topalsolucan
Rektör

The Brotherhood of War: Muhteşem bir film. Efektleri "Er Ryan'ı Kurtarmak" filminden hiç aşağı kalır değil. konusu da ondan çok çok daha güzel. Bu filmi izlemeyenler "ben savaş filmlerini seviyorum" demesin. 8.5/10
![]()
The Brotherhood of War: Muhteşem bir film. Efektleri "Er Ryan'ı Kurtarmak" filminden hiç aşağı kalır değil. konusu da ondan çok çok daha güzel. Bu filmi izlemeyenler "ben savaş filmlerini seviyorum" demesin. 8.5/10
Çok iyi film ya... Evet Bale gerçekten çok iyi bir oyuncuBu gece anlaşılan bu tarzda gideceğiz. Gerçekten Çok iyi kadrosu olan ve benim hayranı olduğum Christopher Nolan imzalı bir film . Chrıstıan Bale içinde ayrı parantez açalım için bu kadar fiziğiyle oynayan başka bir adam görmedim ben.!![]()
Ayrıca bu filmin bendeki yeri ayrıdır. İlk blu-ray izlediğim film Prestige'dir.![]()
Evet aynenizledigim en iyi filmlerden biriydi
![]()
Yahu bu filmi meraktan aldım fazla merak iyi değildir diyorlar ya bence çok iyi birşey valla film hiç bitmesin istedim çookk güzeldi yaaScarlett JONANSSON'ın ve Chrıstıan BALE'in filmleri iyi oluyor yaa
Kesinlikle tavsiye ederim ama birazcık başları sıkıcı sonradan başlıyor heycanı falan düşündürücü bi film biraz
![]()
Çok iyi ya... Evet Bale gerçekten çok iyi birBu arada çekti hangi koysam hepsini izlemişsin sende yahu
![]()
Film izlemek ayrı bir tutku benim için. Film İyi veya kötü olsun mutlaka bir yerden girmeye çalışarak izlerim fena kaptırırım bazen
Son 10 yıldır abimle müthiş kariyer yaptık bu konuda.
KARTAL geçen hafta izlemiştim yeni sezon filmi vizyona girdimi bilmiyorum ama arkadaşında dediği gibi çok fazla beklenti içerisine girilmediği takdirde izlenebilcek bir film .
Evet film izlemek çok güzel insan stres atıyor... Bende okullar kapanıyor diye yeni yeni izelemeye başladım
![]()
Ben Affleck'in filmlerini severim belki yine geç olmuştur bu filmi izlemek için bilemem ama gayet iyi bir aksiyon/macera filmi bence 10/7![]()
Ağladım,filme değil yaşadıklarımın aklıma geldiğinde hissettirdiği acıya.
![]()
![]()
Soldaki Son bir ama sonu çok kötü :S
![]()
Soldaki Son Ev tarzında bir film ama sonu çok kötü :S
Ama ben izlememişim bu filmi . Sen Kötü diyorsan çokda üzülmemek lazım o zaman bi ara bakarım.
Filmin afişine takıldım ben afişi bile seninde dediğin gibi sanki Soldaki Son ev Filmini kısaca özet geçmiş hayret ettim afişe ilginçteresan gerçekten.
![]()
Yenilmez serisini ve Scott Adkins hayranları için ideal bir film. Benim hoşuma gitti ama çoğu kişininde nefret ettiği bir filmmiş o da ilginç.![]()
Gerçekten afişinde yazdığı gibi kışkırtıcı bir film. bu tarz filmlerden nefret eden olarak ben bile beğendim. sonu da gayet güzeldi...
bundan önceki filmlerinden daha başarılıydı diyebilirim. nefret edenler halt etmişler![]()
Son izlediğim filmler:
Fast Five: 9.5/10 Gerçekten süper bir film olmuş(sanırım bir film daha gelecek)
Ölüm Yarışı 2: 5/10 Son yirmi dakikaya girene kadar iğrençti. Hatta dövüş sahneleri eski Türk filmlerinden daha komik. Son yirmi dakika biraz güzelleşiyor.
Kung Fu Panda 2: 9.2/10 Harika bir animasyon olmuş bence
I'm Number Four: 7/10 Görsel efektler açısından süper. Ama senaryo beş para etmez(bunun da devamı gelecek bence)