cengaver51
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 169
ben en son su pilotlatin bir filmi vardi neydi ismi aklıma gelmedi onu izledim
act of valorben en son su pilotlatin bir filmi vardi neydi ismi aklıma gelmedi onu izledim
arkadaşlar, yorum ya da puan verilmeyen filmlerin buraya eklenmesi kimse için bir şey ifade etmiyor. konunun amacı, başlığından her ne kadar anlaşılmasa da konuyu takip edenleri o film hakkında yönlendirmektir.
eklediğiniz filmi izlemeyi düşünen biri için, nasıl film, tavsiye edermisin gibi soru sormadan en baştan 2 satır tavsiye yorumu yazmanız ya da en azından puan vermeniz çok yararlı olur. diğer tüm forumların benzer başlıklı konuları bu şekilde ilerliyor!
illa ki dediğiniz filmi başkasının beğenmesi gerekmiyor film hakkında teknik yorumlar yada performanslar da önemli olabilir.Herkesin beğenisi aynı olmuyor ki... Bazen abartarak beğendiğimi filmi, başkasına anlatıyorum ve o kişi de izleme hissi doğuruyorum. İzliyor ve beğenmiyor.
Guguk Kuşu filminnden hiçbir şey anlamadım diyen adama ne diyebilirim ???
Bence gitsin biraz filmini konusunu araştırsın ve konusuna baksın. Bu daha mantıklı değil mi?
Ben film afişlerini koyamıyorum, biri yardım edebilir mi?
(afişler yine çıkmadı)
Afiş ekleyecek hiç bir şey yapmamışsın gibi gözüküyor![]()
Farkındayım, isimlerini yazdım bende oradan bakabilirsinGreen Lantern 10/7
@Amanda film afişleri gözükmüyor , dolasılığıyla hangi filmler olduğu anlaşılmıyor![]()