Soru En son hangi filmi izlediniz?

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ghajini-posters03.jpg

[MENTION=38650]zoki[/MENTION] : Tavsiyen için çok minnettar kaldım. :)

Müthişti...

Benim puanım 10/10. :) LOTR izlemedim diye beni aforoz edeceğinize bu filmleri izlemedim diye edin kardeşim. :)

Oyunculuklarını çok sevdim. Aamir Khan'ı biliyorduk zaten, yine şaşırtmadı; amma ben sevdiği kıza (Asin) da bittim yani (yanlış anlaşılmaya :D). Oyunculuğu ,mimikleri, gözleri çok güzeldi. :D
Çok dokunaklıydı; dramayı severim zaten. İnsana birşey katan filmleri seviyorum aslında ne olursa olsun. Başka şeyler de yazasım vardı ama spoiler bilgi diye vazgeçiyorum.
Sözün kısası izleyin arkadaş. Pişman olmazsınız.

PS:Tıpçı kızın hediye ettiği şeyin o olduğunu tahmin etmiştim. :)

Gelsin sıradaki Aamir Khan filmi... :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yaw bende doğa üstüye başladım bi türlü bitiremedim 30dk falan geçti filmde hala bir gelişme yok sonuna kadar izleyebilirsem yorum yazıcam

Doğaüstü -Chronicle 2012 imbd 7,2 : Filmi en sonunda bitirdim, ne anladınz diye sorarsanız hiçbirşey. Bilimkurgu türü desem bilim yok ortada sadece kurgu var buda fantastiğe giriyor. Filmin konusu 3 arkadaş bir şekilde doğa üstü yetenek kazanıyorlar düşünce yoluyla uçabiliyor ,nesneleri haraket ettirebiliyor vs gibi yetenekleri oluyor. Yaw zaten ilk 45 dk güçlerini deneme test etme üzerine geçiyor film , daha sonrasında biraz hızlnıyor aptal aptal uçmaları olmasa güzel diyebilirim Sonda film bitiyor. Bence vakit kaybı 10/3 tavsiye etmem.

MV5BMjEzMjYzMDQ0MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzE1OTM5Ng@@._V1._SY317_.jpg

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
I Spit on Your Grave tavsiye ederim fena değildi ilk 1 saat sıkıcı ama intikam sahneleri iyiydi :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
I Spit on Your Grave tavsiye ederim fena değildi ilk 1 saat sıkıcı ama intikam sahneleri iyiydi :D
ahahaha :D Mezarına tükürdüğüm :D ben çokm merak ettim canım tek başıma gitmek istemedi arkadaşlara ne kadar ısrar etsem de ikna edemedim gidemedik nasıl film biraz açar mısın :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=105356]Mert Ahmet[/MENTION] kadının biri deli midir nedir ıssız bir ormanda tek başına ev tutuyor daha sonra evin yakınlarında abazan takımı buna tecavüz ediyor sonra kadın sayko oluyor :D intikamı fena oluyor :D mezarlarına tükürse gene iyi :D

Pounc3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film olarak ; In Time
Dizi olarak ; Game of Thrones s02e10

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Patlak Sokaklar - BatesMotelpro

Adamların tarzı saçma sapan işler olduğundan filimde o yöndeydi zaten.

Yani internette dolanan videolarını izlemiş olan herkes bilir bunu,kaliteli espriler de cabası.

Adamlara keseyi açan olmuş ve bir film çekmişler.
Bu büyük başarı.

Bence film güzeldi.
Bu filmden çok şey beklemeyin.
Hele ki bu adamlara Fransızsanız hiç izlemeyin.
Zaten onlarda farkında.
Amaçlarına ulaştı onlar.
Ve fan'larını iyice bağladılar kendilerine.

Video veya filmlerini bekliyorum daima.

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
prometheus seyrettim.Gayet iyi kurgulanmış ,seyirciyi sıkmayan bir yapım.Filmin sonunu Aliens serisine bağlıyorlar. .izlemenizi tavsiye ederim.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ghajini-posters03.jpg

@zoki : Tavsiyen için çok minnettar kaldım. :)

Müthişti...

Benim puanım 10/10. :) LOTR izlemedim diye beni aforoz edeceğinize bu filmleri izlemedim diye edin kardeşim. :)

Oyunculuklarını çok sevdim. Aamir Khan'ı biliyorduk zaten, yine şaşırtmadı; amma ben sevdiği kıza (Asin) da bittim yani (yanlış anlaşılmaya :D). Oyunculuğu ,mimikleri, gözleri çok güzeldi. :D
Çok dokunaklıydı; dramayı severim zaten. İnsana birşey katan filmleri seviyorum aslında ne olursa olsun. Başka şeyler de yazasım vardı ama spoiler bilgi diye vazgeçiyorum.
Sözün kısası izleyin arkadaş. Pişman olmazsınız.

PS:Tıpçı kızın hediye ettiği şeyin o olduğunu tahmin etmiştim. :)

Gelsin sıradaki Aamir Khan filmi... :D

beğenmene sevindim. :) aamir'İn şuana kadar 4 filmini seyrettim.2012 de çıkacak filmini merakla bekliyorum.3 idiots filminde beraber oynadığı Kareena Kapoor ile tekrar aynı filmde.
çıktığı zaman kesinlikle hemen haber veriyorum.
http://www.turkcealtyazi.org/mov/1787988/talaash.html

ArenA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçtiğimiz hafta "Prometheus" izledim, 3D olarak. Ayakları yere basan, gerçekçi bilimkurgu filmlerinden hoşlananlara tavsiye ediyorum. Gerilim var ancak öyle çok korkutucu değil, bu aslında bir bakıma artı katıyor, zira gerilim sularında o güzelim senaryo boğulmamış. Evet, güzel bir senaryo, muhteşem ötesi oyunculuklar ve tekrar tekrar izlemek isteyeceğiniz görüntüler var. Bir de IMAX olarak izleyeceğim, bakalım orada nasıl olacak. :)

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
[MENTION=38650]zoki[/MENTION]: Çok makbule geçer. Teşekkür ederim.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
X8NDr.jpg

Safe House

Konusu çok iyi değildi ama oyunculuklar güzeldi. 7.5/10

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
chht4.jpg

Çok İyi bir tarihi,belgesel nitelikli filmdi ama Piyanist'in yeri ayrı, sanırım o zamanın şartlarında da en iyisi buydu.. Yahudi katliamlarının, ne denli bir vahşet olduğunu ve o insanları kurtarmak için yapılan bir liste, gerçekten çok güzel filmdi .Ve bir alman tarafından, çok duygusaldı... İnsan filmi bitirdikten sonra insanlık adına yararlı bir şeyler yapmayı umuyor...

30rr49y.jpg

Bence iyi bir senaryo iyi bir bi korku filmiydi, şimdi böyle filmleri bulmak zor filmi güzel yapanda ; korkunun dozunda olması saçma sapan gülünç sahneler göremedim.Korku severler izlesin..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
CTMQ1Sle.jpg

Mr. Nobody (2009)

Okuduğum yorumlardan Kelebek etkisi filmine benzer bir konuya sahip olduğunu okumuştum ama O filmden aldığım tadı alacağımı hiç ummamıştım. Kelebek etkisi filmine benzer derken sadece işleyiş biçimi olarak benziyor, konu olarak aralarında çok farklılıklar var.

Filme gelecek olursak şunu belirtmek isterim, izleyiciye tam bir kurgu patlaması sunuyor. Süresi ne kadar uzun gibi görünse de izleyiciyi sıkmanın eşiğine bile yaklaşmıyor. Zaman kavramının irdelendiği bu tarz fantastik filmleri sevenler kesinlikle izlemeli. 8/10

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Journey 2 : The Mysterious Island İMBD 5.8 : Genel anlamıyla sıkıcıydı , bana 2003 yılı Mumya filminin animasyonlarını hatırlattı. İyi diyebileceğim birkaç nokta var Dwayne Johnson öncelikle bu herifi izlemek keyifliydi , Gerek eskilerden Doom Olsun , Faster olsun ,veya yenilerden Hızlı ve Öfkeli filmleri olsun veya çıkmamış olan GIJ 2 olsun çıtayı aslında yükseltmişti oyunculuk olarak. Ama bu filmde neden oynadığını anlamadım. Serinin 1. serisindeki Brendan Fraser olsa bence daha iyi role otururdu. Fantastik ve bilimkurgu seven biri olarak belki görsellik olarak sinemada 3D izlenirse eh denilebilir. Ama şuan vakit kaybı tavsiye etmem.
MV5BMjA5MTE1MjQyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwODI4NDMwNw@@._V1._SY317_.jpg

Reaksiyon puanı
189
The Core

thecorepubs.jpg

Bu kadar zamandır nasıl olmuş da izlememişim hayret doğrusu. Mükemmeldi...

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Film değilde boyna Fringe izliyorum. Her bölümü film tadında gerçekten. Öneririm :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bilim kurgu . İnsanlık üzerine yapılan kimyasal deneyler ..vs . Çok keyif alarak izliyorum şahsen.

Finaller bitti 1 hafta kendime zaman verip kpss zamanı başladı artık o sürede dexterden vakit kalırsa izlemeyi düşünüyorum severim bilim kurguyu