Soru En son hangi filmi izlediniz?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
1496025.jpg

Güzeldi izlenebilir.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hugo'yu izledim fazla sarmadı özellikle sonları sıktı

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
1496025.jpg

Güzeldi izlenebilir.
Film 85 dakika. Açıkçası bana kısa geldi özellikle son zamanlarda 140 dakikayı geçen filmler izledim; o yüzden midir bilmiyorum. Baştan sona bir aksiyon hali bir çatışma bir adrenalin patlamsı sarıcak içinizi. Belki de bu yüzden kısa tuttular. Oha şimdi ne yapıcak dediğiniz yerler olucak. Birkaç kez hayal kırıklığna uğradım bu konuda. İzleyin anlıycaksınız dediğimi. İzlenebilir bir film olmuş. Bence diğerleri çok daha iyiydi biraz abartılmış bunda kurtadamlar. :)
İyi seyirler.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Bu hugo nasıl imdb den öyle puan almış nasıl o kadar beğeneni var ben anlamadım...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu hugo nasıl imdb den öyle puan almış nasıl o kadar beğeneni var ben anlamadım...

çok basit...

ufak bir spoiler veriyorum, izlemeyen okumasın: film, toplum tarafından unutulmuş bir sinema yapımcısını konu almış. hani olaya eleştirel yaklaşmış ya, o bakımdan. yoksa çocuğun oyuncak robot üzerinde çalışmalar yapmasının ve istasyonda sağa sola koşturmasının hiç bir numarası yok, seyirci de bakıyor saf saf, ne çıkacak robottan diye. hava çıkacak :)

dediğim gibi asıl olay kel amcada :). toplumun herhangi bir kusuruna eleştirel yaklaşan her yapım yüksek puan alır. hatta oscara kadar yolu var. bu tarz filmlere yüksek puan verenlerin küçük akıllarınca diğer beğenmediklerine dile getirenlere söyledikleri de hep şu olur; sen ne anlarsın, film olaya eleştirel yaklaşmış bir kere..

bu adamlara "he he" diyip geçeceksin işte:)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Bence gerçek bir sinema hayranı olan herkes Hugo filmini beğenir. Gerçek Sinema Hayranı ne demektir? Filmlere sadece eğlence unsuru olarak bakmayan kişi demektir. Filmlerin yapılış şekli, kullanılan ses katmanları, yansıttığı duygular, semboller, fotoğraflama, yardımcı oyuncuların şaşırtıcı performansları ve hatta bazen kolaylıkla tahmin edebileceğiniz klişeleri ... Bunları görebilen ve hissedebilen kişi Hugo yu sever. İyi filmler vardır çoğunluk sever kötü filmler vardır çoğunluk nefret eder ve bir de hugo gibi filmler vardır seyirciye farklı birşeyler sunabilen ve takdiri hak eden ... Anlayabilene

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
karanlıklar ülkesi güzel film seyredin derim

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bence gerçek bir sinema hayranı olan herkes Hugo filmini beğenir. Gerçek Sinema Hayranı ne demektir? Filmlere sadece eğlence unsuru olarak bakmayan kişi demektir. Filmlerin yapılış şekli, kullanılan ses katmanları, yansıttığı duygular, semboller, fotoğraflama, yardımcı oyuncuların şaşırtıcı performansları ve hatta bazen kolaylıkla tahmin edebileceğiniz klişeleri ... Bunları görebilen ve hissedebilen kişi Hugo yu sever. İyi filmler vardır çoğunluk sever kötü filmler vardır çoğunluk nefret eder ve bir de hugo gibi filmler vardır seyirciye farklı birşeyler sunabilen ve takdiri hak eden ... Anlayabilene

kendini gerçek sinema hayranı olarak tanımlayan bir kimsenin, filmleri eğlence unusura olarak gördüğünü düşünmek komik olur. böyle bir şey olabileceğine de zaten ihtimal vermiyorum. bahsettiğin etkenler ise birbirlerinden çok bağımsız konular... aslında en temelden bakıldığında her biri senaryoya yardımcı etkenlerdir, senaryo tırt ise diğerleri ancak filmi izlenilebilir kılar. son bahsettiğin cümle ise çok güzel, ancak kesinlikle bir hugo'nun o sözü hak ettiğini düşünmüyorum. bence o sözü hak eden film varsa Rus yapımı Stalker'dır. bahsettiğin etkenlerin toplandığı film olarak tavsiye edebilirim..

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
d6fik.jpg

Ejderha Dövmeli Kız

2009 yapımı olan filmin yeniden uyarlanmış hali.

2009 yapımı halini izlemediğim için onun hakkında bir yorum yapamam ama film güzeldi oyunculuklar hoşuma gitti özellikle başroldeki kız gerçekten güzel oyunculuk sergilemiş.Başlarda çok yavaş gelişen olayları sona doğru sıkıştırmışlar sanki at koşturur gibi :D 2,30 saat olmasına rağmen.Konu olarak da güzel ama birşeyleri yansıtabilmek için gereksiz şeylerde yapılmış gibi :D Çok yorum yapmayı sevmem izleyin işte. :D

Not:+18 sahneler var ona göre hareket edin.Çoluk çocuk ailecek izleyelim falan demeyin. :D

Reaksiyon puanı
31
Bu film uzun zamandır gözüme takılıyor umarım bir an önce Türkçe dublaj yayınlanır :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ejderha Dövmeli Kız

2009 yapımı halini izlemediğim için onun hakkında bir yorum yapamam ama film güzeldi oyunculuklar hoşuma gitti özellikle başroldeki kız gerçekten güzel oyunculuk sergilemiş.Başlarda çok yavaş gelişen olayları sona doğru sıkıştırmışlar sanki at koşturur gibi :D 2,30 saat olmasına rağmen.Konu olarak da güzel ama birşeyleri yansıtabilmek için gereksiz şeylerde yapılmış gibi :D Çok yorum yapmayı sevmem izleyin işte. :D

Not:+18 sahneler var ona göre hareket edin.Çoluk çocuk ailecek izleyelim falan demeyin. :D

ben bu filmin 2009 versiyonunu izledim. bunu da izlemek çok istiyordum ama 2009 yapımı film ile bu filmde tamamen aynı konu mu işlenmiş diye öğrenmeye çalıştığımda, herkesin senin gibi öncekini izlememiş olmasından dolayı bir sonuç elde edemedim. ama son cümlenden iki film arasında sanki farklılık var gibi bir izlenime kapıldım. 2009 yapımı olanda film genelde aynı seyirdeydi, sonlara doğru bir aksiyon yoktu. en iyisi izliyim ben :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
ben bu filmin 2009 versiyonunu izledim. bunu da izlemek çok istiyordum ama 2009 yapımı film ile bu filmde tamamen aynı konu mu işlenmiş diye öğrenmeye çalıştığımda, herkesin senin gibi öncekini izlememiş olmasından dolayı bir sonuç elde edemedim. ama son cümlenden iki film arasında sanki farklılık var gibi bir izlenime kapıldım. 2009 yapımı olanda film genelde aynı seyirdeydi, sonlara doğru bir asksiyon yoktu. en iyisi izliyim ben :D
Ooo son yarım saat ne oluyor ne bitiyor sürükleyip götürüyor adamı. :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu film uzun zamandır gözüme takılıyor umarım bir an önce Türkçe dublaj yayınlanır :)
Birde ingilizcemiz olsa dizileri bile hiç beklemezdik :)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Ejderha Dövmeli Kız 2011 TR dublaj düştü net alemine :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
sen-kimsin-film.jpg

FiLmi beğenmedim,espriLer ve repLikLer berbat.Kendi kendime espri yapsam daha çok güLerim.

ToLga Çevik'in mimikLeri ne kadar itici geLdi öyLe,sanki siLah zoruyLa yaptırıyorLar,bence devam etsin Komedi Dükkanına orada daha iyiydi :D

1 küsür saatim boşa gitti,nete düşünce indirip izLeyin derim :P

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence Komedi Dükkanı da o kadar komik değildi. Orada en çok şu piyano çalan adamla ilgili şeylere gülerdim, bazen de yönetmen güldürürdü beni, ama en az Tolga Çevik'e gülerdim gerçekten. Sen Kimsin'deki espriler de Tolga Çevik'in Komedi Dükkan'ında yaptığı espriler gibi geliyor bana.

Reaksiyon puanı
31

Bilim kurgu tarzı sevenler için kaçırılmaması gereken bir film 'Kehanet' :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bence hiç iyi değildi :)

--- Mesaj Güncellendi ---

d6fik.jpg

Ejderha Dövmeli Kız

dün filmi izledim. 2009 yapımı aynı isimli film ile tamamen aynı. ancak bundaki oyuculuklar daha bir güzeldi, daha hoşuma gitti. 7.8/10

Reaksiyon puanı
31

Biraz çocukça ama güzel film 150 milyon dolar'a maal olmuş umarım ilginizi çeker :)

Reaksiyon puanı
31
Çoğu yerde maliyet farklı farklı yazılmış en uygunu 150 milyon dolar diyelim bari :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Zamana Karşı ve Demir Yumruklar. Tavsiye ederim.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
forrest-gump.jpg

Çok güzeLdi,bu zamana kadar izLemek ve izLememek arasında gidip geLdim.
Şimdi izLeyerek çok iyi bir şey yapmışım heLaL bana : ) 10 / 9

HeLe o koşarak tur 3 yıL boyunca turLaması çok eğLendirdi beni :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
robocop.jpg

D-Smart sinema Tv de dün izledim. oldukça eski olmasına rağmen çoğunluğun izlediği güzel ve özel bir film. :)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
kule-soygunu.png

http://www.sinemalar.com/film/106559/kule-soygunu

[h=1]Kule Soygunu - Tower Heist[/h]
Çok da komedi diyemeyeceğim ama yine iyi vakit geçirmek için izlenebilir bir film. Canınız sıkılmıyor...

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_tr_icerik bordo, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
14 milyar dolar mı :)
Şimdi yüzüklerin efendisi 3'lemesinin 3 filminin de toplam bütçesi 280 milyon dolar kadar eğer hancock'un bütçesi 14 milyar dolar ise bir hesap yapalım 14 milyar dolar / 280 milyon dolar = 50 adet yüzüklerin efendisi 3'lemesi eder bu da 150 adet yüzüklerin efendisi filmi demektir. Yazık olmuş 14 milyar doları sadece hancock'a harcamışlar 150 tane yüzüklerin efendisi filmi çekebilecekken... hahaha :D