Soru En son hangi filmi izlediniz?

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
peşpeşe 1. gün şharlock holmes gölge oyunları tr dublaj, 2. gün görevimiz tehlike ghost protocol tr dublaj. bu arada 2 filmde 1080p mkv.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
1080p olması bizi bağlamaz :P

Filmleri beğendin mi ondan bahset :P

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sharlock holmes 10 numara filmdi. ilk filmin tadını aratmadı puanım 9/10. görevimiz tehlike sürükleyiciydi ama tam da aradığım heyecanı bulamadım. 6/10

bu arada behzat Ç. hayranı olarak filmi hoşuma gitti. en azından sansürsüz olunca daha bi angaralı olmuş :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION]

Evet...yokluğunu aratmamaya çalışıyoruz bakalım : )

O değil de..nerede acaba :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION]

Belki kütüğünüde oraya aldırmış :P

Şirketin halı saha turnuvası falan var diyordu Ankara'da,ne zaman olduğunu bilmiyorumda,belki şuan o turnuva için Ankara'ya gelmişte olabilir :P

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
@ReDo: bağlaç olan de'nin yazımı konudsunda da @elmalisoda'nın hassasiyeti aklıma geldi. :D
@topalsolucan kesin I am sorry I love you'yu izliyordur. Elinde motosikleti varken izlemese iyiydi. Neyse...

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Motorsiklet değil Motosiklet olacaktı :P :D

Düzelttim, teşekkür ederim.
wink.gif

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
SüperOT :) Defalarca izlememe rağmen yine izledim, harika :)

İzledim hocam dün gece saat 03:00 de hemde gece gece iyi güldürdü valla tavsiye ederim herkese o filmi izleyince birde o otlardan benimde alasım geldi ondan br gün önce gözümün önünde adam götürüyordu otları artı filmdeki oyuncuların hip-hop tarzı giyinmeleri ayrı bir güzeldi öneri için teşekkürler ben beğendim filmi puanım 10/100 :D

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Berlin Kaplanını izledim ama hayalkırıklığı Eyvah Eyvahtan sonra...
Dedemin İnsanları fena değildi.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
57lm7.jpg

Kule Soygunu 2011 ABD

Film dünyanın en korunaklı, en lüks binasında çalışan kişilerin işten çıkarılması ve yatırımlarının zarara uğratılması sonucu bu binada yaşayan zengin bir kişiden intikam alma planlarını konu alıyor.

Film komedi filmi olması sebebi ile haliyle gülmeyi eğlenmeyi bekliyorsunuz. Genel olarak komediyi üst noktaya taşıyamasa da yer yer kendine güldürmeyi başarıyor. Konu içerisinde bazı saçma ayrıntılar yer alsada, türünün komedi olması sebebi ile fazla takılmıyorsunuz.

Hafta sonu öğlen vakti çerez niyetine izleyebileceğiniz ortama bir komedi filmi olmuş.

Notum 6/10 (Film izlenebilinir. Fakat dublajsız izlemeniz tavsiyemdir. Özellikle diyaloglara dayalı espirileri bu sayede kaçırmamış olursunuz. Malesef dublajlı filmlerin diyalogları öldürmek gibi bir yan etkisi oluyor)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
İzledim hocam dün gece saat 03:00 de hemde gece gece iyi güldürdü valla tavsiye ederim herkese o filmi izleyince birde o otlardan benimde alasım geldi ondan br gün önce gözümün önünde adam götürüyordu otları artı filmdeki oyuncuların hip-hop tarzı giyinmeleri ayrı bir güzeldi öneri için teşekkürler ben beğendim filmi puanım 10/100 :D

iyi sen gece gece gülebilmişsin, ben izlerken fazla gülmemek için zor tutmuştum kendimi :D yolladığım resimdeki sahne nasıldı ama :D fena ben orasına bitiyorum ondan sonrasında gelip odayı araştırıyor ya eleman orda yıkılıyorum haha :D beğenmene sevindim :D

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iyi sen gece gece gülebilmişsin, ben izlerken fazla gülmemek için zor tutmuştum kendimi :D yolladığım resimdeki sahne nasıldı ama :D fena ben orasına bitiyorum ondan sonrasında gelip odayı araştırıyor ya eleman orda yıkılıyorum haha :D beğenmene sevindim :D

Aynen hocamm kafa bi ton olunca olacaklar oluyo zaten :D Varmı başka bir film akşam iş dönüşünde yine izlicem :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
3-Idiots-Wallpaper.jpg

Aamir Khan'ın muhteşem filmlerinden bir tanesi.Eğitimdeki yanlışları çok güzel bir şekilde dile getiriyor.Herkesin izlemesinini tavsiye ediyorum.
Yine Aamir Khan'ın oynadığı 'Taare Zameen' bu yönde izleyebileceğiniz güzel filmlerden bir tanesi.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Aynen hocamm kafa bi ton olunca olacaklar oluyo zaten :D Varmı başka bir film akşam iş dönüşünde yine izlicem :D

Hint filmi var bir tanede oda süper 3 idiots muhakkak izlemediysen onuda izle :D bende yeni izledim :)

edit : yukarıda arkadaşta paylaşmış zaten :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hint filmi var bir tanede oda süper 3 idiots muhakkak izlemediysen onuda izle :D bende yeni izledim :)

edit : yukarıda arkadaşta paylaşmış zaten :)

İzledim onu hocam zaten o film tartışılmaz güzel kitabı anlatışı var orda koptum zaten :D :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
İzledim onu hocam zaten o film tartışılmaz güzel kitabı anlatışı var orda koptum zaten :D :D

Sokak dansçıları vardı sanırım ya, adını hatırlayamadım iyimi. O tür filmler benim çok hoşuma gidiyor :D

truman show var biraz farklı bir film :D Pek komik olduğu söylenemiyebilir ama iilginç gelmişti bana :)

jimmy.jpg

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@technomind hocam dans filmlerini bende severim :) Sokak dansçıları 3 çıkmıştı en son onuda izledim izlemediğim film yok herhalde :D

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
images

"Rutine dönüşen herşey sıkıcıdır. Bu yüzden komşunun bahçesinde ki çimen bize daha yeşil gelir her zaman, her zaman... Takma yani..."

Filmin sağlam diyalogları var. Bir de melankolik bir havası var ki beni acayip sardı. Seveni çok seviyor sevmeyeni hiç sevmiyor. Açıkçası ben çok beğendim.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
di-TR95.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1735862/

Imdb:4.5 vermiş ama bence 10/2 eder izlerken resmen sıkıntıdan patladım van damme filmde var mı yok mu belli değil çok saçma bir film olmuş kesinlikle tavsiye etmem ben o hatayı yaptım sakın ola siz yapmayın..

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
fe0174.jpg

Boşlukta olan bir adam ... Bence bu filmde duygular çok iyi yansıtılamamıştı ayrıca senaryosu çok klişeydi.. Dramatik film sevenler izleyebilirler. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
MV5BMjA4NTg2ODIyMV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTcxMzQ5Ng@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg

The Awakening
sıradan korku filmlerinden biraz da olsa farklıydı.yarı şizofreniye bağlanmış yarı inançsızlık ve kararsızlığa.fena değildi.:)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2cnccox.jpg

IMDB;8.2
Bence daha fazlasını hak ediyor hem dram hemde komedinin olduğu en iyi filmlerden biri... Bazı yerlerde gözlerimin dolduğunu hissettim. Gerçekte böyle dostlukları bulmak çok zor yine en çokta üzüldüğüm şey filmin bitişiydi yalnız olduğunu hissediyor insan sanki... Neyse herşeye rağmen Ol iz vel :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Aklı Havada
Filmde George Clooney’in canlandırdığı Ryan Bingham karakteri neredeyse bütün iş yaşamı şehirden şehire iş seyahatlerinden ibaret olan düşük maaşlı bir şirket elemanıdır. Çalıştığı şirketin seyahat bütçesini küçültmesi üzerine Ryan Bingham kendini hiç beklenmedik bir mücadele içinde bulur. Tam da yıllardır ulaşmaya çalıştığı 5 milyon uçuş mili hedefine ulaşmak üzereyken…Üstelik rüyalarını süsleyen seyahat tutkunu kadınla yeni tanışmışken, çalıştığı şirket tasarruf önlemlerini gerekçe göstererek, bundan sonra daha az seyahat etmesini uygun bulmaktadır.
http://www.sinemalar.com/resimleri/21305/akli-havada

not:Üstte 5 milyon mile demiş. Türkçe dublaj izlediğimde bir yerde 10 milyon bir yerde 10 bin mil diyor. Hangisi gerçek acaba :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2cnccox.jpg

IMDB;8.2
Bence daha fazlasını hak ediyor hem dram hemde komedinin olduğu en iyi filmlerden biri... Bazı yerlerde gözlerimin dolduğunu hissettim. Gerçekte böyle dostlukları bulmak çok zor yine en çokta üzüldüğüm şey filmin bitişiydi yalnız olduğunu hissediyor insan sanki... Neyse herşeye rağmen Ol iz vel :D
aynısı bende izledim süper bir film izlenmeli kesinlikle