Zaten yokmuş öyle bir şarkı filmdesonradan eklemişler.
O şarkı zaten bambaşka![]()
@El Padrino paylaştoğı zamana karşı film'i mükemmeldir bana sorarsanız onu izleyinBen de hangi filmi izlesem diyorum. Şu an kararsız kaldım :S
@El Padrino paylaştoğı zamana karşı film'i mükemmeldir bana sorarsanız onu izleyin![]()
bir zamanlar amerikayı izle de niro baba var![]()
Kis kis bang bang izlenecek! Karar verilmiştir![]()
Hadi ya o kadar mı kötü
bugün izlenecek film bulunmuştur.
![]()
Güzel bir gerilim filmi. Gerilim türünde genelde hep hüsrana uğrayan biri olarak bu film hoşuma gitti diyebilirim. 7/10
Drive Angry
![]()
Berbat diyebilirim.Kara murat kör gözüyle kaç kişiyi öldürüyordu bir filminde bu filmi izlerken o film geldi aklıma![]()
Konu desen yok oyunculuk desen bu adam iyi oynadı başka da birşey yok
![]()
şahane filmdir. Erotik açısından bakmama gerek. Son sahnedeki malenanın duruşu takdir-e şayan. Aynı zamanda mesajın da buram buram spoiler kokuyo![]()
Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izledim. Kocası şehit olmuş (sanılan) dul bir kadının dertlerini anlatıyo. Ayrıca Monica Bellucinin göğüslerine bıkıyorsunuz. Bence böyle filimlerde erotizm öne çıkmamalı. Ha izlenir mi ? Keyifle izledim valla ben![]()
28 hafta sonra
Güzel bir zombi filmiydi grafikler olsun makyaj olsun güzeldi. zombi filmi severlerin izlemesi gereken bir film eğer izlemeyen varsa tabiki...