Soru En son hangi filmi izlediniz?

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
hugo-poster.jpg

# Göremeyenler için : http://www.imdb.com/title/tt0970179/

Beklemediğim kadar güzeldi ve aynı zamanda da bu pazar akşamı yapılacak olan 84 ncü akademi ödüllerinde 11 dalda adaylığı var. Tavsiye ederim ben beğendim ...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
hugo-poster.jpg

Beklemediğim kadar güzeldi ve aynı zamanda da bu pazar akşamı yapılacak olan 84 ncü akademi ödüllerinde 11 dalda adaylığı var. Tavsiye ederim ben beğendim ...
resim linki hatalı
diğer arkadaşlardan da ricam resim/afiş vs. ekledikten sonra ek olarak da izledikleri filmin ismini yazabilirler mi ? böyle hatalara karşılık iyi bir çözüm olacaktır.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Resim gözüküyor, mesaja filmi ekledim.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
topalsolucan; Bu sana gelsin (etiketlemeyi beceremiyom bi türlü)

[video=youtube_share;B64uO7D_Dd0]http://youtu.be/B64uO7D_Dd0[/video]

hacı sinemada izleyeceğizde para yok :)

Blacksnow34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
''Grown Ups'' (2010) filmini izledim az önce çok güldüm. İki saate yakın eğlenmek ve gülmek isterseniz tavsiye ederim. (Adam Sandler ve espiri çetesi yine işbaşında anlayacağınız.. :) ( Hala aklıma ''Zohan'a Bulaşma'' filmindeki espiriler geliyo....r )

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
7yipV.jpg

21 Gram

Filmin sonunu getiremedim.Çok sıkıcı geldi.Dram suç diye ve puan'a göre izleyeyim dedim ama psikoloji türü olunca çok ağır ve çok sıkıcı geldi. :) Filmi yarısında sildim gitti. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
filmi izlemedim ama oyuncu kadraso bile temizinden 7 puan alır. çok acımasız davranmışsın :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Oyunculuklara birşey demem oyunculuklar izlediğim yere kadar gayet güzeldi ama konu falan resmen bitirdi beni. :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
KİLLER ELİTE 2011 İMBD NOTU 6,5 : Jasen Statham'ın Başrollerini paylaştığı harika bir film. (Bu herifinde oynamadığı film kalmadı Ortaçağda Uruk bile kesiyordu). Diğer Rollerde ise Clive Owen ve Robert De Niro paylaşıyor(sadece bu ikisi için bile izlenebilir.)
Baş erkeğin sevgilisini ise Yvonne Strahovski canlandırmakta(Tüm film boyunca nerden hatırlıyorum diye sayıkladım durdum , oynadığı filmleri hiç izlememişim sonradan aklıma geldi MASS EFFECT 2 de Miranda rolünde Ses'i ve yüzü kullanılmıştı nasıl unuturum)
Dominic Purcell'i unutmamak gerek(Prison Break). Kadro harika bana göre , Roller oturmuş , Statham Film'i yüklenmiş gitmiyor roller eşit paylaşılmış. Robet De Niro epey yaşlanmış ama böyle filmlerde görmek güzel. Hikaye gerçek kesitlerden alındığı söyleniyor. Ufak bi spoiler veriyim. Jason ve Takımı İngiliz SAS komandolarının peşine düşüyorlar gerisini izleyin. Statham çıtayı bana kalırsa bu filmle biraz daha yükseltti , The Fast and the Furious 6 da oynayacak gibi gözüküyor. Söyleyecek çok fazla birşey yok şimdiden iyi seyirler.

images

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
MV5BNDE5MDExNTQ1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDIxMTM5Ng@@._V1._SY317_.jpg

The Adventures Of Tintin
sürükleyici ancak başları pek tatmin etmeyen bir animasyon.zamanınız varsa izleyin derim :)

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
MV5BNDE5MDExNTQ1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDIxMTM5Ng@@._V1._SY317_.jpg

The Adventures Of Tintin
sürükleyici ancak başları pek tatmin etmeyen bir animasyon.zamanınız varsa izleyin derim :)

Başları pek tatmin etmeyen derken? Başları kötüydü, genel olarak güzel miydi, neydi? :)Ben de indirdim filmi, bugün izleyeceğim, bakalım, göreceğiz.

Şu Tenten'in elindekini de her gördüğümde ışın kılıcı zannediyorum.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Çaylak - The Recruit

2_1024.jpg

Sinemalar - 7.4/10

IMDB - 6.5/10

Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera, Polisiye

Uzun zaman önce izlemiş olduğum bir filmdi, dün gece tekrar izledim ve sanki ilk defa izliyormuşcasına aynı keyfi verdi... Son saniyesine kadar keyifle izleyeceksiniz ve filmin sonunda size doğru tercih yaptığınızı hissettirecek...

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben en son dün seyrettim oda

HAKANLAR ÇARPIŞIYOR ( battal gazi).. pcye bakmaktan televizyon izlemeye vakit bulamıyorum..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Çaylak - The Recruit

Sinemalar - 7.4/10
IMDB - 6.5/10

Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera, Polisiye

Uzun zaman önce izlemiş olduğum bir filmdi, dün gece tekrar izledim ve sanki ilk defa izliyormuşcasına aynı keyfi verdi... Son saniyesine kadar keyifle izleyeceksiniz ve filmin sonunda size doğru tercih yaptığınızı hissettirecek...

Sinemada izlemiştim bunu. güzel filmdir.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
film izlemedim ama behzat ç yi izledim geçen pazar tv ile alakam yok onuda netten izledim :) kumanda hanımın elinde maalesef :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
telefonkulbesirx2.jpg

Nereden akLıma geLdiyse açıp tekrar izLeyeyim dedim,
İzLemiş oLmama rağmen yine kendisini merakLa izLeten bir fiLm,tavsiye ederim.

Acemtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İp(Yip) man, 3 seriden oluşan güzel bir film.(3.'yü en başta izlemeniz tavsiye edilir ;)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
En son Evde Tek Başına 2 yi izledim... Eski günlerim aklıma geliyor nostalji yapmak iyi oluyor... Sanırım yaşlanıyorum...

images2.jpg

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Başları pek tatmin etmeyen derken? Başları kötüydü, genel olarak güzel miydi, neydi? :)Ben de indirdim filmi, bugün izleyeceğim, bakalım, göreceğiz.

Şu Tenten'in elindekini de her gördüğümde ışın kılıcı zannediyorum.
başları sıkıcıydı ama genel olarak gayet iyi bir animasyon izlenebilir yani :) özellikle son çeyreği çok iyi.
ve açık kapı bırakmışlar devam animasyonu için.