Soru En son hangi filmi izlediniz?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
limitless-brd-300x382.jpg

Filmin Giriş ve Gelişme bölümü yanında Sonuç kısmı zayıf kalmış. Ama genel olarak güzel film. 7/10

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Flypaper, Şirinler, transformers III den oluşan 3'lü film günü yapmıştım :D Sırada killer elite ile green lathern var :P

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkadaşlar konunun amacı izlenilen filmlere yorum yapıp, başkalarına izleyip izlememe konusunda fikir vermektir. yoksa sizin izlediğiniz filmlerden kime ne...

filmlere iki satır yorum yazın lütfen.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kovboylar ve uzaylılar nasıl izlemeye değermi tavisye eden varmı

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Megamind

Animasyon sevenler için keyifle izlenebilecek bir film diyebilirim.Sıkılmadan izleyebilirsiniz.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bir ayrılık

Jodaeiye-Nader-az-Simin1.jpg

[FLASH]http://www.izlesene.com/player/player.swf?videoid=3653971&playername=sinemalar[/FLASH]

Canlı yayında kamera oradaymış gibi güzel bir yapım olmuş bu yüzden oyunculuklar oldukça iyiydi. Konusu sıradan olduğundan ilgi çekmeyebilir, bir boşanma hikayesi ancak sanki bizim kültürümüzün çokta uzak olmadığı olaylar zinciri. Babanın kızına film boyunca verdiği öğretici mesajlar, sorumluluk yüklemeleri film sonunda açıkta kalan soruya cevap olarak film içerisinde verilip seyirciye film sonunda sorulmuş.

Oldukça güzel doğallığı ile ön planda konusunun bilinirliği ile kimi izleyicilere önyargılı davranabilecekleri ancak oyunculukları çoğu kişinin beğeneceğini düşündüğüm bir yapım.Klişe yapım ve oyunculuklardan uzaklaşmak isteyen izleyiciler için oldukça uygun.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
star-wars-episode-IV-A-New-Hope-bluray-1977.jpg

Star Wars Episode 1 (1977)

Yoruma gerek yok. O zamanın şartlarıyla yapılabileceğin en iyi bu. Tam bir kült. 8/10

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
star-wars-episode-IV-A-New-Hope-bluray-1977.jpg

Star Wars Episode 1 (1977)

Yoruma gerek yok. O zamanın şartlarıyla yapılabileceğin en iyi bu. Tam bir kült. 8/10

izledim bu serilerin tamamını... fakat bu zaman da yaşayanlar için çok fazla o zaman da kalmış... izlenmese de olur

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Film sanki ortasında bitmiş gibiydi çok büyük bi final bekliyosunuz ama tamamen hayal kırıklığı yaratıyo.Beklenti yüksek olduğundan diyebilirsiniz ama film kesinlikle eksik,giriş var gelişme diye bişey yok finalde herşey bitiyo,bitti mi ya falan diyosunuz.Bunca kötü yorumuma rağmen izlenebilir diyorum imdb 8.0(bence fazla,hakeden bi sürü film var notu düşük olan)

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
kaptan amarikayı izledim izlediğim en berbat süper kahraman filimiydi

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kaptan amarikayı izledim izlediğim en berbat süper kahraman filimiydi
0 katılıyorum. Bir şey yoktu giden parama yandım ya o hafta güzel filmler vardı onlara da gidebilirdim.
En en berbat süper kahraman filmi. :D Ya şu filmlerin komik versiyonlarını yapanlar daha iyi .

---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

bu film nasıl kardeş nasipse bugün yarın izliyeceğim de :D

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
images

güzeldi, tavsiye etmiyorum çünkü yayından yeni kalktı :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
the-hangover-2.jpg

İlk film kadar olmasa da yine güzeldi yine güldürdü. Tavsiye falan etmiyorum zaten her türlü izleyeceksiniz.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
41-Y%C4%B1ll%C4%B1k-Bekar-T%C3%BCrk%C3%A7e-Dublaj-Tek-Link.jpg

Çok açık saçık bir filmdi ayrıca aman amanda komik değil zaman kaybı bence izlemesenizde olurr..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Colombiana_Quad_LR1.jpg

[video=youtube;HCxPLlFWdFo]http://www.youtube.com/watch?v=HCxPLlFWdFo[/video]

ArkadaşLar çok güzeL heyecanLı biraz atraksiyonLu bir fiLmdi,sıkıLmadan izLedim.