SARKAT
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 68

Film diğer iki filmin tadında idi. Sonu dahada hoşuma gitti. Tommy Lee Jones film icabı pek görünmedi. 10/7,5
Bu karakteri iyi yapmışlar.

Pamuk Prenses ve Avcı - Snow White and the Huntsman 720p (Türkçe Dublaj)![]()
http://www.imdb.com/title/tt1735898/
Şu filmleri fragmalarda çok ahım şahım gösteriyorlar ya ona tav oluyorum.
Bu filmde de öyleydi,sinemada etkilemişti beni.
Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler ya da Avcı mı demeliyim ? Her neyse.
Değişik bir işLeyiş olmuş,
2 saat sürmesine rağmen çabuk bitti gibi geldi bana,
Sıkılmadan izledim güzeldi.
Kristen stewart için izlenir,o bakışlar için : )
10 / 7
ne halin varsa gör birader. bak gelmiş burada izlediğin film hakkında ayrıca yorum yazıyorsun. başından beri söylemeye çalıştığımız şey başka bir şey miydi? fragman ekleyip gitme, birisi gelip "nasıl film, tavsiye eder misin" diye sormasından önce ufak bir yorum ekle de ikinci bir iş çıkmasın dedik, yanlış mı söyledik? gelmiş bir de burada tantana yapıyorsun.
o fragmanları iyi ki eklemişsin diyen şahısta eminim sensindir. sanki fragmanlar için forumda tek tek ayrı konu yokmuş gibi, youtube'da bir tıkla bulamayacakmış gibi, buradaki fragmanı görüp izlemeye karar vermiş miş.
![]()
Finding Neverland (2004)
Peter Pan karakterinin ve Neverland dünyasının "yazarı" tarafından nasıl hayat bulduğunu, fikirlerin nasıl sıfırdan oluştuğunu konu alan, bir "yaşanmış gerçek hikaye" filmi.
imdb puanın yüksek olmasından ve oyuncu kadrosundan dolayı girdiğim büyük beklentilerin karşılığını bulamadım. "Big Fish" gibi masalsı bir film umdum ama umduğuma yaklaşamadım dahi. 7/10
şinigami arkadaşı tanımam görmem ama aynı kişi olmadımıza kefilim . üye oldugum zamandan beri bu konuyu takip ederim akılda kalan bi nick in var topalsolucan senin 1000 mesajlı zamanlarını hatırlıyorum . yersiz sohbet yerine fragman terçih ederim.
izleyip izlememek arasında kaldığım bir filmdi bu yorumdan sonra denemeye değerMIDNIGHT IN PARIS
![]()
Ben çok farklı bir hikaye bekliyordum.Bir kadınla bir adamın Paris'te yaşadıkları tutkulu bir aşk ! Bu beklentiyle filme başlayıp sonrasında hikayenin bambaşka bir yöne gittiğini görünce çok şaşırdım ve ilgiyle izledim.Gayet güzel ve anlamlı bir film.Ben izlerken çok zevk aldım.Çok sakin, durağan, yaratıcı, ilginç ve güzel bir film.Boş zamanınızda seyredebilirsiniz.
Pamuk Prenses ve Avcı - Snow White and the Huntsman 720p (Türkçe Dublaj)
Karanlık Gölgeler - Dark Shadows 720p (Türkçe Dublajı)
Çeviri ekibi hızlı çalışıyor taktir ettim kendilerini:devil2::devil2:
Bu arada yapacağın espiriyi az çok tahmin ediyorum onu kendine sakla:glare:
Yav filmleri Altyazılı izlesene :/
Belgesel tadında oluyor film.
Bak sinemada Batman Dark Rises'i Türkçe Dublaj izledim ( mecbur )
Valla filmin içine edilmiş.
O değil de ne esprisi yav aklıma gelmiyor birşey![]()
Altyazılı benim de tercihim fakat TR dublajı olunca kaçırmam onu da izlerim.
Dublajlı filmde bişeyler eksik kalıyor.
Tr dublajın yakıştığı tek bir filmi söyleyebilirim ; Cinderella Man
Mesela kim![]()
Mesela hmmmm.
Megan FoX
Bakarsın Amerikalara gidrim falan birgün,
Ve ilk işim onu bulmak olur.
Hadi buldum diyelim
Ing. Yok ben de.
Çat pat.
Hani onda bi altyazı olsa fena olmaz
Gerçi bende de olması gerekecek,
Megan Ben anlamaz bu seferde![]()
Bane in sesi şaka gibiydi.bende o konudan muzdarip oldumYav filmleri Altyazılı izlesene :/
Belgesel tadında oluyor film.
Bak sinemada Batman Dark Rises'i Türkçe Dublaj izledim ( mecbur )
Valla filmin içine edilmiş.
O değil de ne esprisi yav aklıma gelmiyor birşey![]()
Bane in sesi şaka gibiydi.bende o konudan muzdarip oldum![]()
Patlak Sokaklar Gerzomat'ta adama diyor ya :
"Senin söylediklerin ile ağzın niye uyuşmuyor"
Aynı onun gibi birşeydi
Bale duysa bu dublaşı bırakır mesleği![]()
Turkce dublajli yabanci film izlemeyin lutfen arkadaslar.Ayip.Ben Prison Break i butun sezonlari indirip izlemistim.Sonra star tv de yayinlanmaya basladi.Bir bakayim dedim.Bakmaz olaydim.Oyuncularin orjinal sesleri cok onemli arkadaslar.Lutfen yapmayin.
Sizleri gereksiz alt yazı fantazinizle baş başa bırakıyorum yerim orjinal sesleri çok banel geliyorO hatayı yapmıyoruz iyiki de : )
Lakin forumda var bi arkadaş -Beneficence- diye![]()
Dublajsa hepsi berbat.![]()
Azel bülbülden gidin yatın parçasını size armağan ediyorumBanel manel böyle entel entel işleri bırakın ya
AntiDubLaj Team![]()