madmex
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Vay arkadaş Spoiler vermeden konuyu siz anlatında bizde öğrenelim 

@desperado64 Allah Allah. o kadar neden etkilendinki?![]()
sıkıcı ve anlaşılması zor ve bir o kadar soru işareti yarattı kafamda :hammer:
Kan dökülecek 2007
http://www.imdb.com/title/tt0469494/
ismine bakıp aksiyon beklemeyin yavaş ve sıkıcı gelebilir . ama kesinlikle hayatım boyunca izledigim en iyi oyunculuk . Daniel Day_Lewis burda resmen perfect .
bugüne kadar sayısız film izledim ama bu filmdeki kadar sıkıldığımı hiç hatırlamam![]()
bu filmi izleyenlerin % 70 senin gibi düşünüyor ancak yarım saat dayanabiliyorlar.
bir yerde okumuşdum bu filmdeki rolüyle daniel day lewis dünya üzerindeki gelmiş geçmiş en iyi 4. rol seçilmiş. bencede hak ediyor özellikle finalde ki sahne öyle ki film bittikden sonra yaklaşık 15 dakkalık alt yazıyı bile izletti bana .
bırak da olsun o kadar hocamdaha bizim forumda Fetih'i seyreden 1 kişi çıktı. galiba herkes nete düşmesini bekliyor, sinemaya kimse para vermeye kıymıyor. forum tam ölü soyguncusuymuş![]()
"There Will Be Blood" gerçekten çok güzel bir filmdi. Daniel Day-Lewis'i ilk kez izlemiştim, gerçekten çok iyiydi. Tekrar izleyesim geldi şimdi ya, keşke bu filmi hiç izlememiş olsaydım da şu an ilk kez izliyormuş gibi tekrar izleyebilseydim, ooof ooof.![]()
bırak da olsun o kadar hocam
benim gitmeme sebebim filmin olumsuz yorumlarının olumlulardan daha ağır basması ve umduğum gibi bir yapım olmayışı...
gerçi Fetih filminin dağıtım haklarına Universal Stüdyoları talip olmuş. büyük ihtimallede alacak. o durumda en yakın zamanda bluray'i çıkar.
gerçi Fetih filminin dağıtım haklarına Universal Stüdyoları talip olmuş. büyük ihtimallede alacak. o durumda en yakın zamanda bluray'i çıkar.