Soru En son hangi filmi izlediniz?

msamci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar tepenin ardı diye türk yapımı bir film var altın lale ödülü falan almış am türkiyede vizyona girdimi acaba??????

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Memento

IMDb 8 küsur puan almış ama benden 4 puan aldı. Zaman kaybı benim için.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
memento'nun örneği yok diyemeyiz @topalsolucan hocam :) ama mükemmel bir film o kadar kötü bir puanı da hak etmez diye düşünüyorum. ancak kişinin zevki beğenisidir.saygı duymak gerek.

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
memento'nun örneği yok diyemeyiz @topalsolucan hocam :) ama mükemmel bir film o kadar kötü bir puanı da hak etmez diye düşünüyorum. ancak kişinin zevki beğenisidir.saygı duymak gerek.

memento bayağı karışık bir film,o gün sardığım filmler makinist,unkown,source code,memento :D en sona mementonun gelmesi bu beynin hata vermesine yol açtı :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu film sondan başa doğrumu gidiyor..?

filmin büyük bölümü sondan başa doğru giderken diğer taraftan siyah beyaz olarak çekilmiş bölümleriyle de aynı anda baştan sona doğru ilerliyor. filmin sonunda bu iki bölüm buluşuyor ve herşeyin anlamını açıklığa kavuşturuyorlar. sinema tarihinde örneğini ben görmedim. @zoki?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
filmin büyük bölümü sondan başa doğru giderken diğer taraftan siyah beyaz olarak çekilmiş bölümleriyle de aynı anda baştan sona doğru ilerliyor. filmin sonunda bu iki bölüm buluşuyor ve herşeyin anlamını açıklığa kavuşturuyorlar. sinema tarihinde örneğini ben görmedim. @zoki?
haklısın hocam halde ben o açıdan bakmadım

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
The+Raid+Redemption+(II)+2011.jpg

(8)Puanını hak eden bir film olmuş, oldukça bol dövüş sahnesi var.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Dikkat edersen seninle alakalı bir durum yok webnick'ten alıntı yapmışım herşeye muhalefet olmak zorunda değilsin filmin sonunu öğrenince ne oluyor izlenmiyormu şu saçmalıkları bırakın artık çocuk değilsiniz.
yapma cs rakibim. spoil bir filmi izlemeyenler için yapılabilecek en kötü şeydir.

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
images

TAE GUK GI

Kesinlikle izlenmesi gereken bir film kaçırmayın derim. :)

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Memento

IMDb 8 küsur puan almış ama benden 4 puan aldı. Zaman kaybı benim için.

Memento'yu ilk seferde anlayan insan sayisi cok azdir. Anladigim kadariyla en az 2 defa daha izlemeniz lazimki 4 puan vermekle haksizlik ettiginizi anlayabilesiniz ;) Benc 8-8.5 puan o filmin hakkidir.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Serbuan maut için hızlı bir torrent linki rica etsem , merak ettim . :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Memento'yu ilk seferde anlayan insan sayisi cok azdir. Anladigim kadariyla en az 2 defa daha izlemeniz lazimki 4 puan vermekle haksizlik ettiginizi anlayabilesiniz ;) Benc 8-8.5 puan o filmin hakkidir.

Filmin büyük bir emekle hazırlandığı doğrudur. Dediğin gibi birkaç kez daha seyretmek gerek. Ama yine de günümüz koşullarında 8-8,5 vermem, filmin çekildiği tarihte seyretsem büyük ihtimalle.

Reaksiyon puanı
31
Aynı saatte izleyelim :D
Elbette :)Film için yorumlara biraz göz attım yarısı çok saçma diğer yarısı süper film'di demiş izlememe sebep olanda aslında bu yorumlar değişik anlaşılması zor bir tarzı olduğu kesin :)
Senin şu the raid izleyecektim hep alt yazı bana hitap etmiyor :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Elbette :)Film için yorumlara biraz göz attım yarısı çok saçma diğer yarısı süper film'di demiş izlememe sebep olanda aslında bu yorumlar değişik anlaşılması zor bir tarzı olduğu kesin :)
Senin şu the raid izleyecektim hep alt yazı bana hitap etmiyor :D

O kadar çok konuşma sahnesi yok zaten, izle altyazılı :)