Soru En son hangi filmi izlediniz?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
shoot em up iyidir hocam deme öyle :)
yalnız 2. filmi hala izleyemedim yarısında kaldım.
ama ilk filmin daha iyi olduğu kesin.senaryo bu kadar kaliteli oyuncuya çok basit kaçmış.
[MENTION=34511]7.42[/MENTION]

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Vampir Avcısı Abraham Lincoln: Film güzeldi, amerikanın tarihini efsane olmuş vampirlerle birleştiriğ değişik bir şey yapmışlar. Bana göre filmde vampirler filmin daha çok izlenmesi için araç olarak kullanılmış, filmin asıl konusu Amerika' da köleliğin kaldırılması.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
w57vv.jpg

Rescue Dawn (2006)

Vietnam Savaşı'nda uçağı düşürülen ve esir düşen bir amerikan pilotunun, tutsak edildiği esir kampından kaçma serüvenini konu alıyor.

Konusu çok üst düzey değil ve alternatifi de çok fazla olan bir konu ama Cristian Bale oyunculuğu her zamanki gibi izlemek için başka bir şey aramaya gerek bırakmıyor. Aslında "Bale" rolüne o kadar inanmış ki, oyunculuk değil "yaşanmışlık" demez isek hakkını yemiş oluruz.

Filme Paunım: 7/10, Cristian Bale'e: 8.5/10

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benjamin-Button.jpg

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayeleri (2008)

Film, seksenli yaşlarında doğup, geriye doğru yaşlanan bir adamın hayatını konu alıyor. Benjamin Button hepimiz gibi zamanı durduramayan bir adamdır. Birinci Dünya Savaşı’nın sonunda, 1918’de, New Orleans’tan başlayıp 21. yüzyıla uzanan serüveniyle, onun hikayesi herhangi birininkinden daha sıradışı bir hayatı içerir.

İzlemek için çok geç kalmışım :D. Biraz Forrest Gump havası vardı. Güzel film izlemenizi tavsiye ederim.Puanım 10 / 8.5

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
liseli-polisler.jpg

Eğlence seviyesi orta düzeydi. Küçük çocukların izlememesi gereken sahneler de var.10/6

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
That's My Boy
aile komedisi olmadığı kesin pek komedi olmadığı da kesin.
ama boş zamanınız varsa izlenecek film.adam sandler bu aralar dibe vurmuş anlaşılan.:sleep:

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Buz devri 13839121012
son çıkan işte artık kaçıncı oldu bilmiyorum.
eski filmleri aradım açıkcası.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
snow-white-huntsman-1024x819.jpg

Snow White & The Huntsman

Bomboş bi film olmuş ne afişindeki gibi fiyakalı ne de framgmanında abartıldığı gibi değil. Bir kez daha anlamış oldum ki fragmana güven olmaz.
Vakit kaybı.

4/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sPlww.jpg

The Amazing Spider-Man (2012)

Çok farklı bir konusu var. Çocuğun birini örümcek ısırıyor ve ardından binalara zıplayıp ağ fırlatmaya başlıyor. : )

Şaka bir yana, 2002 yapımı ilk sinema uyarlamasından daha çok beğendim. Konusunun her saniyesi bilinse de sıkmadan izlettiriyor. 7/10

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
sPlww.jpg

The Amazing Spider-Man (2012)

Çok farklı bir konusu var. Çocuğun birini örümcek ısırıyor ve ardından binalara zıplayıp ağ fırlatmaya başlıyor. : )

Şaka bir yana, 2002 yapımı ilk sinema uyarlamasından daha çok beğendim. Konusunun her saniyesi bilinse de sıkmadan izlettiriyor. 7/10
Bu akşam bende bu filmi izlemeyi düşünüyorum senaryosu eski filmlerin aynısı mı diyorsun yani şaşırtıcı hiçbir şey yok mu? Örümcek ısırıyor ve örümcek adama dönüşüyor ve Marry Jane'e aşkını anlatamıyor vs. hep aynı kısır döngü mü ?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu akşam bende bu filmi izlemeyi düşünüyorum senaryosu eski filmlerin aynısı mı diyorsun yani şaşırtıcı hiçbir şey yok mu? Örümcek ısırıyor ve örümcek adama dönüşüyor ve Marry Jane'e aşkını anlatamıyor vs. hep aynı kısır döngü mü ?

aynı kısır döngü dediğin şey olayın hikayesi arkadaşım. ne olmasını bekliyordun, farklı olsun diye belgrad ormanlarında piknik yaparken kene ısırmasını ve ölmesini mi? büyük sansasyon olurdu doğrusu :D

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Do-ga-ni - Sessizlik

Filmden bir replik bugün herkesin zaman zaman karşılaştığı, yendiği veya kaybettiği bir olguyu dile getiriyor.

"Biz dünyayı değiştirmeye çalışmıyoruz, dünyanın bizi değiştirmesine engel olmaya çalışıyoruz"

Do-ga-ni-872444.jpg

Sanırım artık hollywood yapımları eskisi gibi beni etkilemiyor şu sıralar kore yapımları aldı başını gidiyor bende. Do-ga-ni, hristiyanlığın hayatlarında ağırlıklı yaşandığı, yine dinsel ve insani çeşitli ödüller alan toplumun seçkin kişilerin görev aldığı yatılı okulda konuşma ve işitme engelli çocuklara yapılan insanlık değil afedersiniz hayvanattan aşağı davranışlar filme konu edilmiş. Bana göre filmin en ilginç yanı yaşananların ve hala yaşanan sonun gerçek olması.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
aynı kısır döngü dediğin şey olayın hikayesi arkadaşım. ne olmasını bekliyordun, farklı olsun diye belgrad ormanlarında piknik yaparken kene ısırmasını ve ölmesini mi? büyük sansasyon olurdu doğrusu :D
Haklısın aslında orijinal senaryosu o şekilde ona sözüm yok ancak spider man pek çok kez çekildi dedim belki bu filmi hikayenin en başından değil de daha önce filmlerinde işlenmeyen bir senaryo olur anlıyorum ki öyle değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:devil:en son kutsal damacana filmini izledim filim gerçekten komikti

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20

My Name Is Khan - Benim Adım Khan

mynameiskhan2.jpg

PUANLAR: IMDB 7.4/10 - Sinemalar 9.3/10

YORUM: Çok başarılı bir filmdi, "İki çeşit insan vardır. İyi şeyler yapan iyi insanlar ve kötü şeyler yapan kötü insanlar." İşte bu filmin olayı, her "Müslüman"ı terörist olarak gören nefretin elçilerine ders vermektir... Hint sineması cidden iyi işler çıkarıyor, Aamir Khan' ın 3 Idiots/ Taare Zameen Par/ Ghajini filmlerinin ayarında bir film meydana getirmişler... Yalnız bir husus var, "Dinler arası diyalog" adı altında yürütülen psikolojik ve stratejik harekatı iyi çözümleyemediyseniz bu filmden çıkaracağınız sonuçlar saçma sapan yönlere kayabilir... O konuyu da anlat anlat bitmeyeceği için cümlelerimi burada noktalıyorum...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493

720p çıktı mı ? sabah baktım da göremedim :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] oldu mu şimdi :D 5 dakkadır daha detaylı arama yapıyorum.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
MV5BNjg3ODQyNTIyN15BMl5BanBnXkFtZTcwMjUzNzM5NQ@@._V1._SY317_.jpg

Çok güzel giden bir hayatın bir anda kanser olduğunun öğrenilmesi sonucu aldığı başka bir yön çok güzel anlatılmış.

Reaksiyon puanı
189
MV5BMjc0NzAyMzI1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTE0NDQ1Nw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Dark Shadows

Mükemmel 3'lü Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Tim Burton yine bir arada :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir film önerin arkadaşlar sıkıntıdan patlicam komedi filmi olursa çok iyi olur :)