[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]'ın bu konudaki hassasiyeti aklıma geldi.1080p olması bizi bağlamaz![]()
Filmleri beğendin mi ondan bahset![]()
Motosiklet aldı bizi unuttu
Motorsiklet değil Motosiklet olacaktı@ReDo: bağlaç olan de'nin yazımı konudsunda da @elmalisoda'nın hassasiyeti aklıma geldi.
@topalsolucan kesin I am sorry I love you'yu izliyordur. Elinde motorsikleti varken izlemese iyiydi. Neyse...
Motorsiklet değil Motosiklet olacaktı![]()
![]()
SüperOTDefalarca izlememe rağmen yine izledim, harika
![]()
İzledim hocam dün gece saat 03:00 de hemde gece gece iyi güldürdü valla tavsiye ederim herkese o filmi izleyince birde o otlardan benimde alasım geldi ondan br gün önce gözümün önünde adam götürüyordu otları artı filmdeki oyuncuların hip-hop tarzı giyinmeleri ayrı bir güzeldi öneri için teşekkürler ben beğendim filmi puanım 10/100![]()
iyi sen gece gece gülebilmişsin, ben izlerken fazla gülmemek için zor tutmuştum kendimiyolladığım resimdeki sahne nasıldı ama
fena ben orasına bitiyorum ondan sonrasında gelip odayı araştırıyor ya eleman orda yıkılıyorum haha
beğenmene sevindim
![]()
Aynen hocamm kafa bi ton olunca olacaklar oluyo zatenVarmı başka bir film akşam iş dönüşünde yine izlicem
![]()
Hint filmi var bir tanede oda süper 3 idiots muhakkak izlemediysen onuda izlebende yeni izledim
edit : yukarıda arkadaşta paylaşmış zaten![]()
İzledim onu hocam zaten o film tartışılmaz güzel kitabı anlatışı var orda koptum zaten![]()
![]()
aynısı bende izledim süper bir film izlenmeli kesinlikle![]()
IMDB;8.2
Bence daha fazlasını hak ediyor hem dram hemde komedinin olduğu en iyi filmlerden biri... Bazı yerlerde gözlerimin dolduğunu hissettim. Gerçekte böyle dostlukları bulmak çok zor yine en çokta üzüldüğüm şey filmin bitişiydi yalnız olduğunu hissediyor insan sanki... Neyse herşeye rağmen Ol iz vel![]()