Soru En son hangi filmi izlediniz?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
078e84.jpg

Güzel bir filmdi. Aksiyon arayanlar izleyebilir.

Yak söndür yak söndür, işkencede yeni yöntem.:bored:

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4

nihayetinde bu gece izleme imkanı buldum. Süper kahraman filmleri artık sıkmaya başladı gibi :) her gün bal yesen bir gün bıktırırmış derler ya onun gibi. Ama aksiyondan vurdu-kırdıdan hoşlanıyorsanız izleyebileceğiniz bir film. Görsellik olarak da güzel sayılabilecek bir film. ama sonu sanki devam edecekmiş izlenimi ile bitiyor kim bilir belki devamını çekerler. O zaman iyice sıkıcı bir hal almış olurlar ama. Artık farklı konular istiyoruz :)

Maqemuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hızlı ve öfkeli 5 i izlemiştim diğer serilerine göre daha çok sevdim :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
hızlı ve öfkeli hiçbirini tam izlemedim yarım yamalak :D tavsiye edermisiniz? geç oldu sanki :D

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4

bu gece bunu izledim sonuç olarak x-men serisini tekrar izlemeye karar verdim :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Fast Five: Serinin 4. filminden sonra beklenmedik derecede iyi bir film olmuş. Yalnız filmin ana teması olan arabalardan uzaklaşma var biraz. Umarım yeni filmde bu temadan daha da uzaklaşılmaz :)

1596343.jpg

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Gladiator: Bunca zaman izlememek için bahaneler türetip durdum. Film itici geliyordu bana izlemeden önce. Ama öyle değilmiş. Gerçekten güzel bir film.

0172495.jpg

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Cakallarla Dans izledim güzeldi :D:D 9/10 Köfte Necminin dedigi gibi Hastasıyız Dedeeeee... :D:D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bir zamanların en iyi bilim kurgu filmi ödülünü alan film. :) 1.yi izledim diğerlerinide en yakın zamanda izlerim güzel film beğendim. :)

OZsyI.jpg

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
X-Men: First Class

adı x-men olurda film kötü olur mu. :)
filmin 2 saat oluşu sizi korkutmasın zira film bitince bir dizi havası gibi devamını bekliyorsunuz.
iyi seyirler efendim. :)

ejderkaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir banliyö treninde yaşanan patlamaya şahit olan birinin vücudunda uyanarak patlamaya sebep olan kişinin kimliğini tesbit etmeye çalışmasını konu alan bir bilim-kurgu hikayesi. " YAŞAM ŞİFRESİ "

Daha izlemediniz mi ? Aaa ne kadar ayıp (:

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

''limit yok''izledim hayatım degişti

Ne yönde değişti ? Olumsuz yönde ise uyar da izlemeyelim durup dururken bizim de hayatımız değişmesin (:

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Source Code - Yaşam Şifresi 2011

0945513.jpg

imdb puan : 7/10
TurceAltYazıOrg: 7.6/10
Benim Puanım : 7.5/10

Az önce üye oldum ve ilk tavsiyem ve aynı zamanda en son izlediğim film (:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İncir Reçeli :D. Karar verdim, yazar olucam :P

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bizim-b%C3%BCy%C3%BCk-%C3%A7aresizli%C4%9Fimiz_111195_m.jpg

7.5/10

Tür : Dram,Gençlik,Komedi

Film, sanatsal film sevenler için bulunmaz bir fırsat, fakat ailecek izleyecek bir film arıyorsanız da izleyebilirsiniz. Filmi beğendim, bir sanat filmine göre daha komik ve daha içten bir film... Duygular ve hayaller gerçeği yansıtır cinsten, yıllardır çok yakın arkadaş olan 2 kişinin hayallerinin gerçekleşmesi ve bu hayaller içinde olan ''aynı kıza aşık olma'' olayının gerçekleşmesi bizlere güzel bir portre sunuyor.

''Kısacası, sizinde bir zamanlar en yakın arkadaşınızla ayrı eve çıkma hayaliniz varsa bu filmi izlemelisiniz...''

the-social-network.jpg

7/10

Tür: Biyografi, Dram, Gençlik, Tarih

Geldik, hakkında çok konuşulan, birçok insanın beğenisini kazanan filme... Birçoğumuzun hayatından eksik etmediği facebook'un yapım hikayesini anlatıyor bu film, doğruyu söylemek gerekirse bu filmi izlemeden önce daha büyük beklentilerim vardı. İzleyince pişman olmasam da beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Film genel olarak güzel ama kişileri kötü göstermeyecek şekilde çekilmiş diyemem... Örneğin; Sean Parker'ı kendini beğenmiş, eğlence ve kızlara düşkün bir karakter olarak tanımlamışlar. Bunun dışında ufaktan da olsa insanları kullanan biri gibi bir imaj çizmişler...

''Eğer boş vaktiniz varsa, ve facebook kullanılıyorsanız kesinlikle izlemelisiniz. Bakış açınız değişebilir...''

cp.jpg

6/10

Tür: Dram, Erotik, Komedi, Romantik

Geldik, bu gecenin filmine, film birçok kişi tarafından beğenilmeyebilir ve buna hak veririm. Çünkü; filmde aşırı derece de müstehcenlik var, buda demek oluyor ki aile ile izlenmeyecek bir film, filmi genel olarak beğenmedim senaryo işleyişi anlamsızdı. Ancak filmin sonlarına doğru, film insana dersler verecek nitelikte olmaya başladı, ve son sahnesi sizi derinden etkileyecek cinsteydi. Bu etkilenmenin en büyük nedeni şüphesiz sahne sırasında çalan parçaydı...

''Hayatta her zaman kazanamazsınız... Mutluluk ise anlık birşeydir.''

Reaksiyon puanı
68
Güzel film ders alma açısından. en azından özgürlük adına neleri göze alabileceğinizi bir nebze anlıyorsunuz. 7.2/10

ozgurluk-yolu-.jpg

Mürsel Dedeoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben öyle saçmasapan filmleri sevmiyorum ya.....

en son Şener Şen'den 'Değirmen' Filmini izledim....

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hatta açıp çamaşır makinasını izleyebilirsiniz.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
dün can sıkıntısından death race 2 yi izledim. gece gece aksiyon olsun dedim ama pek tat vermedi açıkçası. film mi kötüydü ya da ruh halim mi bilemedim.

Reaksiyon puanı
68
Doğuştan kör ve sağır bir çocuğa ne öğretebilirsiniz ki? veya nasıl öğretebilirsiniz ki?

Michelle zengin bir ailenin ilk çocuğu ama doğuştan kör ve sağır olarak dünyaya gelir. Ailesinin elinden bir şey gelmez. Akıl hastahanesine hatırmayı bile düşünürler ama son bir umutları kalmıştır. Öğretmeni olacak debraj sahai'dir. 20 günlük boş bir oda da birşeyler öğretmek için çırpınır debrajın azmi sonucu kelimleri ve anlamlarını öğrenir.

Debraj tam anlamıyla hayatını ona adamıştır. Ünüversiteye girmek için imtihana girer ve başarıyla geçer. ama michelle bir türlü sınıfı geçemez ama debraj azminden asla vazgeçmez. Birgün başaracağını bilir. Michelle nin tek istediği mezun olunca giyeceği cübbeyi ilk olarak öğretmeninin görmesini ister. ama debraj artık yaşlanır ve alzhiemer hastalığı meydana gelir ve ortadan kaybolor. Bu michelle'yi fazlasıyla üzmüştür ama birgün döneceği günün umudu içinde vardır. Yıllar sonra kapısının önünde görür ama debraj onu hatırlayamaz. Bilim her ne kadar alzheimer'ın tedavisinin imkansız olduğunu söylesede debraj Michelle asla "imkansız" kelimesini yaşatmamıştır/öğretememiştir. ve derin bakışlar ve birkaç sihirli kelimeyle debraj onu hatırlar. sonunu aceleye getirdim işte böyle bir şey:D

Aslında azmin bize neler yapacağını gösteren süper bir film. Bir öğrenci ve öğretmenin muazzam azimleri sonucu "imkansız" sayılacak işleri başarır. ve öğretmenliğin ne kadar mukaddes bir meslek olduğunu tekrar tekrar anladım...

Şiddetle tavsiye ediyorum. 8.6/10

black2005.jpg

İzleyen olursa yorumunu beklerim :)