Soru En son hangi filmi izlediniz?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Vay arkadaş Spoiler vermeden konuyu siz anlatında bizde öğrenelim :)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
pPOLG.jpg

Hoş... Tavsiye ederim

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Tokyo Gadfathers (2003) İmdb:7.7

xDIw4.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0388473/

Filmi az önce izledim.. Japonya sokaklarında yaşayan, aslında birbirlerini yakından tanımayan ve sahip oldukları hikayeleri bilmeyen üç arkadaşın çöp karıştırıken buldukları bir bebeği anne ve babasına ulaştırma maceralarını anlatıyor. Tabi bu serüvende insanda güzel duygular uyandıran hoş tesadüfler, geçmişle yüzleşme ve karakterlerin aslında ne istediklerini keşfedip kendilerini tekrar tanımlamalarıda filme ayrı bir güzellik eklemiş.. Çok keyifli bir film olan ''Paprika'' filminin yaratıcısı Satoshi Kon'un elinden çıkmış keyifli bir anime.. Vakit geçirmek için tavsiyemdir.. :yes:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Paranormal Activity 3 (2011) İmbd: 6,2 : Konusunu diğer 2 seriyi izlediyseniz az çok tahmin edebiliyorsunuzdur , ama sanırım 3. seriye bir konu yapmaya çalışmışlar pek de anlayabildiğim söylenemez. (izleyen ve anlayan varsa banada anlatabilir ) Neyse çokta önemli değil zaten.
İlk seri konusuz bir şekilde yanlış hatırlamıyorsam 7-8 milyarlık bir bütçeyle harika paralar kazandılar.(Panoramal Aktivity 2007 imbd 6,5).
Daha sonra 2010 yılında 2. seri geldi Panoramal Aktivity 2 (imbd 5,8)

Benim görüşüm güzeldi , heycanlı , gerilim dolu sahneler , korku derken filmin nasıl bittiğini anlamadım. 1sa 24dk sürmekte 1sa 10dk gelindiğinde hadi +1 saat daha uzasın devam etsin dedim kendime her güzel şeyin bir sonu var demişler ve bitti. İlk 15 dk ve son 15 dk (anlayamadığım kısım) dışında kötü diyebileceğim bir yani yoktu. Bazı arkadaşlar hop birader spoiler veriyorsun desede söylemeden geçemiycem Diğer 2serideki aynı korku öğelerini görmüyo değiliz. Sanki aynı musallat , üç filmide çekmelerine yardımcı olmuş.

Ben bu tarz filmleri hep sevmişimdir. (Bkz Cloverfield Türkçesi Canavar , Karantina 1-2 ) Aynı görüşü paylaşan arkadaşların kaçırmaması gereken bir seri .
MV5BMTk0MTQzODQzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ2NzQ3Ng@@._V1._SY317_.jpg

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
MV5BMTMxMTU5MTY4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzgyNjg2NQ@@._V1._SY317_.jpg

Puss in boots
kendini izlettiren fazlasıyla doyurucu bir animasyon olmuş :)

CYLON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Paranormal activity 3 dün akşam izledim gerçekten başarılı ve güzel film olmuş bence ister istemez insan az da olsa etki altında kalıyor bilinç altında.Fakat bir kaç yerde gördüğüm fragmandaki sahnelerden bazıları film de yoktu dikkat ettinizmi teşekkürler

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Deli Yürek Bumerang Cehennemi

HmgWd.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
cMKvk.jpg

Taxi Driver (1976)

Imdb notunu hak ediyor. Robert de niro'nun harika performansı, filmin konusu ve işleyişi ile çekişmiş. Üçünü de galip ilan ediyorum :) Tavsiye ederim. 8/10

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
MV5BMTY1NDQxMTcwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzMzNTExNg@@._V1._SY317_.jpg

Tower Heist
klasik soygunların dışına çıkılmış farklı bir soygun filmi.
bütün film boyunca soyulacak şeyin (spoiler devamı :devil:) araba olduğu sanılsa da araba altından aslında o değildi.
genel itibari ile kendini izlettiren bir film. 10/6,5 alır benden.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kan dökülecek 2007

http://www.imdb.com/title/tt0469494/

ismine bakıp aksiyon beklemeyin yavaş ve sıkıcı gelebilir . ama kesinlikle hayatım boyunca izledigim en iyi oyunculuk . Daniel Day_Lewis burda resmen perfect .

bugüne kadar sayısız film izledim ama bu filmdeki kadar sıkıldığımı hiç hatırlamam :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Paranormal Activity 2 Tokyo Night İzle( 2011) , İmbd 5,3 : İmbd Filme göre aslında düşük puan vermiş , filmin izlenebilirliği var , konusu zaten belli geriye bir tek oyunculuk ve hikayeyi dokuma kalıyor. Oyunculuğu pek beğenmedim. Filmi baştan sonra nerdeyse abla kardeş 2 kişi götürüyor. Kız fena değilde çocuğun mimiklerine anlam veremedim gitti . Birde filme anlamsız bir diyalog eklemişler yaw zaten konu belli , Laf olsun diye muhabbet ettirmenin ne anlamı var. Ama dokuma işleyiş güzel en azından ben beğendim. Sonunu tahmin edemedim. Kızın en sonundaki rol'ü harikaydı izleyince hak vericeksiniz. 10/6 puanı hak etmekte diğer amerikan serileri kadar başarılıydı . Bu tarz filmleri seviyorsanız kaçırmamanız gerekir. Tavsiye.

paranormal-activity-2-tokyo-night.jpg

--- Mesaj Güncellendi ---

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 1 imbd 4,7 : Serilerin diğerlerine baktığımızda İmbd'den 5 veya üzeri alan bir film'i yok ama ilginç bir şekilde hayran kitlesi var. İki yakışıklı başrol ,kız desen güzel denilebilecek bir güzelliğe sahip. Ortada imkansız bir aşk var kızın her iki tarafıda sevmesi ve karar vermesi diye bir durum var. Entrika falan derken... Hiç yabancı gelmiyor dimi bizim türk filmleride aynı temayı işlemektele.

Ama ben bu diziyi seviyorum. Yukarıdaki saydıklarım yüzünden değil bu tarz filmler hep hoşuma gitmiştir. Hesapta kötü olan karakterlerin Erol taş gibi Kötü değilde aslında iyi bir yanlarının olduğunun anlatılmaya çalışıldığı ve bence başarıldığı bir film. ( Bkz Jacob, Spartacus 'de Crixus , Yeni izlediğim Teen Wolf'ta Jackson ve sayamadığım bir çok film ve dizi) Bence film'i götüren bu karakterler. Bunun yanında , Görsellikte hiç kötü değil , Kurtların dövüşmesi , koşması vs. gayet doğal olmuş . Bir önceki kadar hızlı , aktraksonlu bir film olmasada keyifle izlediğimi söyleyebilirim. iMBD Notuna bakmayın bu seriyi izlemezseniz çok şey kaybetmezsiniz ama İzlemenizde Kurt-Wampir filmlerine farklı bir bakış açısı kazandırıcak diye düşünüyorum. İyi eğlenceler.

MV5BODgxNDE0OTAzOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzcwODE2Ng@@._V1._SY317_.jpg

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yeşil Fener ~ Green Lantern ~ (2011)

Green-Lantern-Movie-Poster-Wide.jpg

IMDB : 6 /10
Sinemalar : 7.2/10

Tür: 3 Boyutlu, Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera, Savaş, Suç, Gençlik,

TV filmi tadında ya da ondan biraz daha iyi diyebilirim... Orta karar bir yapım, ne sıkıcı ne de sizi alıp götüren cinsten...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İmmortals (Ölümsüzler ) 2011 yapım imbd 6,3 : Genel seyri ile izlenebilir , sıkmayan bir film. Yunanlıları Türklerle tanışmadan önceki Mitolojik hikayelere dayanmakta:)
(Kim kimin akrabasıdır hiç anlamam ya neyse)
Eksikleri fazla bana göre : Güzel bir savaş sahnesi var ama şöyle adam akıllı bir meydan muharebesi değil. Madem o kadar bilgisayar kullanıyorsun biraz daha kullanda güzel bi savaş izleyelim.
Savaş Uzun sürüyor arada senaryo ilerliyor , Yine savaşa dönüldüğünde yerde tek ceset yok hepsi ayakta savaşmaya devam.
Zeus rolu çok genç birine verilmiş daha orta yaşlı birileri olabilirdi.
Oyuncuları beğendim Stephen Doff var ( Blade 1 deki Frost ) , Freida Pinto (Milyoner) oynamıştı. Başroldeki kişiyi daha önce gördüğümü hatırlamıyorm ama güzel iş çıkarmış. Mızrak kullanması çok harika olmş.
iLK Cümlemde belirttiğim gibi izlenebilir , Gayet güzel bir film. Tavsiye.
+ lara ilave Dövüş sahnelerini beğendim. Cesetlerin parçalanması vs. başarılı olmuş izleyince vay anasını dedirtiyor. 3D izlesek dahamı iyidi belki ama şimdilik tek D ile idare etmekte güzel :)

MV5BMTMzMjA2MjA2N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTkwNTc5Ng@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
fetih.jpg

Büyük bekLentiLerLe sakın gitmeyin fiLme,çünkü;
Bu Fetih böyLe fiLmLe vs. anLatıLacak gibi değiL,çok büyük bir oLay : ) 10 / 7
3 saat yetmez,onun için çok eksik vardı.

GörseL efekt konusunda umarım bu şekiLde bir çok fiLm görürüz sinema sektörümüzde.

apoxlost

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bugüne kadar sayısız film izledim ama bu filmdeki kadar sıkıldığımı hiç hatırlamam :)

bu filmi izleyenlerin % 70 senin gibi düşünüyor ancak yarım saat dayanabiliyorlar.
bir yerde okumuşdum bu filmdeki rolüyle daniel day lewis dünya üzerindeki gelmiş geçmiş en iyi 4. rol seçilmiş. bencede hak ediyor özellikle finalde ki sahne öyle ki film bittikden sonra yaklaşık 15 dakkalık alt yazıyı bile izletti bana .

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
immortals-midnight-screenings__oPt.jpg

Filmi izlerken Beklentilerim En az "300 Spartalı" Düzeyindiydi Ama Malesef Büyük Hayal Kırıklığı . Sanki Film 3 Günde Çekilmiş Hiç Bir Detay Yok Konu Kurgulanmamış Hatta Vasat'ında Altında Oyunculuk ise Yerlerde Sürünüyor Diyaloglar Çok Kopuk . Sürüklüyecelik Hiç Yok Kısaca İzlemesseniz Hiç Bir Şey Kaybetmessiniz .

Benim Notlarım

Kurgu: 2
Senaryo: 2
Oyunculuk:2
Konu :2
Sürükleyicilik:1
Efektler : 5 (Bu Notuda Yunan Mitolojisi Tanrılarının Titans larla Dövüşüne Veriyorum Slow Motion lar Güzeldi)

Notum : 2.5 / 10

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu filmi izleyenlerin % 70 senin gibi düşünüyor ancak yarım saat dayanabiliyorlar.
bir yerde okumuşdum bu filmdeki rolüyle daniel day lewis dünya üzerindeki gelmiş geçmiş en iyi 4. rol seçilmiş. bencede hak ediyor özellikle finalde ki sahne öyle ki film bittikden sonra yaklaşık 15 dakkalık alt yazıyı bile izletti bana .

"There Will Be Blood" gerçekten çok güzel bir filmdi. Daniel Day-Lewis'i ilk kez izlemiştim, gerçekten çok iyiydi. Tekrar izleyesim geldi şimdi ya, keşke bu filmi hiç izlememiş olsaydım da şu an ilk kez izliyormuş gibi tekrar izleyebilseydim, ooof ooof. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
daha bizim forumda Fetih'i seyreden 1 kişi çıktı. galiba herkes nete düşmesini bekliyor, sinemaya kimse para vermeye kıymıyor. forum tam ölü soyguncusuymuş:D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
daha bizim forumda Fetih'i seyreden 1 kişi çıktı. galiba herkes nete düşmesini bekliyor, sinemaya kimse para vermeye kıymıyor. forum tam ölü soyguncusuymuş:D
bırak da olsun o kadar hocam :D
benim gitmeme sebebim filmin olumsuz yorumlarının olumlulardan daha ağır basması ve umduğum gibi bir yapım olmayışı...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
"There Will Be Blood" gerçekten çok güzel bir filmdi. Daniel Day-Lewis'i ilk kez izlemiştim, gerçekten çok iyiydi. Tekrar izleyesim geldi şimdi ya, keşke bu filmi hiç izlememiş olsaydım da şu an ilk kez izliyormuş gibi tekrar izleyebilseydim, ooof ooof. :)

izleyelim bakalım :)

bırak da olsun o kadar hocam :D
benim gitmeme sebebim filmin olumsuz yorumlarının olumlulardan daha ağır basması ve umduğum gibi bir yapım olmayışı...

benim de gitmeme sebebim, sinemanın önünden 1 saat kadar önce geçerken en yakın seansın başlamasına 35 dk olmasıydı. ben genelde evden sırf film izlemek için çıkmam. aklımdaki onlarca düşünceden biri de o dur. olursa olur, olmazsa olmaz :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Gidemedim çünkü gidecek arkadaş bulamadım. :D Ayrıca da benim için çok kötü bir zamanda çıktı.Ama şöyle 720p çıkarsa mis gibi izlerim. :)

Hugo

Hugo dedik izledik :D değişik bir şey güzel diyebilirim.İyi rol yapıyorlar ayrıca da o eski şeyleri görmedim :D ama güzel yansıtılmış diye düşünüyorum.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
hugo'yu ben de bu gece seyredicem. nete düştükten sonraki izleyici yorumlarını okumam, ilk başlardaki beklentilerimi yarı yarıya düşürdü. bu arada hangi türk filminin bluray'ini gördün :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
gerçi Fetih filminin dağıtım haklarına Universal Stüdyoları talip olmuş. büyük ihtimallede alacak. o durumda en yakın zamanda bluray'i çıkar.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
MV5BMjA3NzI1ODc1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI5NjQwNg@@._V1._SX640_SY892_.jpg

[h=1]Zamana Karşı In Time[/h]http://www.imdb.com/title/tt1637688/
http://www.sinemalar.com/film/132019/zamana-karsi

[h=2]Filmin Özeti[/h] İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.

Bu gece izledim konusu itibari ile ilginç bir film. Seyredilmeye değer...

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
gerçi Fetih filminin dağıtım haklarına Universal Stüdyoları talip olmuş. büyük ihtimallede alacak. o durumda en yakın zamanda bluray'i çıkar.

Çıktığıında haber ver:mrgreen::mrgreen:

Ayrıca da bu ara hiç film izleyesim gelmiyor :S Üşeniyorum... Filmden sonra yorum yapma gibi bir hastalığım var çünkü:bored: