Soru En son hangi filmi izlediniz?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
http://www.imdb.com/title/tt1899353/16bin kişi oy vermiş 8.1

Filmin ingilizce adı: The Raid Redemption 2011

Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyonlardan biri

Altyazı bulamayan pm atsın bende mevcut :)
hızlı bir torrent linki ve altyazıyı mümkünse paylaşır mısın hocam:) ?
zamunda da ve kullandığım bazı adreslerde yoktu film. [MENTION=48348]Nikmikyok[/MENTION]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
memento'yu izleyecek arkadaşlara tavsiyem, izlediğiniz her kesiti birbiriyle ilişkilendirmeye çalışın, yoksa finalde sadece anladığınızı sanırsınız :)

ben filmi izlemeden önce kafa karıştıran tarzda bir film olduğu yorumlarına çok rastladığımdan, bulmaca çözer edasıyla izledim ve tek seferde taşları yerine oturtturdum.

daha önce se7en filmine yazık ettiğimden artık bu tarz filmlere önceden tedbir alıyorum :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
yok valla, aklımdan bile geçmedin :)

sen bir de donnie darko'yu izlermisin @7.42 mementodan 5 kat daha kafa karıştırıcıdır. hatta okuduğum onlarca yorumdan ve hatta sinema eleştirmenden hiç birinin yorumu diğerini tutmuyor. ama sinemaya sadece yüzeysel bir tat alma olarak bakıyorsan hiç bulaşma.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
gerçekten çok güzel film müzikleride çok hoşuma gitti jason stathamın hali içler acısı :D

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Filmin büyük bir emekle hazırlandığı doğrudur. Dediğin gibi birkaç kez daha seyretmek gerek. Ama yine de günümüz koşullarında 8-8,5 vermem, filmin çekildiği tarihte seyretsem büyük ihtimalle.

Gunumuz kosullarina gore bir degerlendirme icin IMDB'nin yillara gore siniflandirmasida mevcut. Ayrica filmde animasyon turu veya efektlerle ilgili bir durum olmadigi icin senaryo her yila uyacaktir diye dusunuyorum.
http://www.imdb.com/chart/top linkine gore film, 411.000 kisiden 8,6 puan almis.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
yok valla, aklımdan bile geçmedin :)

sen bir de donnie darko'yu izlermisin @7.42 mementodan 5 kat daha kafa karıştırıcıdır. hatta okuduğum onlarca yorumdan ve hatta sinema eleştirmenden hiç birinin yorumu diğerini tutmuyor. ama sinemaya sadece yüzeysel bir tat alma olarak bakıyorsan hiç bulaşma.
Sakin kafa ile denk gelirse seyrederim. :)

Gunumuz kosullarina gore bir degerlendirme icin IMDB'nin yillara gore siniflandirmasida mevcut. Ayrica filmde animasyon turu veya efektlerle ilgili bir durum olmadigi icin senaryo her yila uyacaktir diye dusunuyorum.
http://www.imdb.com/chart/top linkine gore film, 411.000 kisiden 8,6 puan almis.
Günümüz koşulları derken demek istediğim o değil. 2003'te Paycheck filmini seyredip çok beğenmiştim, geçen sene tekrar seyredeyim dedim hoşuma gitmedi. Yıldan yıla değişen bir film işleniş tarzı var. İşte o yüzden biraz eski filmler genelde hoşuma gitmiyor.

Genç FB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu Son Olsun filmini izledım ve begendım. tavsiye edilir.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
0af1bbe9d0.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1899353/

IMDB puanını hak ediyor.

Aksiyon dolu ve dövüş sahneleri harkuladeydi.
Tavsiye ederiz.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Merantau diye bir filmde daha oynamış İMDB puanı biraz düşük yorumlara bakayım dedik, ilk yorumdan kapadım sayfayı spoiler babası:(

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
memento'yu izleyecek arkadaşlara tavsiyem, izlediğiniz her kesiti birbiriyle ilişkilendirmeye çalışın, yoksa finalde sadece anladığınızı sanırsınız :)

ben filmi izlemeden önce kafa karıştıran tarzda bir film olduğu yorumlarına çok rastladığımdan, bulmaca çözer edasıyla izledim ve tek seferde taşları yerine oturtturdum.

daha önce se7en filmine yazık ettiğimden artık bu tarz filmlere önceden tedbir alıyorum :)

demiştim ben:)

Hastayim-Dedim-Dedim-%C4%B0nanmadiniz-Ne-Oldu-Simdi.jpg

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Şimdi indiriyorum teşekkürler. :)
izledikten sonra yorumlarını bekliyorum açıkcası kaç kere burada izlediğim beğendiğim filmi ne zaman yazsam hep tepki gördüm :D

Memento merak ettim izlicem :)
ben mementoyu gelişi güzel açıp izlemiş biri olarak filmi hiç çözmeye çalışmadım sonuç hüsran oldu tabiki benim için pek birşey anlamadım bir kaç kere izlenmeli diye düşünüyorum birde ghajiniye konu olarak çok benziyor ghajiniyi izlerken farkettim

eskiden izlediğimi unutup, aldığı puandan ve oyuncu kadrosundan tekrar etkilenip 720p olarak indirdiğim filmdir :D
ben bir filmde bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum açıkcası :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Jeff, Who Lives at Home
MV5BMTgyNzQ0MjY5Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNDgyNzkyNw@@._V1._SY317_.jpg

Bir ailenin bir günün anlatıldığı jeff'in kader olayını çözmeye çalışması anlatılmış.her şey yanlış bir numaranın aramasıyla başlıyor.
başlarda sıkıcı da olsa , son 30 dakika final harika olmuş. :)
Jason Segel'i başarılı buluyorum.
10/6,5

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Tropic Thunder

Çok gerekli bir film değil.
4/10

The Perfect Storm

Sonu beklediğimden farklı çıktı. :) Fena değil.
6.5/10

KingStriker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Prometheus'u izledim fakat bekledigimin cok cok altinda birsey cikti. Tavsiye etmem.

Reaksiyon puanı
31
4q07I.jpg

2.parttan sonra izlemeyi bıraktım carrie anna moss gibi bir oyuncuyada bu rol yakışmamış.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Öyle oldu finalde bakalım ne çıkacak ortaya.

Film 1 ileri 2 geri 1 ileri 2 geri gidiyor:D