topalsolucan
Rektör

Heat (1995)
Kadro mükemmel. imdb notu dehşet. konu, o zamana göre çok iyi olabilir ama günümüzde benzeri bir çok film olduğu için biraz sıradan. ama her halükarda sıkılmadan izlettiren, tavsiye edebileceğim bir film. 7.5/10
DVDR sürümü var 4.36 gbbu filmin bluray ripleri düştü mü acaba? 1.5 gb üstü sürümünü göremedim. izlemişken 720p üzeri bir kalitede izleyeyim diyorum.
![]()
Yorumum: Çok Film İzleyen biriyimdir Fantastik ve Bilim Kurgu Filmlerine Özel Bir İlgim Vardır . Bu Filmi İzlemeden Önce Hiç Umudum Yoktu Açıkçası Bazı Filmler Sadece "Trailer" den ibarettir. Böyle Başladım filme Ama Film Muhteşem Çıktı Her ne Kadar Final Sahnesi Zayıf ve Filmin Akışına Uygun Olmasada Filmi Çok Beğendim . ! Hugh Jackman 'ı Çok Beğenirim ama Bu Filmde Biraz Zayıf Buldum Oyunculukta . Diyaloglar Ortalama Civarları Olsa da Filmin Akışı İnsanı Sürüklüyor Çok Değişik ve İlginç Buldum Filmi Ve umarım Devamı Gelir Kesinlikle Tavsiye Ederim . Ama Final Kısmına Takıldım Bu Film Böyle Bir Final'le Bağlanır mı "Spoiler" de Vermek istemiyorum ! Genede Vermim En iyisi
Kesinlikle İzleyin
DVDR sürümü var 4.36 gb
Real.Steel.2011.DVDR-Yefste
Forumda sayfa yenilenene kadar filmimi indirdin?![]()
bu ne? hem parça parça hem de görüntü kötü. bu büyüklükte bir filmin görüntüsü nasıl bu kadar kötü olur hayret doğrusu![]()
Kara şahin düştümü@dgncn Elin değmişken Kara Şahin Düştü'yü de izle bari oda güzel bi filmdi.
aksiyonu bitmek bilmeyen bri filim sürükleyici gercekden
![]()
Beklediğim bir filmdi beğendim, tavsiye ederim![]()
imdb'den 4 almış
bence de güzel filmdi. afişte hugh jackman yerine ufaklığın resmi olmalıydı, nazar değmesin baya yetenekli çocuk. geleceği parlak görünüyor.7.4/10
zoraki kral