Soru En son hangi filmi izlediniz?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
postertaegukgi_thumb.jpg

The Brotherhood of War
: Muhteşem bir film. Efektleri "Er Ryan'ı Kurtarmak" filminden hiç aşağı kalır değil. konusu da ondan çok çok daha güzel. Bu filmi izlemeyenler "ben savaş filmlerini seviyorum" demesin. 8.5/10

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
postertaegukgi_thumb.jpg

The Brotherhood of War
: Muhteşem bir film. Efektleri "Er Ryan'ı Kurtarmak" filminden hiç aşağı kalır değil. konusu da ondan çok çok daha güzel. Bu filmi izlemeyenler "ben savaş filmlerini seviyorum" demesin. 8.5/10

Kesinlikle katılıyorum. Filmi izlemeden önce Kore yapımı olması biraz beni geri çekmişti. Ama Pişman oldum Gerçekten mükemmel bir film. Dediğin gibi Özellikle Savaş filmi sevenler için. Dram ve Savaş iç içe. Benim için Dram tarafı ağır basmıştı malum konusundan dolayı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
206738_174664929249810_103175556398748_376172_1448744_n.jpg

Duygusal/dram filmlerini seviyorsan ve izlemediysen bu filmi de izlemeni şiddetle tavsiye ederim. (Hatırlanacak Bir Anı )

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu gece anlaşılan bu tarzda gideceğiz. Gerçekten Çok iyi kadrosu olan ve benim hayranı olduğum Christopher Nolan imzalı bir film . Chrıstıan Bale içinde ayrı parantez açalım için bu kadar fiziğiyle oynayan başka bir adam görmedim ben.!:D
Ayrıca bu filmin bendeki yeri ayrıdır. İlk blu-ray izlediğim film Prestige'dir. :)
Çok iyi film ya... Evet Bale gerçekten çok iyi bir oyuncu :) Bu arada dikkatimi çekti hangi filmi koysam hepsini izlemişsin sende yahu :D
izledigim en iyi filmlerden biriydi
Evet aynen :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
583107723f2bb88a8521f2787110f78f_1262603224.jpg

Yahu bu filmi meraktan aldım fazla merak iyi değildir diyorlar ya bence çok iyi birşey valla film hiç bitmesin istedim çookk güzeldi yaa :) Scarlett JONANSSON'ın ve Chrıstıan BALE'in filmleri iyi oluyor yaa :) Kesinlikle tavsiye ederim ama birazcık başları sıkıcı sonradan başlıyor heycanı falan düşündürücü bi film biraz :D

beğendin demek dediğim kadar varmış demi :D:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Son Osmanlı Yandım Ali :)

sonosmanli.jpg

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
The Eagle: Orta yollu vasat bir film. Vakit geçirilebilecek tarzda. 6/10 verdim :)

1034389.jpg

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çok iyi ya... Evet Bale gerçekten çok iyi bir :) Bu arada çekti hangi koysam hepsini izlemişsin sende yahu :D

Film izlemek ayrı bir tutku benim için. Film İyi veya kötü olsun mutlaka bir yerden girmeye çalışarak izlerim fena kaptırırım bazen:D

Son 10 yıldır abimle müthiş kariyer yaptık bu konuda.:D

KARTAL geçen hafta izlemiştim yeni sezon filmi vizyona girdimi bilmiyorum ama arkadaşında dediği gibi çok fazla beklenti içerisine girilmediği takdirde izlenebilcek bir film .

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Film izlemek ayrı bir tutku benim için. Film İyi veya kötü olsun mutlaka bir yerden girmeye çalışarak izlerim fena kaptırırım bazen:D

Son 10 yıldır abimle müthiş kariyer yaptık bu konuda.:D

KARTAL geçen hafta izlemiştim yeni sezon filmi vizyona girdimi bilmiyorum ama arkadaşında dediği gibi çok fazla beklenti içerisine girilmediği takdirde izlenebilcek bir film .

Evet film izlemek çok güzel insan stres atıyor... Bende okullar kapanıyor diye yeni yeni izelemeye başladım :)

hirsizlar-sehri-film-izle979.jpg

Ben Affleck'in filmlerini severim belki yine geç olmuştur bu filmi izlemek için bilemem ama gayet iyi bir aksiyon/macera filmi bence 10/7 :)

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet film izlemek çok güzel insan stres atıyor... Bende okullar kapanıyor diye yeni yeni izelemeye başladım :)

hirsizlar-sehri-film-izle979.jpg

Ben Affleck'in filmlerini severim belki yine geç olmuştur bu filmi izlemek için bilemem ama gayet iyi bir aksiyon/macera filmi bence 10/7 :)

Evet Ben Affleck yıllardan bu yana her türlü rolün altından kalkan bir adam. Aşk,Dram,Aksiyon,Komedi,Macera. Ve oyunculuk dışında yönetmen ve senaristliğide var. Demişken Can Dostum diye bir film vardı eskilerden izlemediysen izlemeni tavsiye ederim.:) O da iyi film Matt Damon la ikisi oynuyordu herhalde.

Hırsızlar Şehri filminide geçen sene izlemiştim hatırladığım kadarıyla Aksiyon bol tutulmuş bunun yanında da alttan alta Aşk verilmiş sanki. Aşk bölümleriyle aklımda kaldı nedense aksiyondan çok :D

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ağladım,filme değil yaşadıklarımın aklıma geldiğinde hissettirdiği acıya.

ask-tesadufleri-sever-izle.jpg

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sangayli-kovboy-turkce-dubalj-izle.jpg

İzlenebilecek aksiyon/komedi karşımı bir film işte :)

Budala-Dedektf-2.jpg

Ouf Jim Carrey'e ölürümmm <3 :D
Çookk manyak adam ya :D Ben Carrey oynuyo diye aldım ama o kadar güzel değil :/

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
my-name-is-khan.jpg

Kesinlikle izlenmesi gereken bir film, ağlamamak için zor tuttum kendimi 10/10!

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
The Human Centipede (İnsan Kırkayak)

O neydi be öyle. Cem Yılmaz'ın "hani marjinal bizdik" lafı geldi aklıma, felaket bi film :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kan-Golu-Film-Afis.jpg

Soldaki Son Ev tarzında bir film ama sonu çok kötü :S

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
x-men-first-class.jpg

X-Men: First Class: Film gayet başarılıydı. X-men in başlangıcındaki o kadar olayı berbat etmeden iyi bir şekilde filme sığdırmışlar. Xavier ve magneto'nun ne kadar iyi iki dost olduklarını ve nasıl fikir ayrılığına düştüklerini bulacağınız, o nedenle seriyi hiç izlemeyenlerin ilk önce izlemesi gereken film. puanım 7.6/10

wolverine filmde sadece bir replikte yer almış onda da gülmekten kırdı :D

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kan-Golu--Afis.jpg

Soldaki Son bir ama sonu çok kötü :S

Ama ben izlememişim bu filmi . Sen Kötü diyorsan çokda üzülmemek lazım o zaman bi ara bakarım :D.
Filmin afişine takıldım ben afişi bile seninde dediğin gibi sanki Soldaki Son ev Filmini kısaca özet geçmiş hayret ettim afişe ilginçteresan gerçekten.:D

NFlCicicAn.jpg

Yenilmez serisini ve Scott Adkins hayranları için ideal bir film. Benim hoşuma gitti ama çoğu kişininde nefret ettiği bir filmmiş o da ilginç.:D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Kan-Golu-Film-Afis.jpg

Soldaki Son Ev tarzında bir film ama sonu çok kötü :S

Gerçekten afişinde yazdığı gibi kışkırtıcı bir film. bu tarz filmlerden nefret eden olarak ben bile beğendim. sonu da gayet güzeldi...

Ama ben izlememişim bu filmi . Sen Kötü diyorsan çokda üzülmemek lazım o zaman bi ara bakarım :D.
Filmin afişine takıldım ben afişi bile seninde dediğin gibi sanki Soldaki Son ev Filmini kısaca özet geçmiş hayret ettim afişe ilginçteresan gerçekten.:D

NFlCicicAn.jpg

Yenilmez serisini ve Scott Adkins hayranları için ideal bir film. Benim hoşuma gitti ama çoğu kişininde nefret ettiği bir filmmiş o da ilginç.:D

bundan önceki filmlerinden daha başarılıydı diyebilirim. nefret edenler halt etmişler :)

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
MY name is Khan filmini indirdim yarın bakıcam.En son onu izlemiş olurum. :D

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gerçekten afişinde yazdığı gibi kışkırtıcı bir film. bu tarz filmlerden nefret eden olarak ben bile beğendim. sonu da gayet güzeldi...

bundan önceki filmlerinden daha başarılıydı diyebilirim. nefret edenler halt etmişler :)

Evet bende şaşırdım genelde böyle filmler iyi gider ama çevremdeki filmcilerden çoğu beğenmedim diyor.
Yenilmez farklı bir tarzda çekildiğini düşünüyorum Sahnelerdeki ses efektlerinden dolayı Ve bu filmdede Sadece Scott Adkins oynayabilirdi. Benim hayalim Scott 'ın karşısına Jason Stathamın çıkması çok isterim gerçekten:D

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Son izlediğim filmler:
Fast Five: 9.5/10 Gerçekten süper bir film olmuş:) (sanırım bir film daha gelecek)
Ölüm Yarışı 2: 5/10 Son yirmi dakikaya girene kadar iğrençti. Hatta dövüş sahneleri eski Türk filmlerinden daha komik. Son yirmi dakika biraz güzelleşiyor.
Kung Fu Panda 2: 9.2/10 Harika bir animasyon olmuş bence:)
I'm Number Four: 7/10 Görsel efektler açısından süper. Ama senaryo beş para etmez:) (bunun da devamı gelecek bence)

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Son izlediğim filmler:
Fast Five: 9.5/10 Gerçekten süper bir film olmuş:) (sanırım bir film daha gelecek)
Ölüm Yarışı 2: 5/10 Son yirmi dakikaya girene kadar iğrençti. Hatta dövüş sahneleri eski Türk filmlerinden daha komik. Son yirmi dakika biraz güzelleşiyor.
Kung Fu Panda 2: 9.2/10 Harika bir animasyon olmuş bence:)
I'm Number Four: 7/10 Görsel efektler açısından süper. Ama senaryo beş para etmez:) (bunun da devamı gelecek bence)

Fast Five Bencede harikaydı hatta serinin en iyi filmleriden diyebilirim Devam konusunda oladabilir olmayadabilir zirvede bırakmak en iyisi :D

Ölüm yarışı 1 Jason Statham'dan dolayı merakla izledim gayet iyiydi ancak 2yi henüz izlemedim.

Kung Fu Panda2 1 ve 2 ayrı bir güzel ama 2yi orjinal izlemiştim. Dublaj izlemeyi düşnüyorum Anime dublajlarını iyi yapıyoruz milletçe :D

I'm Number Four filminide geçen ay izlemiştim sanırım Ve filmin Afişine takılıp izlemiştim. Çok iyi düzenlenmiş afişi vardı yanlış hatırlamıyorsam Albenisi vardı. Film olarakda sadece Vakit geçirmek için ideal diyebiliriz.