Soru En son hangi filmi izlediniz?

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Darbe-Filmi-Turkce-Afisi.jpg

Güzeldi

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
V For Vendetta.. Ahım şahım bi film değildi. Sinemalar.com'daki yorumlara bakıp mutlaka izlemeliyim diye düşündüm, ama izlemesem de olurmuş. :).

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Fast Five izledim Kasa kaçırdıkları sahneler hariç güzeldi :)

Filmin sonundaki olay ne iş ?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Unknown . 10/9.5

Son yıllarda izlediğim çok güzel birkaç filmden bir tanesi , mutlaka izleyin .

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
qX6RY.jpg

Memories Of Murder - Cinayet Günlükleri (2003)

Güzel bir polisiye film. Fazla bi aksiyon yok ama suçlu kim ve neden soruları zaten bu beklentiye gerek bırakmıyor. an olsun sıkılmadan seyrettim. Bu tarz filmleri sevenlerin keyif alacağına inanıyorum. 7.8/10

metalciyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şirinleri izledim hemde kos kocaman 15,4" ekranımda ama genede begenmedim:)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
images

Çizgili Pijamalı Çocuk

Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
nabiz3.jpg

Kesinlikle çok saçma bir filmdi 10 üzerinden 0, sırf merakımdan izledim sonuna kadar da.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
2yo8ivk.jpg

Avatar (Three-Disc Extended Collector's Edition + BD-Live) [Blu-ray] tekrardan bir kez daha izledim ...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Çakallarla Dans

İdare eder daha komik olabilirdi. :D 5.5/10

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
az once Mr. Popper's Penguins 'i izledim guzel komedi tazvsiye ederim jim carrey ii guldurdu ustelik filmdeki penguenler gercek :D penguen satan tanidiginiz biri var mi bende alayim bitane :D

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Transformers:Dark of the Moon 'u izledim.Türünü sevenler için kesinlikle kaçırılmaması gerekiyor.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
layercake.jpg

Layer Cake (2004)

Güzel filmdi. Beyaz ölüm camiasının işleyişinin farklı bir boyutu ele alınmış. Aksiyon severler izleyebilir. 7.3/10

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
az once Mr. Popper's Penguins 'i izledim guzel komedi tazvsiye ederim jim carrey ii guldurdu ustelik filmdeki penguenler gercek :D penguen satan tanidiginiz biri var mi bende alayim bitane :D
aynen bende dun ızledım guzel fılm komık

Mertcan'K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen gün türk yapımı karadedeler olayı diye bir filme gittik. Hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar güzel değildi. :)
Kişisel yorumumdur.

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
food-inc-poster.jpg

Bugün, Amerikan gıda endüstrisi için yetiştirilen bir tavuğun yaşamı yalnızca altı hafta. Hareket etmelerinin imkansız olduğu daracık kafeslerde, hiç ışık görmeden yaşıyorlar. O kadar şişmanlatılmış durumdalar ki, kendi ağırlıklarını taşımaları, ayağa kalkmaları imkansız. Bugün, Amerikalı bir çiftçinin kendi mısırını üretmesi söz konusu değil, yalnızca Monsanto’nun genetiği değiştirilmiş ve patenti alınmış mısırını satın alıp yetiştirebilir. Yine bugün, Amerika’da tüketilen etin hepsi yalnızca dört büyük şirketten geliyor. Tavukların göğüsleri büyüdükçe ve domatesler dayanıklılık adına genetik olarak değiştirildikçe, her yıl 73.000 Amerikalı E. coli bakterisinin kurbanı oluyor. Diğer yandan obezite tavana vuruyor ve şeker hastalığı daha önce görülmemiş oranlara yükseliyor.

Gıda Ltd. Amerikalıların marketlerden aldıkları yiyeceklerin aslında nereden geldiğini ve bunun gelecek nesillerin sağlığı için ne anlama geleceğini anlatıyor. Aynı zamanda, bir takım şirketlerle devlet kurumları arasındaki dostane ilişkiyi anlatıyor; tüketici sağlığına, tarıma, çiftçilere, hayvan haklarına ve çevreye düşman bir dostluğu. Türkiye’de GDO’lara karşı yürütülen kampanya döneminde bu filmi izlememiz özellikle önemli; bu anlamda Gıda Ltd. belgeseli bir tür harekete geçme çağrısı gibi. Ne yediğimize dair korkunç gerçekler başka bir dizi gerçekle iç içe geçiyor; endüstriye, sömürüye ve açgözlülüğe dair gerçeklerle… Gıda Ltd. uyandırıyor, şok ediyor ve mide bulandırıyor.
İMDB : 7.9

Yozlaşan yemek endüstrisi ile ilgili çok çarpıcı bir belgesel film. İzlemenizi tavsiye ederim..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
et8eo5.jpg

Unknown (2006)
Imbd Puan:6.5

bu filmi geçen hafta otobüste seyrettim. başrolde Monte Cristo Kontu ve Outlander filmlerinden ve The Prisoner dizisinden tanıdığımız Jim Caviezel var. ayrıca Prison Break dizisindeki John Abruzzi karakteri ile tanıdığımız Peter Stormare de kadroda yer almış. vakit geçirmek için güzel bir gerilim filmi. 90 dakika nasıl geçti anlamadım. gerilim sevenlere tavsiye ederim. :)