Soru En son hangi filmi izlediniz?

roy_mclean

Asistan
Reaksiyon puanı
0
7
3 saat yetmez,onun için çok eksik vardı.
GörseL efekt konusunda umarım bu şekiLde bir çok fiLm görürüz sinema sektörümüzde.

filmin orjinali 4 saat 45 dk arkadaşlar. sinemaların tepkisi nedeniyle film 165 dk ya indirilmiştir. Bunu bizzat devrim'den öğrendim. şimdi diyeceksiniz ki devrim senin neyin? memleketlim tanıdığım. yapımcı ile de görüşseniz aynı şeyi söyleyecektir.

saygılar.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
asıl hastalık izlenilen bir filmden sonra yorum yapmamaktır:)

Hocam filmi en 1.5 saat olarak hesap edelim... Ben zaten dikkatli izliyorum bu da 2 saati buluyor. iki satte yorum yazıyorum etti mi 4 :D

Üşengeçlik oluyor bende de :D Yazmadan da duramıyorum. Hastalıklı takıntılık işte bizde ki :D

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"Fetih 1453"ü izledim. Kostümler vs. güzeldi ama görsel efektler pek iyi değildi bence. Bazı şeyler fazla dikkatimi çekti. Mesela şu Bizans İmparatorluğu'nun siyasi liderlerinin davranışlarını, konuşmalarını falan biraz daha ciddi hale getirebilirlerdi, o açıdan aynı Cüneyt Arkın'ın oynadığı filmlere benzemiş. Adamların yüzünden "Nihuhıhahahaha!" tarzı ifadeleri eksik etmemişler. Filmi de daha iyi bitirebilirlerdi bence. Bir de şu Ulubatlı Hasan'ın bayrağı diktiği sahnede 1500 km'den kızla göz göze gelebilmeleri de bana saçma geldi. Normalde olsa yine neyse, adam okları yiyince, böyle onun gözünden görülen sahnede her şey bulanıklaşıyor, kırmızılaşıyor, kararıyor falan ama sonra da ta neredeki kızla da son bir kez bakışabiliyor. Bu beni biraz güldürdü, o sırada ağlayanlar, alkışlayanlar falan vardı, millet bana garip garip baktı falan. Çok iyi değildi ama Türk filmi sonuçta, çok fazla bir şey zaten beklemiyordum. Böyle adımlar atılması güzel tabi.

ŞAHİN52-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
MV5BMjA3NzI1ODc1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI5NjQwNg@@._V1._SX640_SY892_.jpg

Zamana Karşı In Time

http://www.imdb.com/title/tt1637688/
http://www.sinemalar.com/film/132019/zamana-karsi

Filmin Özeti

İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.

Bu gece izledim konusu itibari ile ilginç bir film. Seyredilmeye değer...

fantastik film hayranları için güzel bi film :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
amadeus_mozart.jpg

Amadeus (1984)

Konusu Mozart'ın hayat hikayesinin bir bölümünden oluşuyor. öncelikle belirtmek isterim, tarzı itibariyle çekimi teknolojik efektler gerektirmiyor olabilir ama 1984 yapımı olduğuna inansım gelmedi. 2012 yapımı deseler inanırdım.

Film boyunca onlarca kez tüylerim diken diken olmuştur. Mozart'ın efsane bestelerini filmin ince noktalarında ses efekti olarak kullanmaları, bunun için yeterli olmuş zaten...

Klasik müziğe sarmış dönemimde bu filmi izlemiş olmam, artık 1 ay boyunca mozart dinlememe sebep olacaktır:) 7.7/10

layd261

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leon - the professional izledim gerçekten muheteşemi tavseiye ederim

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fetih-1453-yorumlar%C4%B1.jpg

Fetih 1453

Efektlerin bir kaç bölümde hafiften belli olması dışında belirgin yapmacıklık pek yoktu diyebilirim. Zaten bu meseleye de fazla değinmek istemiyorum, sonuçta bu tarzda yaptığımız ilk film. Lakin onun dışında eleştirmek istediğim bir kaç husus var;

bu kadar malzemesi bol olan bir konuyu 3 saat dahi sürmeyen bir filme sığdırdığınız halde, bazı bölümleri gereksiz uzatıp seyirciyi hafiften sıkmayı başarabiliyorsanız, yapımcılığınızı, yönetmenliğinizi, artık adı her ne ise onu sorgulamanız gerekir. filmde üf püf sıkıldım demiyorum ama malzeme o kadar fazlaki, sıkılmaya meğillenmenin bile adı geçmemeliydi.

bir de teke tek dövüşlerde oyuncular fazla bağırmışlar, enerjilerinin yarısı bağırmalarına gitmiş...:)

Fatih S.M. rolündeki arkadaş rolünü iyi oynamış, tebrik ettim. Kısacası güzel filmdi. 7.7/10

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
The Condemned 2007 imbd 6,0 : Film 2009 da çekilen Turnuva filmiyle aynı konuyu işlemekte ,Turnuva 6,1 Puan almış ama bana göre bu filmin çok çok ötesinde güzel bir filmdi. Condemned'i sadece Manu Bennett için izledim açıkcası .(Spartaküs Crixus) . Konusu 10 idama gidecek suçluyu bir araya getirip dövüştürüyorlar. Aşçı- Bahçıvan- Uşak Misali bir kovalamaca başlıyor. Sonunu az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Başroldeki 1,88 lik Steve Austin abimiz yıkıp geçiyor ortalığı. Turnuva Filmine belki ilham kaynağı olmuş ama bu film vasat 'ın altındaydı. Yaw koskoca adada 10 tane suçlu vardı. Hepsi ölünce standard Steven Seagal filmlerine döndü film. Dövüş sahneleri desen , kamerayı bir sabit tutsalar kimkime vuruyor anlıcaz. Kısacası pek tavsiye ettiğim bir film değil. 10/5 oda konusu için.

MV5BNzkyOTczMjU0M15BMl5BanBnXkFtZTcwMDExMzM0MQ@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
buradaolanburadakalir.jpg

[h=1]Burada Olan Burada Kalır - What Happens In Vegas[/h]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"]Yapım:
[/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] 2008 - ABD
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"]Tür:
[/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] Komedi, Romantik,
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"]Süre:
[/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik bordo, colspan: 2"]99 dakika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"]Yönetmen:
[/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] Tom Vaughan,
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: detay_table_head"]Oyuncular:
[/TD]
[TD="class: detay_table_tr_icerik, colspan: 2"] Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Zach Galifianakis, Queen Latifah, Lake Bell, Krysten Ritter, Rob Corddry, Dennis Farina, Michelle Krusiec, Jason Sudeikis, Treat Williams, Benita Robledo, Ricky Garcia, Andrew Daly, Deirdre O'connell,
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Parti delisi karizmatik Jack Fuller ve ticaretle uğraşan Joy McNally'nin tesadüfi olarak Las Vegas’ta paylaştıkları gürültülü bir haftasonu, onlar için hayal meyal anlardan çok hatırlanacak izler bırakır…Bu iki tatilci New York’lu, hiçbir acı hissetmedikleri o anda Vegas-stili bir evlilik sözleşmesine imza atmamış olsalardı, kim bilir belki herşey farklı olurdu… Ama burası Vegas.. Üç milyon dolar kazanan çift… Ancak kazanan kim… Aslında Jack, Joy’un çeyrekliğini ödünç alarak kazandı… Ama Joy zaten makinenin başında oynuyordu… Ya da tam tersi miydi… Herneyse kime ait bu ganimet?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
The Blair Witch Project (1999) (Proje Blair Cadısı ) İmbd 6,3 : Filmin en başı ürkütücüydü , Ormanın ortası kaybolan 3 kişi , Geceleri kamp kurduklarıında duydukları ve göremedikleri seslere karşı gösterdikleri tepkiler ve bir el kamerasıyla çekilen bir film. Oldukça ürperticiydi. Sonradan sıkmaya başladı , görebildiğimiz birşey yoktu , Herşey tekerrür etmeye başladı ve Ne olduğunu anlamadan film bitti. Son 10 dk yı tekrar izledim yine birşey anlamadım. Neyse tavsiye etmiyorum .
MV5BMTg0NjMyNTY4OF5BMl5BanBnXkFtZTYwOTMxOTY4._V1._SY317_.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
288.jpg

Lucky Slevin (2006)

Oyuncu kadrosuyla, senaryosuyla, müzikeriyle çok kaliteli bir yapım. uzun zamandır listemde tutup, izlemeyi ertelediğim bir filmdi, meğer koynumda cevher beslemişim. kesinlikle tavsiye ederim. 8/10

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ANADOLU KARTALLARI : Tür olarak Macera, Romantik , Gençlik kategorilerini kapsamaktaymış.(Keşke baştan bilseydim). Filmi ilk izlemeye başlarken kötü bişi yazmıycam Emeğe saygı diyip durdum kendi kendime. Genel olarak Hava kuvvetlerini öven yönüyle aslında bir ilk denilebilir. Göğsümüzü kabartan sahneleri var. Ama ne bilim Pearl Harbor'den sonra (Amerikanların Hava kuvvetlerini övme yönü) , yapılmış olan bu film sönük kalmış sanki. Genel olarak filmlerde bir hikaye vardır sonunu merakla beklersin , Bu filmde de bir konu yok sonunda birşeyler çıksın diye bekliyorsun ve Lakin son 20dkda bunun hakkını veriyorlar. Senaryo açısından malzemesi çok fazla Anadolu Kartalları 2 - 3 çıkarsa hiç şaşırmam seve seve izlerim. Ama başlangıç olarak bu film bana epey sıkıcı geldi. Hatta bi ara ilerleticektimki vazgeçtim sonra , Senaryoda kopukluklar var , ot gibi gidiyor film. Heyecan yok gibi birşey ama yine de ,
Kesinlikle zaman kaybı değil Aksine izlenmesi gereken, Aptal Saptal Korku ve Komedi filmlerinin yanında muhteşem bir fırsat bu film. Tavsiye ederim iyi seyirler.

Ek olarak bu kadar çok tanıdık yüzü bir arada görmek için bile izlenmesi gerekir.

Pearl Harbor ile karşılaştırdım ama arada uçurum kadar Bütçe farkı var sadece konu anlatımı olarak söylemek istedim. Yoksa 300 uçağı bi araya getirip gemileri patlatmamızı beklemiyorum tabi :)

Anadolu-Kartallari-1312541686.jpg

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
tenten.jpg

Sinemada doyamamıştım,şimdi tekrar izLedim çok güzeLdi.
EğLenceLi,aksiyon doLu,sürükLeyici 10 / 8

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
3 'üde güzel ben bugun 3nüde izledm cünkü ağır abi filmi hem mafia hemde komik , bağlanmak yok filmi erotk,duygusal filmi ashton kutcher var cnkü var filmde kızda güzel , öldüren hata filmide korku oda güzel ...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Burada bir arkadaş 3 IDIOTS adlı filmi önermişti.Çok teşekkür ediyorum kendisine.İlk 10'uma girdi.Hint sinemasının böyle bir iş çıkarabileceğini hiç ama hiç beklemezdim.Tebrik ediyorum kendilerini.Herkesede öneririm.Çok ama çok güzel, eğlenceli, sıcak ve neşeli bir film.All is well :)

3idiots-izle.jpg%20