Soru En son hangi filmi izlediniz?

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fast Five | Hızlı ve Öfkeli 5: Rio soygunu
12125.jpg

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Fast Five | Hızlı ve Öfkeli 5: Rio soygunu
12125.jpg

ben arabaları çok severim dolayısıyla araba üzerine olan filmlerde ilgi alanıma girer. Bu serinin tüm filmlerini izledim. Çok iyi mi hayır ama iyi denebilecek filmleri var. Bu serinin benim sevmediğim tarafı devam filmlerinin karışık olması. Mesela Tokyo driftte Han ölüyor ama ondan sonraki filmler Han ölmeden önce olanları anlatıyor. Ki bu sıralar bu çok yapılıyor. Benim en çok sevdiğim yanı filmdeki arabalar :) ama aksiyonu da özellikle son filmde gayet iyi işlemişlerdi. tokyo Driftin bitiş sahnesi aklıma gelince serinin altıncı filminin de çekileceğini tahmin etmek zor olmasa gerek. Ama yönetmen bu filmde nasıl bir aksiyon ve kurgu düşünecek orasını bilemem. Tahmin etmek de istemiyorum. Sürpriz olsun.

Kişisel olarak sevdiğim bir seri. Siz sever misiniz? izlemeden bilemezsiniz :)

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
9717.jpg

Du jour au lendemain’in kahramanı François Berthier tam bir cehennem hayatı yaşıyor. Günlük yaşamında düzgün giden tek bir şey yok. Penceresiz bir odada uzun saatler boyu çalışıyor, karısı ondan boşanmak istiyor, patronu gün boyu onu taciz ediyor, hatta kahve makinesi bile ona kin duyuyor sanki. Ancak bir gün biri ona şans değneği değdirmişçesine her şeyin yolunda gittiği bir hayata kavuşuyor. Peki bu değişikliği kaldırabilecek mi?

Filmde her istediğnizin sizin düşündünğünüz gibi gerçekleşmeyebileceğini anlatıyor. Güzel film boş zamanlarda izlenebilecek bir film.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Young Sherlock Holmes 1985

Sherlock Holmes, filmleri benim daima ilgimi çekmiştir. Geçen nette gezerken bu filme rastladım ve izleyeyim dedim. Her ne kadar ben ister istemez Robert D.Jonıur'un oynadığı filmle karşılaştırsam da bu doğru değil, filmi çekildiği zamana göre yorumlamak gerek. Sherlock Holmes'un okul yıllarının anlatıldığı bu filmde kahramanımız yine karmaşık olaylar dizisini aklıyla çözmeye çalışıyor. Vakit geçirilebilecek güzel bir film tavsiye ederim.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Source Code - Yaşam Şifresi 2011

0945513.jpg

Kaptan Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) hız treninde uyanır ve buraya nasıl geldiğine dair hiçbir fikri yoktur. Karşısında Christina (Michelle Monaghan) adlı kendinin tanımadığı ama belli ki kadının kendini tanıdığı birisi oturmaktadır. Tuvalette kendine sığınacak yer ararken aynada kendi yerine başkasının yansımasını görmesiyle şok olur ve cüzdanında da bir sınıf öğretmeni olan Sean Fentress'ın kimliği vardır. Aniden trenin içinde büyük bir patlama meydana gelir...

Hemen ardından Colter yüksek teknolojili bir tecrit birimine gönderilir ve uniformalılardan Goodwin (Vera Farmiga) onun gördüğü herşeyden haberdar gibidir. Colter Chicago'da bir treni havaya uçuran ve daha binlercesini de öldürmeyi planlayan bombacıyı saatler öncesinden tarif edebilmek için yüksek-önemlikli bir göreve atanır. Çok gizli bir program olan "yaşam şifresi" sayesinde Colter paralel bir gerçeklikte Sean olarak davranabilmektedir.

Trene her dönüşünde Colter'ın bombacının kimliğini tanımlayabilmesi için sekiz dakikası vardır. Her seferinde yeni deliller toplasa da avı onu atlatmayı başarır. Daha fazla bilgi aldıkça, bu ölümcül faciayı önleyebileceğine daha çok inanır – elbette zaman onun önüne geçmezse... - Gönderen: levwv

imdb puan : 7/10
TurceAltYazıOrg: 7.6/10
Benim Puanım : 7.5/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
3FF3A81B22C472DAA335E9B1913E5D.jpg

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Bölüm1: Aynen karın ağrısı çeker gibi, geçmek gitmek bilmedi. tam 2.5 saat boyunca kıvrandım durdum. 2 dk.lık Ölüm yadigarları çizgi bölümü dışında aha da şu oldu diyebileceğim hiç birşey yok. 6.5/10

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Thor - http://www.imdb.com/title/tt0800369/

Thor_movie_poster1.jpg

Fena değil.Tavsiye derim.Öncesindede fast five'ı izledim o ayrı bir güzeldi.Serinin en güzel filmiydi bence.
Bende en son bunu izledim.Ana karakter kıvanç tatlıtuğa çok benziyor ya da o buna benziyor herneyse.Kıvançı koysalar da olurmuş diye düşündüm.Film güzeldi başka filmi çıkmayan marvel kahramanı kaldı mı

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=114574]Ghost34[/MENTION] [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] şevkinizi kırmak gibi olmasın berbat ötesi bir film :D hani müzikle gaza getirseler bari diyeceğim ama ses efekti namına bir şey yok :D sinemadan çıkarken ne küfür etmişlerdi :D

ben az önce The Big Lebowski izledim tavsiye ederim :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ben film konusunda şevkimi uzun zaman önce aldırdım. sadece ruhsuz bir şekilde izleyip yorum yapıyorum. iyiyse iyi kötüyse kötü :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] bu aralar farklı bir şey denemek istersen limit yok u izle derim şu aralar izlediklerimin arasında konu bakımından en iyisi :D

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben en son v for vandetta izledim çoğunuz izlemişsinizdir güzel film :D

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@Ghost34 @topalsolucan şevkinizi kırmak gibi olmasın berbat ötesi bir film :D hani müzikle gaza getirseler bari diyeceğim ama ses efekti namına bir şey yok :D sinemadan çıkarken ne küfür etmişlerdi :D

biraz önce izledim ses efektleri ve müzikler tatmin etmedi ama konusu hoşuma gitti son sahnede devamının geleceğinide gördük devamının çok daha iyi olacağından eminim :)
RocknRolla imdb 7.3 puanı var birazdan izlicem :D
MV5BMTQ0NTk5Mzk2OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDE3NTE4MQ@@._V1_.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
thorizle.jpg

Ot gibi film, ne tadı var ne tuzu. Kıyafetlerin plastik olduğu da çok belliydi, galiba mahmutbey den almışlar.:D 6.5/10

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
311173_148181158603668_100002353533663_276153_7078573_n.jpg

Film, günümüz San Francisco'sunda maymunların zeka gelişimlerini inceleyen bir adamın bu deneyle ilgili tüm tecrübelerini anlatıyor.
insanlar ve maymunlar arasındaki savaşta çok önemli bir figür haline gelen genç bir bilim adamı etrafında gelişiyor. wild rodman (james franco), maymunlar üzerinde Alzheimer hastalığına çare bulmak için testler yapıyor fakat maymunlardan Ceaser adındaki biri, hızlı gelişim göstermeye başlıyor. Bu yüzden wild rodman (james franco) onu kendisiyle birlikte yaşaması ve acımasız doktarlardan korumak için evine götürüyor. Böylece kaçınılmaz maymun devri başlıyor.

Ben filmi sevdim tavsiye ederim. "evrim devrime dönüşüyor.."

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
En son ne seyrettiğiniz kimsenin umrumda değil fikirleriniz, izlediğiniz filmin içeriği, iyi olup olmadığı, tavsiye edilip edilmediği önemli...

everything-must-go-movie-poster-2010-1020696330.jpg

Everything Must Go (2010) imdb 6.6
Bir baş yapıt değil ama ben hayattan gerçek mesajlar veren filmleri sevdiğim için seyrettim fena değildi. Komedi yada aksiyon arayanların uzak durması gereken bir film, imdb puanının tam hakkını veriyor ne eksik ne fazla.