msamci
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar tepenin ardı diye türk yapımı bir film var altın lale ödülü falan almış am türkiyede vizyona girdimi acaba??????
arkadaşlar tepenin ardı diye türk yapımı bir film var altın lale ödülü falan almış am türkiyede vizyona girdimi acaba??????
yayınlanmaz daha derken keçmi yayınlanırFestival filmi galiba, yayınlanmaz daha.
Memento
IMDb 8 küsur puan almış ama benden 4 puan aldı. Zaman kaybı benim için.
memento'nun örneği yok diyemeyiz @topalsolucan hocamama mükemmel bir film o kadar kötü bir puanı da hak etmez diye düşünüyorum. ancak kişinin zevki beğenisidir.saygı duymak gerek.
Bu film sondan başa doğrumu gidiyor..?hikayeyi çözdün yani? sinema tarihinde başka bir örneği olmaması da kurtarmıyor mu ?
hikayeyi çözdün yani? sinema tarihinde başka bir örneği olmaması da kurtarmıyor mu ?
Bu film sondan başa doğrumu gidiyor..?
Bu film sondan başa doğrumu gidiyor..?
haklısın hocam halde ben o açıdan bakmadımfilmin büyük bölümü sondan başa doğru giderken diğer taraftan siyah beyaz olarak çekilmiş bölümleriyle de aynı anda baştan sona doğru ilerliyor. filmin sonunda bu iki bölüm buluşuyor ve herşeyin anlamını açıklığa kavuşturuyorlar. sinema tarihinde örneğini ben görmedim. @zoki?
![]()
(8)Puanını hak eden bir film olmuş, oldukça bol dövüş sahnesi var.
http://www.imdb.com/title/tt1899353/ 16bin kişi oy vermiş 8.1
[video=youtube;SXl1PR9M7Xc]http://www.youtube.com/watch?v=SXl1PR9M7Xc[/video]
Filmin ingilizce adı: The Raid Redemption 2011
Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyonlardan biri
Altyazı bulamayan pm atsın bende mevcut
dili ingilizce değil sanırım ?
yapma cs rakibim. spoil bir filmi izlemeyenler için yapılabilecek en kötü şeydir.Dikkat edersen seninle alakalı bir durum yok webnick'ten alıntı yapmışım herşeye muhalefet olmak zorunda değilsin filmin sonunu öğrenince ne oluyor izlenmiyormu şu saçmalıkları bırakın artık çocuk değilsiniz.
Memento
IMDb 8 küsur puan almış ama benden 4 puan aldı. Zaman kaybı benim için.
Aslında bu yorumum ters bi zamanda kızgın olduğum bir ana denk geldi filmin sonunu söylemesem çok daha iyi olabilirdiyapma cs rakibim. spoil bir filmi izlemeyenler için yapılabilecek en kötü şeydir.
Memento'yu ilk seferde anlayan insan sayisi cok azdir. Anladigim kadariyla en az 2 defa daha izlemeniz lazimki 4 puan vermekle haksizlik ettiginizi anlayabilesinizBenc 8-8.5 puan o filmin hakkidir.
Bugün bende izlicem bakalım kim haklıMemento merak ettim izlicem![]()
Bugün bende izlicem bakalım kim haklı
Film 4 puanmı yoksa 8 mi alacak![]()
ElbetteAynı saatte izleyelim![]()
ElbetteFilm için yorumlara biraz göz attım yarısı çok saçma diğer yarısı süper film'di demiş izlememe sebep olanda aslında bu yorumlar değişik anlaşılması zor bir tarzı olduğu kesin
Senin şu the raid izleyecektim hep alt yazı bana hitap etmiyor![]()
dili ingilizce değil sanırım ?