Soru En son hangi filmi izlediniz?

bolatbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hint filmi sevenlere: Nuvvostanante Nenoddantana (2005) puanım: 8,6/10

NuvvostananteNenoddantana.jpg

[video=youtube;9LPJ5p4jzU0]http://www.youtube.com/watch?v=9LPJ5p4jzU0[/video]

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
1706593.jpg

Chronicle (Doğaüstü)
IMDB:7.4
Benim puanım: 10/5

Arkadaş imdb puanına aldanıpta izledim. Konusu o kadar saçma ki zaman kaybı siz izlemeyin.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Görevimiz Tehlike 4 - Hayalet Protokolü

GREV400SGNLIVE.png

.. Film Bilgisi ..

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1229238/
Tür: Aksiyon, Casusluk, Gerilim, Macera
Yönetmen: Brad Bird
Senaryo: Tom Cruise, J.J. Abrams, Christopher McQuarrie, André Nemec, Josh Appelbaum
Yapımcı: om Cruise, J.J. Abrams, Paula Wagner, J.j Abrams, David Ellison
Görüntü Yönetmeni: Robert Elswit
Müzik: Eminem, Michael Giacchino
Yapım: 2011 - ABD

Oyuncular;

Tom Cruise, Jonathan Rhys Meyers, Simon Pegg, Paula Patton, Jeremy Renner, Ving Rhames, Tom Wilkinson, Anil Kapoor, Michael Nyqvist, Léa Seydoux, Jami Gertz, Vladimir Mashkov, Samuli Edelmann, Darren Shahlavi

Filmin Konusu;

IMF küresel bir terörist bombalama komplosuna dahil olduğunda kapatılır. Ethan Hunt (Tom Cruise) ve yeni ekibi teşkilatın adını temize çıkarmak için Hayalet Protokol adında gizli bir göreve başlatılır. Yardım almadan, kimseyle iletişime geçmeden ve tamamen gizli olarak...

Film Görüntüleri;

GRVTH40SGNLIVE-1.png

GREV45SGNLIVE.png

GREV41SGNLIVE.jpg

GRVTH42SGNLIVE-1.png

GRVTH44SGNLIVE-1.png

GREV42SGNLIVE.png

GREV44SGNLIVE.png

GREV40SGNLIVE.png

Film giriş sahneleri ile bol aksiyonlu başladı. Baya bi yatırım yapmışlar. Dubai, Hİndistan ın reklamı yapılımış biraz.
Film geneli ile sürükleyiciydi. Benim puanım 10/8... Seyredilebilir güzel bir film.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Film giriş sahneleri ile bol aksiyonlu başladı. Baya bi yatırım yapmışlar. Dubai, Hİndistan ın reklamı yapılımış biraz.
Film geneli ile sürükleyiciydi. Benim puanım 10/8... Seyredilebilir güzel bir film.

Josh Holloway Var yaw kısa bir bölümünde , keşke biraz daha fazla yer verselermiş. Bende çok fazla birşey bekleyemeyerk izlemiştim ama oldukça başarılıydı

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Chronicle (Doğaüstü)
IMDB:7.4
Benim puanım: 10/5

Arkadaş imdb puanına aldanıpta izledim. Konusu o kadar saçma ki zaman kaybı siz izlemeyin.
Hakikaten bende dün izledim dedim belki yapılan şeyin nasıl olduğundan bahseder ama bahsetmedi bomboş bir filmdi.Görsellik için puan verilebilir.Eğer olan olayın derinine inselerdi gerçekçi yalanlar uydursalardı :D belki beğenebilirdim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
berlin-kaplani-afis.jpg

Berlin Kaplanı 2012 Türkiye

Film için beklentilerim yüksekti, sinemada seyredecektim fakat gösterimde olduğu zamanlarda çeşitli sebeplerden dolayı sinemaya gidemedim. Geçen gün evde seyrettim ve kendi kendime iyiki sinemaya gitmemişim dedim.

Başrolde ata demirer olunca komik birşeyler bekliyorsunuz fakat komik hiçbir sahne yok. Film güldürmediği gibi oyunculuklarda kötü. Konu desen oda bayat. Adamlar Antalya ya gitmişler. Yemişler içmişler, gezmişler tozmuşlar, eğlenmişler bunu da bize film diye satmaya çalışmışlar. Resmen tatil parasını bizden çıkarmaya çalışmışlar.

Özetle vaktiniz bolsa ve Ata yı seviyorum diyorsanız seyredin. Başka türlü bu filmi seyretmek zaman kaybı.

Notum : 4/10 ( izlemeyin. illa izleyeceğim diyorsanız benden günah gitti.)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Artık fazla film seyredemiyorum. Seyretmeye kalkışsam da yarısını bir gün yarısını bir iki gün sonra seyrediyorum. Şu aşağıdaki filmleri dört günde bitirdim.:sleeping:

The Shining (Cinnet) -1980

Karanlıklar Ülkesi- Uyanış

İki film için de yorumum, idare eder, olur.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
balta-hatchet.jpg

[video=youtube_share;3C33S_cqiJ8]http://youtu.be/3C33S_cqiJ8[/video]

http://www.imdb.com/title/tt0422401/

Komedi filmi olarak izlenebilir filmin bazı sahnelerinde baya güldüm :D adamlar korku&komedi tarzı film yapmaya çalışmışlar ama saçmalamışlar... 10/4.5 oda parçalama sahneleri için.. :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
sherlocki.jpg

Birincisi gibi harika filmdi... 8/10

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Senin tavsiyene inanipta izledim ve izledigim en kotu filmdi hayatimda. Keske trailerini izleseydim. :D
valla benim çok eğlendiğim bir filmdi :D Şimdi renkler ve zevkler tartışılmaz diycem :D Bende geçen memetoyu izledim bir arkadaşın tavsiyesiyle şöyle iyi böyle iyi diye ama hiç beğemedim olur yani böyle şeyler kusura bakma :D

pdrem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MV5BMjQwOTQ4NDk5OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzM0Mjk3Mw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg
http://www.imdb.com/title/tt1278469/
Temple Grandin , imbd puanı : 8,3 benim puanım :7/10
Tür: Biyografi - gerçek hayattan esinlenerek hazırlanan bir film, otizmli bir genç kadının nasıl bilim kadını olduğunu anlatıyor,hoşunuza gideceğini düşünüyorum...
Film Digitürk MoviemaxPremier de bu ay...

jeuq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
battleship2012wallpaper.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1440129/

Arkadaşlar mümkünse gitmeyin, bu ne böyle felan demek istiyorsanız o başka tabi..
imdb'den almış olduğu puan tamamen görsel efekte verilmiş, konu namına birşey yok.
Takdir sizin..

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
valla benim çok eğlendiğim bir filmdi :D Şimdi renkler ve zevkler tartışılmaz diycem :D Bende geçen memetoyu izledim bir arkadaşın tavsiyesiyle şöyle iyi böyle iyi diye ama hiç beğemedim olur yani böyle şeyler kusura bakma :D

Simdi Memeto filmi benim icin guzel olmasi lazim :D

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
34y8m53.jpg

Boşa vakit kaybı klişe romantik komedi filmi işte. Imdb puanı yüksek falan diye izledim çok saçmaydı. aten bu Imdb'de hep saçma gelmiştir bana