Soru En son hangi filmi izlediniz?

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
başları sıkıcıydı ama genel olarak gayet iyi bir animasyon izlenebilir yani :) özellikle son çeyreği çok iyi.
ve açık kapı bırakmışlar devam animasyonu için.

Çizgi romanları okumuş olsan çoğu şey daha anlamlı gelirdi sana, filmi de sevdiğini söylüyorsun. Çizgi roman serisinde de hikayenin devamı olan başka bir kitap var zaten bu arada, sürpriz olmadı bana. Bu arada gerçekten animasyonlar çok iyiydi ya. Mesela yüz ifadeleri falan çok çok güzel olmuş, bayağı gerçekçiydi, sırf animasyonu izlemek bile keyif veriyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Çizgi romanları okumuş olsan çoğu şey daha anlamlı gelirdi sana, filmi de sevdiğini söylüyorsun. Çizgi roman serisinde de hikayenin devamı olan başka bir kitap var zaten bu arada, sürpriz olmadı bana. Bu arada gerçekten animasyonlar çok iyiydi ya. Mesela yüz ifadeleri falan çok çok güzel olmuş, bayağı gerçekçiydi, sırf animasyonu izlemek bile keyif veriyor.

çizgi romanlarını okumadım ancak küçükken çizgi filmlerini izlerdim.yani sıkıcı gelmesinin onunla alakası olduğunu sanmıyorum.giriş bölümü öyle geldi bana :)
yorumunuza katılıyorum.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
anadolu-kartallari.jpg

Pilot olmak varmış :) güzel film olmuş.

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
garip-bir-ask-oykusu-film-izle.jpg

GARİP BİR AŞK ÖYKÜSÜ

Yönetmen: Kevin Smith
Yapım yılı: 2008
Durum: Türkçe Dublaj
Kategori :Erotik Film izle , Komedi Film izle
Süre: 101 dakika
Imdb puanı: 10 /8
Oyuncular: Elizabeth Banks, Seth Rogen, Craig Robinson, Gerry Bednob,

Film Konusu :Çocukluklarından beri arkadaş olan ama birbirlerine karşı platonik hisler besleyen Zack ve Miri, ekonomik durumlarını düzeltmek ve acil nakit sıkıntılarını gidermek için yetişkinlere hitap eden müstehcen filmler çekmeye karar verirler. Çekimler başladıktan sonra ise birbirlerine olan hislerinin düşündüklerinden daha kuvvetli olduğunu anlarlar.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
288.jpg

Lucky Slevin (2006)

Oyuncu kadrosuyla, senaryosuyla, müzikeriyle çok kaliteli bir yapım. uzun zamandır listemde tutup, izlemeyi ertelediğim bir filmdi, meğer koynumda cevher beslemişim. kesinlikle tavsiye ederim. 8/10
Yaklaşık iki senedir izlemek için niyetlendiğim ancak bu yorumdan sonra bu akşam itibari ile izlemiş olduğum çok iyi bir yapım. :)
ve yoruma da kesinlikle katılıyorum Slevin karakteri sıra dışı olmuş.özellikle durum anında verdiği cevaplar ile.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Yaklaşık iki senedir izlemek için niyetlendiğim ancak bu yorumdan sonra bu akşam itibari ile izlemiş olduğum çok iyi bir yapım. :)
ve yoruma da kesinlikle katılıyorum Slevin karakteri sıra dışı olmuş.özellikle durum anında verdiği cevaplar ile.

bu arada ben de [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] in tavsiyesiyle izlediğimi belirtmediğimi fark ettim. teşekkür edelim de çarpılmayalım :)

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
vay-anam-vay-3-filmi-izle.jpg

[h=1]Vay Anam Vay: Babasının Oğlu[/h]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Yapım:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] [h=4]2011 - ABD[/h] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Tür:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] [h=4]Aile, Aksiyon, Casusluk, Dans, Komedi, Müzikal, Polisiye, Romantik, Suç, Gençlik,[/h] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Süre:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik bordo, colspan: 2"]107 dakika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Yönetmen:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] [h=4]John Whitesell, [/h] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Oyuncular:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] [h=4]Martin Lawrence, Jessica Lucas, Brandon T. Jackson, Ken Jeong, Faizon Love, Tony Curran, Portia Doubleday, Max Casella, Susan Walters, Emily Rios, Steve Warren, Justin Price, Sherri Shepherd, Juliet Kim, Jazmia Battle, Lisa Marie Thomas, Lily Chambers, Ramsey Luke, Christiani Pitts, Michael L. Covington, Brian Lafontaine, Greg Perrow, Joshua Tanksley, Dawntavia Bullard, Rodney Edwards, Sarah Reagin, Alexis Walters, Badar, Thina Lowe, G. Christopher Carson, Brandon Gill, Curtis Gammage, Alphonse A. Lambert Jr., Eddie Rattanasouk, Lorenzo Pisoni, Brianne Gould, Shawn Knowles, Susan Griffiths, Eli Jones, Mari Morrow, Marc John Jefferies, Ana Ortiz, Susie Spear, Henri Lubatti, Michelle Ang, Zack Mines, Trey Lindsey, Ciara Gari, Kayla Perkins, Jon Gould, Jasmine Burke, Keith Allen Hayes, Joel Harold, Katherine Neslund, [/h] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Senaryo:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] [h=4]Don Rhymer, Darryl Quarles, Matthew Fogel, [/h] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Senaryo (Kitap):[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] [h=4]-[/h] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"][h=3]Yapımcı:[/h][/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] [h=4]Michael Green, David T. Friendly, William Paul Clark, Jeremiah Samuels, [/h][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=2]Filmin Özeti[/h] FBI ajanı Malcolm Turner ve üvey oğlu Trent, bir cinayeti araştırmak amacıyla sadece kızların gittiği bir sanat okuluna girerler; ama kılık değiştirerek! ..

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Panoramal Entity 2009 , İmbd 4,3 : Filmi dün gece izledim , Panorama Aktivity 1-2-3 ve Blair Cadısından sonra son filmdi. Panoramal Aktivity 1'den sonra bana göre en ürkütücü filmdi. Ne kadar doğru bilemem ama gerçek olaylardan esinlenildiği söylenmekte ve Polis telsizi kayıtları en başında dinletilmekte. Ben çok beğendim şu hatuna da bayıldım , Tavsiyedir.

MV5BMTc5MzYwMDY3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDc0NjQ4NA@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

MV5BMTg3ODkxNDMxN15BMl5BanBnXkFtZTcwOTg4MzI1Mw@@._V1._SY317_CR6,0,214,317_.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
The-Woman-In-Black-Movie-Poster.jpg

The Woman in Black (2012)

Bir adam, bir şata, ve son ses gerilim müziği. vasat bir yapım olmasını zaten bekliyordum ama bu kadar olacağını hiç tahmin etmemiştim. 6.5/10

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Imwvw.jpg

Güzel film de kızıl bitirdi beni :P

endshooter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fetih 1453 izledim ha birde ejderha dövmeli kız saglam film ikiside

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
FMA yi bitirdim dün. Harika bir animeydi. Tavsiye ederim. Artı çekik gözlü asyalı kızlar artık ilgi alanım haha :D:D:D

fma-brotherhood-full-metal-alchemist-7982870-1024-768.jpg

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
killer_elite.jpg

Bana göre güzel bir filmdi.Bir buçuk saatinizi boşa geçirmeyeceğiniz bir yapım diyebilirim.Tabiki bu kadrodan daha iyi bir şey çıkardı ama yinede tatmin edici.
Tavsiye ederim arkadaşlar, izleyin.
7/10

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
galiba haklısın ama adamlar o kadar emek harcayıp film yapmışlar, bedava izleyip üstüne de çok düşük puan vermek vicdanımı sızlatıyor:D
hocam bende izlemeyi düşündüm o puanı görünce :D
bende 6 ve üstü izlemeye değer yada izlenilebilir orta sınıf filmine giriyor.
bu yüzden biraz daha dikkat ediniz :P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
TheBourneUltimatum2007HCDVDRiPR5x26.NhaNc3

Sonunda eLimde ki HD'Leri ağızına kadar doLdurdum,şimdi de ne indirdiysem izLemeye devam :D

"Geçmişi oLmayan"

GüzeL 3'Leme oLmuş beğendim sürükLeyici,4'ncü fiLminide merakLa bekLiyorum,şu sıraLar çekimLerine başLandı sanırım.