Soru En son hangi filmi izlediniz?

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169

osacarı alır bu fılm ama vermezler o ayrı 5-6 yıl ıcınde ızeldığım en ıyı fılm kacırmayın ızleyın

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
I Am Number Four gecenin ikisinde uykusuzluktan arkadaş ile birlikte izledik.beklediğim kadar iyi ve beklediğim kadar kötü çıkmadı :D
http://www.imdb.com/title/tt1464540/
MV5BMjI0NDI1MTMyM15BMl5BanBnXkFtZTcwMDMzMTcyNA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
StreetDance3D_Quad.jpg

[video=youtube_share;pubZTQm9d6Q]http://youtu.be/pubZTQm9d6Q[/video]

Step Up kadar olmasa da yinede güzel filmdeki müzikler daha iyi olabilirmiş ama yinede izlemenizi tavsiye ederim 10/7

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Korku Gecesi - Fright Night imbd 6.5 : Filmin başrol vampiri Colin Farrell açıkcası kendisini bu veya benzer bir rol de hiç görmediğimi söylemeliyim ve pek yakıştıramadım sanki. İmbd den 6,5 almış ama neye istinaden almış hiç anlamadım. Filmin türünüde çözebilmiş değilim. Korku desen korkmadım , gerilim desen gerilmedim , Komik birkaç sahne yapmaya çalşmışlar gülmedim , Duygulanmadım. Saman gibi bir filmdi. 2011 Yapımı bir film. Colin Farell var diye belki izlenir gerisinden bişi anlamadım. Tavsiye etmem.

images

fright-night-colin-farrell-image-3.jpg

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
The.Twilight.Saga.Breaking.Dawn.Part.1.2011.1080p.BluRay.x264.DUAL.DTS-ES-HDChina(HDA)

10/7

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ben en son su pilotlatin bir filmi vardi neydi ismi aklıma gelmedi onu izledim

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkadaşlar, yorum ya da puan verilmeyen filmlerin buraya eklenmesi kimse için bir şey ifade etmiyor. konunun amacı, başlığından her ne kadar anlaşılmasa da konuyu takip edenleri o film hakkında yönlendirmektir.

eklediğiniz filmi izlemeyi düşünen biri için, nasıl film, tavsiye edermisin gibi soru sormadan en baştan 2 satır tavsiye yorumu yazmanız ya da en azından puan vermeniz çok yararlı olur. diğer tüm forumların benzer başlıklı konuları bu şekilde ilerliyor!

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
+ aynı filmleri vermeyelim yaw Ör. Hugo 'nın 4 sayfada farklı kişiler tarafından önerilmiş.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
arkadaşlar, yorum ya da puan verilmeyen filmlerin buraya eklenmesi kimse için bir şey ifade etmiyor. konunun amacı, başlığından her ne kadar anlaşılmasa da konuyu takip edenleri o film hakkında yönlendirmektir.

eklediğiniz filmi izlemeyi düşünen biri için, nasıl film, tavsiye edermisin gibi soru sormadan en baştan 2 satır tavsiye yorumu yazmanız ya da en azından puan vermeniz çok yararlı olur. diğer tüm forumların benzer başlıklı konuları bu şekilde ilerliyor!

Herkesin beğenisi aynı olmuyor ki... Bazen abartarak beğendiğimi filmi, başkasına anlatıyorum ve o kişi de izleme hissi doğuruyorum. İzliyor ve beğenmiyor.

Guguk Kuşu filminnden hiçbir şey anlamadım diyen adama ne diyebilirim ???

Bence gitsin biraz filmini konusunu araştırsın ve konusuna baksın. Bu daha mantıklı değil mi?

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sil Baştan

Film karmakarışıktı o yüzden fazla beğenmedim ayrıca Jim Carrey'nin sadece çok iyi komedyen olmadığının kanıtı bu film, romantik olmak yakışmıştı ona.Kate'in saçları çok hoştu :)

10/5

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Papillon u sınıfa getirmiştim sınıfla hep beraber izlemiştik

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Herkesin beğenisi aynı olmuyor ki... Bazen abartarak beğendiğimi filmi, başkasına anlatıyorum ve o kişi de izleme hissi doğuruyorum. İzliyor ve beğenmiyor.

Guguk Kuşu filminnden hiçbir şey anlamadım diyen adama ne diyebilirim ???

Bence gitsin biraz filmini konusunu araştırsın ve konusuna baksın. Bu daha mantıklı değil mi?
illa ki dediğiniz filmi başkasının beğenmesi gerekmiyor film hakkında teknik yorumlar yada performanslar da önemli olabilir.
İlla bizim beğendiğimiz bir filmi herkes beğenecek diye yada beğenmedi diye aşağılayacak halimiz yok.ben bu konuda @topalsolucan a katılıyorum.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
82b03315246019693997663.jpg

Konusu ders niteliğinde, işleyişi çok iyi.. Filmi beğendim tavsiye ederim.:)

IMDB: 7.8/10
Benim puanım: 8/10

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
82b03315246019693997663.jpg

Sağlam film olmuş.Tavsiye ederim. 10 / 8

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
4sknb.jpg

Horrible Bosses (Patrondan Kurtulma Sanatı) 2011 ABD

Komedi türündeki bu filmi eğer seyredecekseniz kesinlikle orjinal dilinde (dublajsız) seyredin. Çünkü zaten yeterince komik sayılmayan filmin içerisindeki diyaloglar (küfürler vb) dublajla tamamen yok ediliyor. İkisini kıyasladım ona göre konuşuyorum.
Film için notum 5/10 (seyretmezseniz birşey kaybetmezsiniz)

4skux.jpg

Sherlock Holmes Gölge Oyunları 2011 ABD

Büyük beklentilerle seyrettiğim film malesef beklentilerimi karşılamadı. Holmes ün insan üstü sezgi kabiliyeti ve zekası, olayları çözme yetisi çok abartılmış. Hele final sahnesi bana çüş artık bu kadarda değil dedirti. Fakat tüm bunlara rağmen sıkmadan zamanı geçirmeyi bildi. Son zamanlardaki durgunlukta seyredilebilecek en iyi filimlerden. Seyredin ama benim gibi detaylara ve mantığa takılmayın

Film notum 7/10 (seyredin zaman boşa gitmiyor)

4sl20.jpg

ve gelelim bugün sinemada paraya kıyıp seyrettiğim amerikan rezaletine :D

Battleship 2012 ABD

Yine bir acaba dünyaya uzaylılar saldırsa bizi kim kurtarır, tabiki büyük abimiz ABD. :) filmi. Filmin neresinden tutsam elimde kalıyor. Konu desem çok klişe, senaryo bütünlüğü desem havada kalıyor. Mantık desem yerle bir olmuş. Arkadaş anladık milyon dolarlar harcayıp film yapıyorsun kendi ordunu, ülkeni şişirecen tamam. Bunları kabul ettik diyelim ama bu kadar mı insan mantıksız işler konuyu. Birde şu hollywood un tembel, işe yaramaz, sorumsuz karakterleri kahraman yapıp izleyiciye sizde kahraman olabilirsiniz, sizinde içinizde kahraman yatıyor :D pompalaması yok mu? Hele rihanna ? onun ne işi var filimde ? tamam adından faydalanacak reklam yapacaksınız anladıkta. Kadında oyunculuk sıfır. Neyse uzatmayayım. Eğer başka işiniz yoksa, izleyecek film kalmadıysa, paranız çoksa seyredin bu filmi. Ama ben o hatayı yaptım bence siz yapmayın.

Film notum 4/10 (Eğer ben efekt manyağı beyinsiz ergenim diyorsanız yolunuz açık olsun) Tanrı amerikayı korusun :lol:

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şirinler

4sw3h.jpg

Benim Küçük Kardeşe Açmıştım Arada Bende İzledim :D Hoşuma Gitti Deneyin Derim :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben film afişlerini koyamıyorum, biri yardım edebilir mi? :(

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
''İnside Job'' u seyrettim herkese tavisye ederim muthteşem bir film...

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir Geyşanın Anıları

İlk başta kitabını okumuştum gerçekten dili olsun olay örgüsü falan çok akıcıydı, film için aynı şeyi söyliyemiycem tamam filmi de çok hoştu güzeldi ama kitaptaki gibi olaylar tam olarak yansıtılamamıştı bence ve bazı sahneleri sonradan eklenmişti..Sayuri'nin bu hayatı etkileyiciydi izlenmeli yine de :) 10/7

The Notebook

Dün gece izledim.Filmin sonunda insan kendini hala filmi düşünmekten kendini alamıyor ve "Lanet olsun bu bir film işte" diyip geri yeniden sıkıcı hayatına dönmesi çok kötü oluyor. Film izlemenin tek kötü yanı bu bence ve filme geri dönersek mutlaka izlenilmeli olay akışı çok iyiydi.. Sanırım hayatta da hep bi seçim yapmak zorunda kalıyoruz..10/8

Kız Kardeşimin Hikâyesi

Daha demin bitirdim filmi, ilk başlarda biraz sıkabiliyor sizi, ahım şahım bir film olmadığı kanaatindeyim ben izlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz o derece sulugöz insanların abarttığı kadar iyi değil bence. 10/6

(afişler yine çıkmadı :( )

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Green Lantern 10/7

@Amanda film afişleri gözükmüyor , dolasılığıyla hangi filmler olduğu anlaşılmıyor :(

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
taare.png

Film mükemmel :) Hint filmlerinde tek yanlış çok uzun şarkı ve danslar var. Onları biraz kısaltmaları lazım.

Imdb: 8.3/10
Benim Puanım: 9/10

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3