan ve işinde geleceği görme kabiliyetinden yararlanan Müfettiş Abberline'ın (Depp) dikkatini çeker. Abberline derin bir şekilde bu davayla ilgilenir ve gerçeğe yaklaştıkça, Mary ve diğer kızlar için tehlike gitgide büyür. Acaba intikam almak için cehennemden gönderilmiş güç ile başa çıkabilecek midir?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Total Recall
Colin Farrell'in oyunculuğunu sevdiğim için tereddütsüz izledim filmi.
sıkmayan aksiyonu yerinde sağlam bir film olmuş.görsel efektler ve senaryo oldukça iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En son ( dün akşam) Son hava bükücüyü izledim

Favori filmim HP ...

Emma Candır

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"Savaş Fotoğrafçısı" dün izledim, film değil daha çok Belgesel film diyeyim... etkileyici

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
The Dictator
sıkmadan izlettiren yer yer komik bir film.
aile ile birlikte izlemesi kötü sonuçlara yol açabilir :D

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
cogu degisik filmi aile izleme sorun cikariyor zaten ejdarha dovmeli kiz indirmistim actik siz dusunun gerisini :))

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
The Dictator
sıkmadan izlettiren yer yer komik bir film.
aile ile birlikte izlemesi kötü sonuçlara yol açabilir :D
Evet çok komikti özellikle positif ve negatif sözcüklerini değiştirip aladeen yapması sahnesine çok güldüm.
Doktor: Do you want the aladeen news or the aladeen news?
Hasta: Aladeen News (yüz ifadesi çok komik)
Doktor:You are HIV aladeen ...

Reaksiyon puanı
31
2mos8cp.jpg

Nasıl anlatsam film biraz yavan kalmış hep bir şeyler eksikmiş hissi uyandırdı bende bazı yerlerde görsel efekt ve kurgu çok saçma olmuş örnek vermek gerekirse uzaydan atlayıp otobana düşme meselesi gibi bekleneni vermeyen bir yapım Maggie Grace hatrına 10/6

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Ym2mS.jpg

İlk film kadar değil ama beğendim güzel olmuş.