7.43
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 332
Evet 1 daha iyiydi.
Monica farkı var tabi.shoot em up iyidir hocam deme öyle![]()
Bu akşam bende bu filmi izlemeyi düşünüyorum senaryosu eski filmlerin aynısı mı diyorsun yani şaşırtıcı hiçbir şey yok mu? Örümcek ısırıyor ve örümcek adama dönüşüyor ve Marry Jane'e aşkını anlatamıyor vs. hep aynı kısır döngü mü ?![]()
The Amazing Spider-Man (2012)
Çok farklı bir konusu var. Çocuğun birini örümcek ısırıyor ve ardından binalara zıplayıp ağ fırlatmaya başlıyor. : )
Şaka bir yana, 2002 yapımı ilk sinema uyarlamasından daha çok beğendim. Konusunun her saniyesi bilinse de sıkmadan izlettiriyor. 7/10
Bu akşam bende bu filmi izlemeyi düşünüyorum senaryosu eski filmlerin aynısı mı diyorsun yani şaşırtıcı hiçbir şey yok mu? Örümcek ısırıyor ve örümcek adama dönüşüyor ve Marry Jane'e aşkını anlatamıyor vs. hep aynı kısır döngü mü ?
Haklısın aslında orijinal senaryosu o şekilde ona sözüm yok ancak spider man pek çok kez çekildi dedim belki bu filmi hikayenin en başından değil de daha önce filmlerinde işlenmeyen bir senaryo olur anlıyorum ki öyle değil.aynı kısır döngü dediğin şey olayın hikayesi arkadaşım. ne olmasını bekliyordun, farklı olsun diye belgrad ormanlarında piknik yaparken kene ısırmasını ve ölmesini mi? büyük sansasyon olurdu doğrusu![]()
720p çıktı mı ? sabah baktım da göremedimÇok farklı bir konusu var. Çocuğun birini örümcek ısırıyor ve ardından binalara zıplayıp ağ fırlatmaya başlıyor. : )
Şaka bir yana, 2002 yapımı ilk sinema uyarlamasından daha çok beğendim. Konusunun her saniyesi bilinse de sıkmadan izlettiriyor. 7/10
720p çıktı mı ? sabah baktım da göremedim![]()