Mta
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
Bir gram zevk almadım. Ne o ince espiriler ne komedi hiç bişey yoktu. 1/10 belki oda.Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides cok güzeldi film ...
Bir gram zevk almadım. Ne o ince espiriler ne komedi hiç bişey yoktu. 1/10 belki oda.Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides cok güzeldi film ...
teşekkürler. senin tavsiyen üzerine ben de az önce izledim. harika bir film olmuş. beklemediğim kadar duygusal. izlerken gözlerim doldu. futbolun sadece futbol olmadığını ustaca anlatmışlar.![]()
United (2011) IMDB: 7.5/10
Manchester United'ın 1958 yılında Münih şehrinde yaşadığı uçak kazası ve sonrasında olanları anlatıyor gerçek hikaye temel alınmış mükemmel bir filmdi.
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
![]()
çoğu kişinin beğenmemesini anlamadım oldukça iyiydi hiç sıkılmadan ve sürükleyici olarak kendini izlettiriyor.
ben hissetmedim yokluklarını açıkçası Penelope iyi iş çıkarmış yakışmış da korsan işine.
serinin çok hoşuma giden filmi bile diyebilirim.2.film çünkü o kadar hoşuma gitmemişti.
Deep olmasa bu film batarJohny Deep zaten olacak onsuz o film olmaz.![]()
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
![]()
çoğu kişinin beğenmemesini anlamadım oldukça iyiydi hiç sıkılmadan ve sürükleyici olarak kendini izlettiriyor.